IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Mayıs 2012, 13:34   #1
Deep
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
A'dan Z'ye Galaxy S III!




Hakkında onlarca dedikodu yapılan Galaxy S III artık gerçek! İşte hakkında bilmeniz gereken her şey!

Galaxy S III dün akşam Londra'daki etkinlikte [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Yeni cebin özellikleri, Galaxy S II gibi uç nokta ceplere göre büyük bir sıçrama göstermese de büyük, HD ekranı yeni bir standart oluşturuyor. İşte Galaxy S III hakkında merak ettiğiniz her şey:



Çıkış tarihi
Galaxy S III, yurtdışında Mayıs ayının sonunda piyasaya sürülecek. Bu tarihin ülkemizde de aynı olma ihtimali var, ancak şimdilik kesin bir bilgi bulunmuyor.


Yazılım ve uygulamalar
Galaxy S III Android 4.0.4 ile gelecek. Cep, diğer Samsung telefonlarda olduğu gibi TouchWiz arayüzüne sahip olacak. Ancak TouchWiz, tamamen yenilenmiş ve fazlalıklarından arınmış olacak.
Galaxy S III'de sesli denetim özelliği de Smart Voice olarak yenilenmiş bulunuyor. Smart Alert ise telefonu elinize aldığınızda bir mesajınız olduğunu bildirmek üzere titreşim sağlayacak.

İşlemcisi
Galaxy S III, Exynos 4 Quad adında kendi bir çiple geliyor. 32nm'lik 1.4GHz dört çekirdekli çip, ARM'nin Cortex A9 tasarımını temel alıyor. Samsung'a göre çip, önceki Exynos'a göre yüzde 20 daha az tüketiyor ve daha performanslı. Dört çekirdekli işlemci, Samsung'a göre harika bir çoklu-görev performansı sunuyor.

Ekranı
Galaxy S III, 4.8 inç'lik 1280x720 çözünürlüğündeki Super AMOLED ekranıyla, cep ekranlarında yeni bir seviyeye geçiyor. Galaxy S II'nin ekranından yarım inç daha geniş ekrana sahip cebin renklerinin harika olduğu söyleniyor.


Depolama ve bellek
Galaxy S III, 16GB, 32GB ve 64GB'lık sürümler halinde satışa sunuluyor. Cihaz, bir microSD slotuna da sahip. Samsung da HTC gibi size Dropbox'dan 50GB ücretsiz depolama alanı sağlıyor. Galaxy S III'ün belleği ise 1GB.


Kameraları
Galaxy S III'ün otomatik odaklanmalı, LED flaşlı, geo-etiketleme özellikli, yüz algılamalı, 1080p ----- kaydedebilen 8 megapiksellik bir kamerası bulunuyor. Dolayısıyla kamera konusunda dev bir gelişme yok gibi görünüyor. Cihazın ön kamerası ise 1.2 megapiksel ve 720p kayıt yapabiliyor.
Samsung, ana kameranın düşük ışıklandırmada harika fotoğraflar çektiğini söylüyor.



Bağlantı
Galaxy S III, 3G/HSDPA ve HSPA+ desteğiyle 21Mbps hıza ulaşabiliyor. Cihaz, 802.11a/b/g/n, DLNA, Wi-Fi Direct, Bluetooth 4.0 desteğine de sahip. Galaxy S III'ü micro USB portundan bir monitöre bağlanmanız da mümkün.

Sensörler
Galaxy S III, GPS, denge çarkı, dijital pusula, ivmeölçer, yakınlık sensörlerine sahip. Galaxy S III'ün bir de basınçölçer sensörü bulunuyor.


Ölçüler
Galaxy S III, Galaxy S II gibi oldukça iyi bir tasarıma sahip. 136.6 x 70.6 x 8.6mm ölçülerindeki cihaz, 133 gram ağırlığında. Galaxy S II'nin ölçüleri 125.3 x 66.1 x 8.49mm, ağırlığı ise 116 gram idi.
Galaxy S III, hafif plastikten oluşan tasarımı devam ettiriyor ve iPhone 4S'den sadece 7g daha hafif. S II'ye göre ise çok daha kavisli (Galaxy Nexus gibi).


Pil ömrü
Daha büyük ekran ve dört çekirdekli işlemci çok daha fazla pil gücü gerektireceğinden cep, 2.100mAh'lik bir pille geliyor. Samsung'un Smart Stay adındaki yeni bir teknolojisi ise telefona bakmadığınızda ekran parlaklığını kısarak pilden tasarruf sağlıyor.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
adan, galaxy, iii, zye


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Galaxy S III'te dev değişim! Deep Samsung 0 22 Mart 2012 17:25
Galaxy S III bu mu? Deep Samsung 0 20 Mart 2012 18:10
Galaxy S III? Galaxy B? Deep Samsung 0 27 Şubat 2012 18:12
Galaxy S III bu mu? Deep Samsung 0 18 Ocak 2012 14:36
Galaxy Note ve Galaxy Wi-Fi 3.6 resmen tanıtıldı! Spy Samsung 0 03 Eylül 2011 13:04