IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Haziran 2013, 12:18   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Samsung "Galaxy S4 Active"i tanıttı




Samsung Electronics Samsung Galaxy S4 Active'i tanıttı.

Galaxy S4 Active; Engebeli dağlardan azgın sulara kadar uzanan keşif maceralarında her zaman bağlantıda kalmak isteyen kullanıcıların yaşam deneyimlerini iyileştirmek için tasarlandı.
Samsung'un BT & Mobil İletişim Bölümü'nün CEO'su JK Shin, “Dünyada satış rekorlarına imza atan Galaxy ailesinin en yeni üyesi olan Galaxy S4 Active’i aktif yaşamı seven kullanıcılar için özel olarak tasarladık. Samsung, GALAXY S4'ün inovatif özelliklerini alıp üzerine dayanıklılığı artıran koruyucu özellikler ekleyerek hareketli ortamlarda çok iyi sonuçlar veren bir cihaz yarattık” dedi.

Galaxy S4 Active toz ve suya karşı belgelenmiş (IP67*) koruma özelliği sayesinde ve tam yalıtımlı tasarımı sayesinde toz partiküllerini dışarıda tutarken suyun 1 metre altında 30 dakika boyunca sızıntı olmasını ve suyun verebileceği zararları da engelliyor. Suya dirençli kulaklık girişiyle Galaxy S4 Active, zorlu koşullar altıda dahi telefonunuzu normal koşullardaki gibi kullanmanıza olanak veriyor. Cihazın eşsiz yapısı, ister çılgınca bir rafting turu macerasının her anını yakalamak, isterseniz havuzda sualtı fotoğrafları çekmek amacıyla, kullanıcıya normal bir akıllı telefonla çekilmesi mümkün olmayan o muhteşem anları yakalama olanağı veriyor.

Daha Uzağı Keşfedin ve Daha Uzun Süre Kullanın

Hareketli bir yaşam biçimi yüksek enerji gerektirir; bu anlayışla geliştirilen Galaxy S4 Active’de bulunan 1.9 GHZ Dört Çekirdek işlemci ve 2.600mAh pil en yoğun zamanınızda bile işlerinizi aksatmadan yapabileceğiniz bir performans ve pil ömrü sunuyor. 5.0” **** HD TFT LCD ekranı (443 PPI) sayesinde Galaxy S4 Active çarpıcı renk ve yüksek çözünürlükte bir ekran deneyimi sunuyor. Yine GALAXY S4 Active’de bulunan ‘Eldivenli Dokunuş’ (Glove Touch) özelliği sayesinde soğuk havalarda ekranı eldivenle de kontrol etmek mümkün oluyor.

GALAXY S4 Active’in 8megapiksel arka kamerası ile pırıl pırıl görüntüler kolaylıkla çekip paylaşabilirken; sualtında çekilen fotoğraf ya da videoların kalitesi de S4 GALAXY Active'e özel ‘Su Modu’ (Aqua Mode) sayesinde daha da yükseltilebiliyor. Telefonun yan tarafındaki ses düğmesi aynı zamanda kameranın fotoğraf ve video çekme düğmesi olarak da kullanılabiliyor. GALAXY S4 Active’in aynı zamanda güçlü bir LED flaş ışığına dönüşebilen kamerası sayesinde az ışıklı ortamlarda veya geceleri sadece ses düğmesine uzun süre basarak ışığa ulaşabiliyorsunuz.

Daha Zengin ve Dolu Dolu Yaşam Deneyimi

‘S Seyahat (Trip Adviser)’ yolculuk sırasında kullanıcıya seyahat kılavuzluğu yapıyor; yerel bilgiler veriyor, tavsiyelerde bulunuyor ve bu sayede yabancı ortamlarda ideal bir deneyim yaşamanızı sağlıyor. ‘S Tercüman’ (S Translator) sayesinde ise uluslararası yolculuklar kolaylaşıyor veelektronik postalar ya da SMS mesajlarının anında metin ya da sesli tercümesi yapılabiliyor.

Kamera ara yüzünün tasarımı, önemli anların çekimini daha kolay ve inovatif hale getirirken; ‘Dram Çekimi’ (Drama Shot) özelliği kullanıcının belli aralıklarla çekim yaparak daha sonra hareketin tamamını bütün olarak görebilmesini sağlıyor; ‘Sesli Fotoğraf’ (Sound & Shot) çevredeki sesler ve görüntüyü birlikte kaydeden eşsiz özelliği sayesinde iç içe geçmiş bir görsel ve işitsel bir format oluşturuyor. ‘Anı Albümü’ (Story Album) uygulaması ile GALAXY S4'le çekilen fotoğrafların anında düzenlenmesi sağlanıyor ve buna kullanıcının kronolojisi, coğrafi etiketleme bilgisi veya tercih ettiği sıralaması eklenerek kişiye özel bir fotoğraf albümü oluşturulabiliyor.

‘Grup Play’ fonksiyonu sayesinde kullanıcılar Wi-Fi veya GSM sinyaline ihtiyaç olmaksızın müzik, fotoğraf, belge ve oyunları rahatça paylaşabiliyor. Bu özellik kullanıcıların başkalarıyla doğrudan bağlantı kurarak içerik ve eğlenceyi paylaşmalarını, izlemelerini veya üretmelerini mümkün kılıyor. ‘Müzik Paylaş’ seçeneği ise kullanıcılara aynı şarkıyı birçok telefonda senkronize bir şekilde çalma olanağı sağlıyor.

‘Samsung Akıllı Durdurma (Samsung Smart Pause)', ekranı bakış yönünüze göre kontrol etmenizi sağlıyor. Bir video seyrederken bakışınızı ekrandan başka bir yere çevirdiğinizde videonuzu durdurma ve ekrana bakar bakmaz yeniden başlatma imkanı sunuyor.lar. ‘Samsung Akıllı Kaydırma (Samsung Smart Scroll)’ ise tarayıcınızı veya e-postalarınızı ekrana hiç dokunmadan aşağı yukarı kaydırabilmenize izin veriyor. GALAXY S4 yüzünüzün ekrana çevrili olup olmadığını anlıyor ve bileğinizin hareketini algılayarak , sayfaları aşağı veya yukarı kaydırabilmenize olanak tanıyor..

Air View özelliği ile; kullanıcıların bir e-posta, fotoğraf, video veya S Planner, içeriğini açmak zorunda kalmadan parmaklarıyla, ekrana dokunmaksızın ön izleme yapabilmelerine olanak sağlıyor. . Air View ile internet sayfasını büyütülmüş olarak görebilir ya da hızlı aramada kayıtlı bir telefon numarasını ön izleme ile görebilirsiniz.

'Temassız Kontrol' (Air Gesture) özelliği ile elinizin bir hareketi ile müziği değiştirebilir, bir web sayfasında gezinebilir veya gelen bir aramayı kolayca kabul edebilirsiniz.

S Health kişisel sağlık istatistiklerinizi ve bilgilerinizi takip etmekte yardımcı oluyor. S HealthAksesuarı ile birlikte kullanıldığında, daha sağlıklı bir yaşam için kalp ritminizi, kilonuzu ve uyku düzeninizi takip etmeniz mümkün.

*IP sızıcı yabancı katı ve zararlı sıvı maddelere karşı Uluslarararası Koruma'nın (International Protection) kısaltmasıdır. En yüksek koruma seviyesi IP68; akıllı telefonlarda en yüksek seviye ise halen IP67’dir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
galaxy s4 activei, samsung, tanıttı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Vodafone, Akıllı İletişim Platformu "ACAİP"i Tanıttı Kızın1i Vodafone 0 30 Ekim 2012 22:00
Samsung, Galaxy Mini 2'yi tanıttı! Deep Samsung 0 12 Mart 2012 16:07
Samsung, GALAXY Note 10.1'i tanıttı! Deep Bilim Dünyasından Son Haberler 0 28 Şubat 2012 16:55
Samsung'un "minik" Galaxy'si! Deep Samsung 1 14 Şubat 2012 22:19
LG, Dünya'nın ilk Full HD LED "3D" TV'sini tanıttı: LG LX9500 xLine Bilim Dünyasından Son Haberler 0 08 Nisan 2010 04:01