IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Kasım 2013, 20:39   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
"Seksi görünme" patenti!




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Apple'ın halkla ilişkilerden sorumlu yöneticisi Phil Schiller, Samsung ile aralarındaki patent davasının duruşmasında aldığı sorularla bir hayli terledi.
Phil Schiller, Samsung'un her şeyi "kopyala yapıştır" şekliyle taklit etmesinin piyasada ürün satmayı zorlaştıran bir etki yarattığını vurgularken ilk Galaxy S modelinin piyasaya çıkışı sırasında gözlerine inanamadıklarını, telefonun iPhone'un kopyası olduğunu vurguladı. Mahkeme yargıcına, Samsung'un kendi telefonlarını aynen kopyalamasından dolayı büyük zararlar yaşadıklarını, çok mağdur olduklarını anlatmaya çalışan Phil Schiller, bunun Apple'ın imajına zarar verdiğinin de altını çizdi
Galaxy Tab'ın aynen iPad gibi göründüğü konusunda da ısrar eden Phil Schiller, hangi ürünün iPad hangi ürünün Samsung Galaxy Tab olduğunu ayırt edemediğini dile getirdi.
Apple'ın dünyasını zayıflatıyorlar diye suçladığı Samsung'un Apple ürünlerini görüntülerine kadar kopyaladığını iddia ederken, Samsung avukatlarının yönelttiği bir soruya ise karşılık veremedi: "Güzel ve seksi görünen ürünler tasarlamak Apple tarafından mı patentlendi?"
Samsung'un Galaxy Tab'ın aynen iPad'e benzediğini, yuvarlatılmış köşelerinin iPad'den çalındığını iddia ederek dava açan Apple, bu iddialarını mahkemeye kabul ettirerek Apple'ı 1.05 milyar dolar ceza ödemeye mahkum etmişti.
Yeni dava, davanın sonucunu değiştirmeyecek ancak Apple'ın bu benzerlikten ne kadar zarar gördüğünü araştırarak cezanın miktarının düşürülmesini sağlayacak. Dava boyunca Apple çok mağdur olduğunu dile getirip adeta ağlarken, Samsung yöneticileri de Apple'ın bu tavrıyla alay eden bir tutum sergiliyorlar.

__________________
Hep söylüyoruz namaz 5 vakit, ahlak ise 24 saat farzdır.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
patenti, seksi görünme


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık