IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Samsung (https://www.ircforumlari.net/samsung/)
-   -   Samsung Sanal Gerçeklikle mi İlgileniyor? (https://www.ircforumlari.net/samsung/590874-samsung-sanal-gerceklikle-mi-ilgileniyor.html)

SeckiN 23 Mayıs 2014 10:04

Samsung Sanal Gerçeklikle mi İlgileniyor?
 
Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un el atmadığı sektör neredeyse bulunmuyor. Güvenilir kaynaklara göre şirket sanal gerçeklik gözlüğü işine de girmeye niyetli durumda.

Teknoloji devi Samsung'un özellikle Asya ülkelerinde girmediği pazar, el atmadığı konu bulunmuyor. İnşaattan, ağır sanayiye, akıllı telefona ve bir çok OEM ürününe kadar her alanda faaliyet gösteren şirket şimdi de yeni yeni gelişmeye başlayan sanal gerçeklik sektörüne gözünü dikmiş olabilir.

Amerika Birleşik Devletleri'nin en ünlü teknoloji sitelerinden Engadget'ın güvenilir kaynaklardan edindiği bilgiye göre Samsung bir kaç ay sonra sanal gerçeklik başlığını tanıtacak. Bu başlığın daha önce söylentilere konu olan Gear Glass ile alakası olmadığını söylenen Engadget, ürünün Android cihazlar ile uyumlu olacağını ve şimdiden bir kaç prototip hazırladığını iddia etti.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Sonraki Galaxy ile gelebilir

Şirketin Android işletim sistemli akıllı telefon serisi Galaxy'nin bir sonraki amiral gemisi ile birlikte tanıtılabileceğini söyleyen Engadget, sanal gerçeklik başlığının Tizen ile çalışmadığını, Android'in özelleştirilmiş bir sürümünü kullandığını da aktardı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Sanal gerçeklik başlığının Minecraft gibi Android oyunları ile kullanılabileceğini söyleyen Engadget, Samsung'un başlıkta uygun fiyat politikası izleyeceğini de ekledi. Bakalım el attığı her sektörde başarılı olabilen Samsung, Facebook'un Oculus Rift'i ve Sony'nin Project Morpheus'u ile başa çıkabilecek mi?

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:12.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net