IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25 Ekim 2014, 01:39   #1
Deep
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Samsung Galaxy S5 Plus’ın fiyatı duyuruldu




Samsung Galaxy S5 Plus’ın fiyatı ortaya çıktı. Cihaz Galaxy Note 4′ten biraz ucuz olsa da, performans yönünden eşit seviyede olacak


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Samsung, bu yılın ilk aylarında tanıtılan amiral gemisi Andorid akıllı telefonu Galaxy S5′in yenilenen versiyonu Galaxy S5 Plus‘ı geçtiğimiz hafta duyurmuştu. Samsung Galaxy Note 4′ün tüm dünya ile birlikte ülkemizde de satışa sunulmasının ardından gerçekleşen bu duyuru, büyük boy telefon sevmeyen performans tutkunlarını sevindirmiş olmalı.

Bugün Samsung’un Hollanda ayağını temsil eden internet sayfası, resmi bildiri yayımladı. Bildirinin içeriğinde, halihazırda mümkün olan en yüksek 4G bağlantıları destekleyen Snapdragon 805 çipsetli Galaxy S5 Plus’ın fiyatı ve özelliklerine ilişkin detayları bulunmaktaydı. Fakat, Hollandalılara sunulacak olan telefonun ismi, Samsung Galaxy S5 Plus değil, Samsung Galaxy 4G+ olarak kayıtlara geçiyordu.

Galaxy S5 Plus değil, Galaxy S5 4G+!

Samsung Galaxy S5 4G+ ‘ın en çok değinilen özelliği, Snapdragon 805 çipseti sayesinde sunduğu ekstra performanstan ziyade, Avrupa’da yaygın olarak erişim sağlanabilen LTE Advanced 4G bağlantı standartına destek veren üçüncü Samsung akıllı telefon olmasıydı. Bahsi geçen diğer 2 akıllı telefonun da Samsung Galaxy Alpha ve Galaxy Note 4 olduğunu mutlaka tahmin etmişsinizdir.

LTE Advanced standardı, 4G bağlantıların teorik download hızını 150Mbps’den 225Mbps’ye yükselmesi biçiminde özetlenebilir. Dolayısıyla, kendilerine sunulan coşkun bağlantı hızlarından sonuna kadar istifade etmek isteyen Avrupalıların, Snapdragon 805′in performansından ziyade internet desteğine odaklanmaları son derece normal.

Peki ülkemize gelecek miymiş bu Samsung Galaxy S5 Plus?

Ülkemizde satılan Galaxy serisi akıllı telefonların büyük bir bölümü, Samsung mühendislerinin geliştirdiği Exynos çipsetlerle birlikte geliyor. Nitekim, geçtiğimiz hafta yurdumuzda satışa çıkan Galaxy Note 4 de, sekiz çekirdekli Exynos 5433 yonga setiyle rakiplerine toz yutturmaya hazırlanıyor. Exynos 5433 çipset, kağıt üzerinde Snapdragon 805′ten birazcık daha hızlı gibi görünüyor. Fakat, istatistiklere göre üstün olan bu çipset, daha hızlı oyun oynamamız için bir kıyak olmaktan ziyade, ülkemizin mobil internet teknolojisinde oldukça geride seyretmesinden kaynaklanan maliyet odaklı bir çözüm olduğu ortada.

Dolayısıyla, Samsung Galaxy S5 Plus ‘ın ülkemizde boy gösterme ihtimali oldukça düşük bir ihtimal. Hollanda’da bu ayın son günlerinde 599€ fiyattan satışa sunulması planlanan akıllı telefon, CyanogenMod kullanıcılarının özlem duyacağı bir Galaxy S5 varyantı olarak Avrupa Birliği ve ABD sınırlarına mahpus kalacak gibi görünüyor.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
duyuruldu, fiyatı, galaxy, plus’ın, s5, samsung


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İşte Galaxy Note 4'ün Türkiye fiyatı AngeL Samsung 0 02 Ekim 2014 12:19
Samsung Galaxy S4 Black Edition ve S4 Mini Black Edition duyuruldu! Deep Samsung 0 04 Şubat 2014 13:25
Samsung Galaxy Note 3 Türkiye Fiyatı SeckiN Samsung 2 19 Ekim 2013 13:04
Samsung Galaxy Note 2'nin Satış Fiyatı Belli Oldu Kızın1i Vodafone 1 11 Kasım 2012 21:31
İşte Galaxy Nexus'un fiyatı! Deep Samsung 0 28 Kasım 2011 02:43