IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Samsung (https://www.ircforumlari.net/samsung/)
-   -   Galaxy S5 Android 5.0 ile Görüntülendi! (https://www.ircforumlari.net/samsung/637493-galaxy-s5-android-50-ile-goruntulendi.html)

SeckiN 02 Kasım 2014 11:11

Galaxy S5 Android 5.0 ile Görüntülendi!
 
Samsung’un Mart ayında tanıttığı akıllı telefonu Galaxy S5, Android’in son sürümü 5.0 Lollipop ile çalışırken görüntülendi. Bakalım Android 5.0 Galaxy S5'de nasıl gözüküyor?

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Samsung’un Galaxy Note 4 öncesi amiral gemisi Galaxy S5, Android’in son sürümü 5.0 Lollipop güncellemesini alacak. Bundan eminiz ancak ne zaman alacağı hakkında herhangi net bir bilgi bulunmuyor. Güncellemenin geleceği tarih konuşuladursun güncellemenin cihazda nasıl gözükeceğini gösteren bir video ortaya çıktı.

Sam Mobile’ın Android 5.0 tam anlamı ile tanıtılmadan önce yayınladığı bir videoda işletim sisteminin Galaxy S5 üzerinde test edildiği görülüyordu. Şimdi de o videonun devamı yayınlandı.

Videoda Google’ın Haziran ayında tanıttığı Material Design tasarım anlayışı ile hazırlanmış bir TouchWiz arayüzü, geliştirilmiş, yenilenmiş ve en önemlisi açılış hızı arttırılmış uygulamalar ile karşılaşıyoruz.

Galaxy S5 için Android 5.0 Lollipop güncellemesi 2014 yılı bitmeden, Aralık ayında dağıtılacak. Güncellemenin henüz Nexus serisi için bile yayınlanmadığı düşünüldüğünde ( Nexus 9 ve Nexus 6 hariç tabiki ) Samsung’un bu sefer hızlı davranmak istediğini söylememiz mümkün.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:47.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net