IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Samsung (https://www.ircforumlari.net/samsung/)
-   -   Galaxy Note Edge detaylı testte! (https://www.ircforumlari.net/samsung/657200-galaxy-note-edge-detayli-testte.html)

Swat 03 Aralık 2014 23:19

Galaxy Note Edge detaylı testte!
 
Türkiye'ye gelmesi zor görünen, Note 4'ün "kavisli" sürümü Note Edge'i ele geçirdik; test ettik!

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Galaxy Note Edge, kavisli ekranıyla telefonları kullanma şeklimiz konusunda ileriye yönelik önemli bir adım atmayı amaçlıyor. Ekranın dışarıya doğru kıvrılan sağ kısmı, 2016'da çıkacak Samsung Galaxy S6'nın nasıl olacağının da işaretini veriyor olabilir.

Note Edge'in ilk fiyatları, onun Galaxy Note 4'ten biraz daha pahalı olduğunu gösteriyor. Ancak Note Edge'in kavisli olması dışında 5.7 inç'lik QHD (1440 x 2560) çözünürlüklü, bakması keyif veren bir ekrana sahip olduğunu hatırlatmamız gerekli. Samsung'un Super AMOLED teknolojisi, Note serisini piyasadaki en iyi ekranlı telefonlar yapıyor.

Geçen sene çıkan, Samsung'un ilk kavisli ekranlı telefonu Galaxy Round, satış anlamında çok büyük bir iş başarmamıştı. Note Edge ise yenilikçi tasarımını, gerçek hayatta işinize yarayabilecek işlevlerle birleştiriyor. Peki bu birleşim, gerçek hayatta ne kadar başarılı? Cevabını sonraki sayfalarımızda arayacağız.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:49.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net