IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Samsung (https://www.ircforumlari.net/samsung/)
-   -   Samsung, Galaxy E ile Yola Devam Edebilir (https://www.ircforumlari.net/samsung/661848-samsung-galaxy-e-ile-yola-devam-edebilir.html)

SeckiN 18 Aralık 2014 11:40

Samsung, Galaxy E ile Yola Devam Edebilir
 
Güney Koreli Samsung, satışa çıkartacağı Galaxy E7 gibi örnekler ile birlikte piyasaya yeni E serisi cihazlar sürebilir. Yeni strateji E serisi üzerine kurulabilir.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bildiğiniz gibi Samsung son dönemlerde ardı ardına çıkarttığı çok sayıda akıllı telefon yüzünden topa tutulmuş, şirket ise bir süre sonra yeni ürünlerin daha uzun aralıklar ile satışa sunulacağını açıklamıştı. Alpha ya da A serisi olarak bilinen cihazlar yavaş yavaş merhaba derken, şimdi de sıra E serisine geldi.

Samsung her ne kadar telefon üretimini yavaşlatacağını söylese de, E serisi ile yeni bir dönemece girmek niyetinde gibi. Daha önce ortaya çıkan Galaxy E5 ve Galaxy E7 ile kendisini gösteren seri, markanın kendisi için aradığı çıkış yolu da olabilir.

GFXBench veri tabanından gelen yeni veriler ise bahsini ettiğimiz Galaxy E7'nin özelliklerini bir kez daha gözler önüne serdi. SM-E700 kodlu ürün 720p çözünürlüklü 5.5 inç bir ekrana, 64-bit dört çekirdekli Snapdragon 410 (1.2GHz) işlemci yongasına ve 16 GB depolama alanı ile 2 GB RAM'e sahip. Arka yüz kamerası 12 megapiksel ve ön yüz ise 5 megapiksel olarak görünmekte.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bakalım Samsung gerçekten de akıllı telefon üretiminde kısıntıya gidecek mi, yoksa Galaxy E serisi ile yola daha hızlı bir adım mı atacak.

Samsung'un Galaxy E serisi başarılı olur mu?

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:42.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net