IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Samsung (https://www.ircforumlari.net/samsung/)
-   -   Samsung Orbis, MWC'de Tanıtılabilir! (https://www.ircforumlari.net/samsung/673728-samsung-orbis-mwcde-tanitilabilir.html)

SeckiN 21 Ocak 2015 03:22

Samsung Orbis, MWC'de Tanıtılabilir!
 
Samsung'un 2015 yılında yuvarlak tasarımlı saat duyuracağı aylardır biliniyor. Şimdi de akıllı saatin duyurulacağı tarih ve akıllı saat hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Akıllı saat pazarına geçtiğimiz yıllarda tekrardan katılan Samsung, ürettiği akıllı saatleri ile beklediği satışları yakalayamamıştı.

Ancak yuvarlak tasarımlı Motorola Moto 360 ve LG G Watch R gibi modellerin beğenilen satış rakamları, Samsung'u yuvarlak tasarımlı akıllı saat üretmeye yöneltmiş gibi görünüyor.

Geçtiğimiz aylarda ise Samsung'un aldığı bir patent, markanın yuvarlak tasarımlı akıllı saat üzerinde çalıştığı doğrulamıştı.

Alınan patentte ise, saat etrafındaki çerçeve döndürülerek, saatin çeşitli ayarlamaları yapılabiliyordu.

Bugün ise SamMobile kaynağından Samsung'un 2015 yılında duyurması beklenen yuvarlak tasarımlı akıllı saati ile ilgili yeni bilgiler paylaşıldı.

SamMobile kaynağı, Samsung'un yuvarlak tasarımlı akıllı saatinin Mobile World Congress 2015 kapsamında duyurulacağını belitiyor.

Orbis olarak adlandırılan akıllı saat, Tizen işletim sistemi ve kablosuz şarj özelliğinin yanı sıra, ince ekran çerçevelerine de sahip olacak.

Ayrıca üzerindeki tuş ile S Voice gibi özelliklerinde kullanılabileceği belirtilen akıllı saatin Galaxy S6 ile duyurulması bekleniyor.

Sizce, Samsung yuvarlak tasarımlı akıllı saat ile, başarılı olabilecek mi?

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:16.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net