IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Mart 2016, 22:34   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Samsung Galaxy A3 Özellikleri




Samsung’un sürekli yeni bir model telefon çıkartarak farklı zevkleri ve istekleri olan müşteri kitlelerini memnun etmeye çalıştığını biliyoruz. Kamera odaklı telefonlar, görüntü kalitesi yüksek telefonlar, iş adamlarına hitap eden modeller ve donanım özellikleri birbirinden farklı olan modellerle hem farklı bütçelere, hem de farklı zevklere hitap etmeye çalışan firma son dönemde Asya’da, özellikle de Çin’de boy gösteren firmaların atağından çekinmiş olacak ki; şimdi de hedef kitlesini düşük bütçeli kullanıcılara çevirerek yeni bir seri ile çıktı karşımıza. Elbette bu durumu da klasik Samsung üretim politikası ile gerçekleştirerek yine tek modelle yetinmeyip bu yeni seriyi de “şimdilik” 3 farklı model ile sundu.

Bu yazımızda sizlere Samsung’un bu yeni serisinin en küçük numaralı bireyi olan Galaxy A3 modelini tanıtacağız.
Galaxy A3’ün Fiyatı Ne Kadar?

Madem düşük bütçeli kullanıcılar için üretilmiş bir telefon olduğundan söz ettik; öyle ise tanıtıma Galaxy A serisinin (ki bu seri Galaxy Alpha modeli ile başladı, o nedenle A harfi kullanılmış) en küçük bireyi olan A3’ün Türkiye satış fiyatı ile başlayalım.

Ülkemizin vergi politikası ve özellikle ithal elektronik ürünlerdeki fiyat politikası malumunuz, bu konuya çok da girmek istemiyorum; ancak düşük bütçeli kullanıcılar için özellikle son dönemde boy gösteren Xiaomi gibi firmalar 1000 Lira barajının altında fiyat etiketi ile son derece işlevsel ve güçlü donanıma sahip cihazlarla karşımıza çıkıyor.

Samsung’un ise sözüm ona bu gibi firmaların modelleri ile baş edebilmek ve pazar payını kaptırmamak için piyasaya sürdüğünü söyleyebileceğimiz Galaxy A3 modeli , 1099 Lira satış fiyatı ile rakip olarak gösterildiği modellerden daha pahalıya gidiyor. (tutmaz bu)

Galaxy A3’ün Özellikleri Neler?

Giriş seviyesi bir akıllı telefon olarak sınıflandırabileceğimiz Galaxy A3, 4.5 inçlik bir Super AMOLED ekrana sahip ve bu ekranında 950 x 540 piksel değerinde çözünürlük sunuyor.

1 GB RAM taşıyan bu cihaz ayrıca 1.2 GHz hızında dört çekirdekli bir işlemci çipi barındırıyor ki fiyatı göz önünde bulundurulduğunda aynı fiyata daha güçlü donanıma sahip cihazlar alabilirsiniz. (yine diyorum tutmaz diye)

Boyutunun da dezavantajı nedenniyle çok üyük bir bataryaya sahip olamayan A3, 1900 mAh gücündeki bataryasının yanı sıra 5 megapiksel bir özçekim kamerası ve 8 megapiksellik bir lensi olan arka kamerası mevcut.

Bakalım Samsung’un çizgisini değiştireceği söylenen ve sosyal medya odaklı telefon kullanıcılarına hitap ettiği öne sürülen A serisinin bu en küçük modeli rakip olarak gösterildiği Xiaomi gibi üreticilerin fiyat politikası ile yarışıp Samsung’un pazar payını koruyabilecek mi?

__________________
kar havası gibisin dışarda, içimde elmanın dişlenişi.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
a3, galaxy, samsung


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Samsung Galaxy A5 Özellikleri Burce Samsung 0 04 Mart 2016 22:30
Yeni nesil Samsung Galaxy A3 ve Galaxy A5'in özellikleri ortaya çıktı AngeL Samsung 0 23 Kasım 2015 13:36
Samsung Galaxy J1 Teknik özellikleri ve Türkiye Satış fiyatı - Samsung Galaxy J1 User Manual Pdf AngeL Samsung 1 15 Kasım 2015 23:23
Samsung Galaxy A7 Özellikleri SeckiN Samsung 0 29 Kasım 2014 09:39
Samsung Galaxy S4 Özellikleri SLyther Samsung 4 13 Eylül 2013 22:10