🔔 Çevrimdışı bildirim almak ister misiniz?
Bir konuya etiketlendiğinizde, özel mesaj aldığınızda, bir mesajınız alıntılandığında forumda olmasanız bile anlık bildirim almak için lütfen izni verin.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Samsung’un ilk olarak Çin pazarına özel olarak sunduğu Galaxy C5 ve C7, “Pro” takısını alarak diğer ülkelerdeki kullanıcılarla da buluşmaya hazırlanıyor.
Samsung, Galaxy C5 Pro (SM-C5010) ve Galaxy C7 Pro (SM-C71010) olmak üzere iki yeni akıllı telefonu için çalışmalarını sürdürüyor. 2016 yılının başlarında sadece Çin pazarı için sunulmuş olan Galaxy C5 ve Galaxy C7’nin diğer pazarlar için güncellenmiş “Pro” versiyonları olarak karşımıza çıkacak olan akıllı telefonlar kullanıcıları oldukça tatmin edecek gibi gözüküyor.
Galaxy C5 ve Galaxy C7’nin özellikleri Daha önce piyasaya sürülmüş olan Galaxy C5’te 5.2 inçlik ve Galaxy C7’de 5.7 inçlik Full HD ekran yer alıyor. Bu phablet serisinden C5 gücünü Qualcomm’un Snapdragon 617 çipsetinden alırken 4 GB RAM ve genişletilebilir 32 GB depolama kapasitesi ile 2600 mAh batarya sunuyor. C7 modeli ise Snapdragon 625 çipset, 4 GB RAM, genişletilebilir 32/64 GB depolama kapasitesi ile 3300 mAh batarya ile karşımıza çıkıyor. Bu özelliklere baktığımızda Pro modellerin aşağı-yukarı neler sunabileceğini beklentisine girebiliriz.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Galaxy C5 ve Galaxy C7 ne zaman çıkıyor? Phone Arena’nın haberine göre, bu akıllı telefonların üzerine yeni bir şeyler koyacak olan Pro modellerin geliş tarihi henüz net değil. Ek olarak Hint merkezli ithalat-ihracat sitesi Zauba’da 6 inç ekranlı bir Galaxy C9 (SM-C9000) modeli de ufukta gözükmüş durumda. Yani bir anda üç farklı Galaxy C serisi model görme ihtimalimiz de olabilir.
Shiftdelete
__________________
Meğer candan öte bir can daha varmış..
Ve onun adı evlatmış.. Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.