IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Mayıs 2020, 09:17   #1
Çevrimdışı
GeN
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Samsung, Güney Kore’deki Tesisini Vietnam’a Taşımayacak




Güney Koreli teknoloji devi Samsung, bir zamanlar koronavirüs nedeniyle üretimi duran Gumi tesisini Vietnam’a taşımayacak. Virüs, Güney Kore’de yaygın durumdayken şirketin tesisini Vietnam’a taşıyacağı söyleniyordu.
Koronavirüs ilk kez görülmeye başlandığında Çin’den sonra en çok etkilenen ülke, teknoloji devi Samsung’un vatanı Güney Kore’ydi. Ancak günümüzde hâlâ hızlı bir şekilde yayılmaya devam eden virüs, Güney Kore’de bugün ciddiyetini büyük anlamda yitirmiş durumda. Elbette bunun sebebi, Güney Kore hükümetinin almış olduğu örnek önlemlerdi.

Virüs Güney Kore’de yayılmaya başlayınca teknoloji devi Samsung da tesislerini kapatmak zorunda kaldı. Bu süreçte ortaya ilginç bir iddia atıldı. Bu iddiaya göre Samsung, virüs nedeniyle durdurulan üretimine devam edebilmek için artık Vietnam’da üretim yapacaktı.

Samsung planından vazgeçti:

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Üstelik iddiaya göre Samsung’un taşımayı planladığı tesis, şirketin amiral gemilerinin üretildiği Gumi tesisiydi. Ancak son haberlere göre şirket, tesisini Vietnam’a taşıma kararından vazgeçti. İddiaya göre bu karardan vazgeçmelerinin nedeni, Güney Kore’deki koronavirüs salgınının eskisi kadar ciddi olmadığıydı.

Samsung’un Güney Kore’deki Gumi tesisi, Galaxy Fold ve Galaxy Z Flip gibi akıllı telefonların üretildiği tesisin ta kendisi. Bu tesis, koronavirüs nedeniyle birkaç gün boyunca kapalı kalmıştı. Bu nedenle de halihazırda telefonlarının büyük çoğunluğunu Vietnam’da üreten Samsung, bu tesisi de geçici bir süre oraya taşımayı planlıyordu.

Güney Kore’deki koronavirüs salgınının durumu ilk zamanlarda epey ciddiydi. O zamanlar için henüz yeni tanıtılan Samsung Galaxy Z Flip’in de bir şekilde üretilmesi gerekiyordu. Bu nedenle de Güney Kore’de birçok haber, Samsung’un tesisini Vietnam’a taşıyacağını dillendiriyordu.

Güney Kore, geçtiğimiz günlerde ilk kez hiçbir vakanın tespit edilmediği bir gün yaşadı. Bu nedenle de Samsung’un Gumi tesisini Vietnam’a taşımasına gerek kalmadı ve şirket, bu kararından vazgeçti. Şu anda Gumi tesisi hakkında söylenen tek şeyse Samsung’un dünya çapındaki üretim tesislerinde olan yükü taşıyıp taşıyamayacağı konusu.

__________________
Bir Yosun Yatağı Bağışlanmış. Bir İç Çekişle Uzanmış. Kabul Edilmiş Yeşil Battaniye Tarafından. Dünyayı Öpmüş HoşçakaL . . .
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
güney kore’deki tesisini vietnam’a taşımayacak, samsung


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Madalyonun İki Yüzü: Güney Kore ve Kuzey Kore Arasındaki İnanılmaz Farklılıklar Sanem Dünya üzerindeki yerler ve tarihi mekanlar 1 31 Temmuz 2018 15:39
Samsung Galaxy Note Edge, Güney Kore’de satışa çıktı! Deep Samsung 0 30 Ekim 2014 16:59
Kuzey Kore’ye izinsiz giden Güney Kore vatandaşına 4 yıl hapis cezası Zen Haber Arşivi 1 09 Şubat 2013 12:29
Güney Kore'deki Cüzdan modelleri (Çok hoşlar) Ruj Ah Kadınlar 0 16 Eylül 2011 15:21
Vietnam ve Güney Kore'den İsrail'e diplomatik tokat! Dilara Haber Arşivi 0 07 Haziran 2010 12:41