IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Aralık 2022, 11:29   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Samsung Galaxy S23 İçin Geri Sayım Başladı: İşte Şu Ana Kadar Ortaya Çıkan Tüm Sızıntılar




Samsung Galaxy S23 lansmanı ufukta göründü. Peki bu akıllı telefonlar neler sunacak? İşte Samsung Galaxy S23 ailesindeki tüm modellerin sahip olmalarını beklediğimiz özellikleri.


Güney Koreli teknoloji devi Samsung için hareketli bir dönem başlamış durumda. Zira şirket, bundan kısa bir süre sonra büyük bir lansman gerçekleştirecek. Bu lansmanda şirketin en yeni amiral gemisi telefonlarıyla, yani Galaxy S23, Galaxy S23 Plus ve Galaxy S23 Ultra ile tanışma imkanı yakalayacağız.

Peki Samsung Galaxy S23 ailesi tüketicilere neler sunacak? Bu haberimizde, yaklaşan telefonların bugüne dek ortaya çıkan tüm özelliklerine yakından bakacağız. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan detaylara geçelim.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Bugüne dek ortaya çıkan bilgiler ve sızıntılara göre Galaxy S23, Galaxy S22 ile genel anlamda aynı tasarıma sahip olacak. 6.1 inç büyüklüğünde bir ekranla gelecek olan telefon, 1080 x 2340 piksel çözünürlük sunacak. Bu telefondaki en önemli iyileştirmelerden bir tanesi ise parmak izi okuyucu olacak. Ortaya çıkan bilgilere göre Samsung, bu telefonda Qualcomm 3D Sonic Max isimli parmak izi okuyucu sensörü kullanacak. Bu sensör, parmak okuma alanını önemli ölçüde iyileştirecek.

Galaxy S23'ün arka tasarımına baktığımızda, Galaxy 22'ye kıyasla önemli bir değişiklik göreceğiz. Şirket muhtemelen, kameranın çevresindeki çerçeveyi kaldıracak. Bunun yerine 3 adet kamera çıkıntısı bizleri karşılayacak.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Samsung, bugüne kadar piyasaya sürdüğü amiral gemisi telefonlarda hem Exynos hem de Snapdragon işlemciler tercih etti. Ancak bu kez bu durumun değişeceğini görüyoruz. İddialara göre Samsung, bundan sonra dünyanın her yerinde Snapdragon işlemciler kullanacak. Galaxy S23 ailesinde ise Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2'yi göreceğiz. Bu telefonun 25 watt hızlı şarj destekli 3.885 mAh kapasiteli bir batarya ile geleceği düşünülüyor.

Kamera:

Samsung Galaxy S23, büyük ihtimalle üçlü kamera kurulumu ile gelecek. Bu kamera kurulumunda 108 MP çözünürlük sunan bir ana arka kamera olacak. Bu ana kameraya 12 MP çözünürlük sunan ultra geniş açılı kamera ile 10 MP çözünürlük sunan telefoto kamera sunması da muhtemel. Telefoto kameranın 10x yakınlaştırmaya imkan tanıması bekleniyor. Bu arada; yapay zeka da her zamankinden çok daha gelişmiş olacak.


Tasarım ve ekran:

Samsung, son yıllarda normal model ile Plus modeli benzer tasarımlarda üretiyor. Bu durum, Galaxy S23 ailesinde de kendisini gösterecek. Galaxy S23 ile Galaxy S23 Plus arasındaki tek tasarım farkı boyut olacak. Galaxy S23 Plus, 6.6 inç büyüklüğünde bir ekranla gelecek ve bu ekran, 1080 x 2340 piksel çözünürlük sunacak. Qualcomm 3D Sonic Max isimli büyük parmak izi okuyucu sensör, bu akıllı telefonda da kullanılacak.

Performans:

Samsung Galaxy S23 Plus, Qualcomm'un Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisinden güç alacak. Bu güç, 4.700 mAh kapasiteli bir bataryaya bağlı olacak. Ayrıca 45 watt hızlı şarj desteği, bu akıllı telefonda bizleri karşılayacak. Telefondaki "hafif" performans modu, yapılan özel çalışma ile Snapdragon 8 Gen 2'nin maksimum seviyede verimli kullanılmasını sağlayacak.




Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Samsung Galaxy S23 Plus'ta da 108 MP çözünürlük sunan ana kamera bulunması bekleniyor. Bu kamera, Galaxy 23'ün ultra geniş açılı kamerası ile telefoto kamerasıyla birlikte kullanılacak. Yani Galaxy S23 ile Galaxy S23 Plus arasında önemli bir kamera farkı bulunması beklenmiyor.

Samsung Galaxy S23 Ultra'nın bugüne dek ortaya çıkan tüm özellikleri


Tasarım ve ekran:


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Samsung Galaxy S23 ailesinin en güçlü üyesi olarak karşımıza çıkan Galaxy S23 Ultra, Galaxy Note serisinden kalma tasarım dilini benimsemeye devam edecek. S-Pen desteği ile satışa sunulacak telefonun genel görünümü, Galaxy S22 Ultra ile genel anlamda aynı olacak. Bu telefonda 1440 x 3088 piksel çözünürlük sunan 6.8 inç boyutlu ekranla karşılaşacağız.

Performans:

Qualcomm'un Snapdragon 8 Gen 2 isimli işlemcisi bu modelde de karşımıza çıkıyor. Ancak burada bazı iddialar var. Samsung'un bu işlemciyi Galaxy S23 Ultra için özel olarak optimize edebileceği konuşuluyor. Hatta bazı kaynaklara göre özel optimizasyonlu işlemci, serideki diğer modellerde de bulunacak. 45 watt hızlı şarj destekli 5.000 mAh kapasiteli batarya ile gelecek. Bu batarya, özel optimizasyon sayesinde mükemmel verimli hale getirilen işlemci ile tahminlerden fazlasını sunacak.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Samsung Galaxy S23 Ultra, 200 MP çözünürlük sunan bir kamera ile gelecek. Böylelikle tüketiciler, bugüne dek görmedikleri bir deneyim yaşama imkanı elde edecekler. f/1.7 diyafram açıklığına sahip olacak kamera, böylelikle ışığı mümkün olduğu kadar alabilecek. 40 MP çözünürlük sunan ön kamera, 12 MP çözünürlük sunan ultra geniş açılı kamera ve 10 MP çözünürlük sunan telefoto kamera da Galaxy S23 Ultra'da bizleri bekliyor olacak...

Kaynak ; WebTekno

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
10 Bin TL Ödüllü League of Legends Turnuvası İçin Geri Sayım Başladı! ArsenLupen Oyun Dünyasından Son Haberler 0 09 Ocak 2016 17:11
Yeni Audi TT İçin Geri Sayım Başladı Elysian Otomobil Haberleri 1 06 Ağustos 2014 03:45
Kıyamet İçin Geri Sayım Başladı! Afrodit Merak Ettikleriniz 1 08 Ocak 2012 23:28
Wine 1.0 İçin Geri Sayım Başladı Ocean GNU, Linux ve UNIX 0 21 Mayıs 2008 11:04