IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Aralık 2016, 22:11   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Tuğçe Tayfur Kimdir?




Annesi sinema oyuncusu Necla Nazır, babası şarkıcı Ferdi Tayfur’dur.

Tuğçe Tayfur, 18 Mart 1988 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Annesi sinema oyuncusu Necla Nazır, babası şarkıcı Ferdi Tayfur’dur. 18 yaşına kadar anne babası beraber yaşadıktan sonra ayrılmışlardır. İlköğretimini Terakki Vakfı Özel Şişli Terakki İlköğretim Okulu’nda, ortaöğrenimini İstek Vakfı Kemal Atatürk Lisesi’nde tamamladı. Yeditepe Üniversitesi İtalyanca Sanat ve Tasarım Bölümünden mezun oldu. Küçük yaşlarda başladığı müzik eğitimi ile piyano ve keman çalmaya başladı. Ailesinden aldığı destek ile müzik hayatına başladı.
Ferdi Tayfur’un 2003 yılında çıkan “DURUN AYAKLARIM” albümünde söz ve müziği Tuğçe Tayfur’a ait olan “Evde Yoktun” ve babası ile söz ve müziği ortak olan ”Ah Akşamlar” şarkıları ile Ferdi Tayfur’un 2004 yılındaki “Bir Demet Gül” albümündeki söz ve müziği Tuğçe Tayfur’a ait olan ait “Elim Kolum Bağlı” ve “Bekle Beni” adlı şarkıları ile Ferdi Tayfur’un 2006 yılındaki“Aşkın Cezası” albümündeki “Denedim Vallahi” adlı şarkısına vokal yapmıştır.

Tuğçe Tayfur, 2010 yılı içerisinde arkadaşlarıyla kurduğu ‘Joker’ isimli bir grubun solistliğini üstlendi. Bir dönem ABD’de yaşadı. ABD’de yaşadığı dönemde, kuzeninin arkadaşı Taner Şafak’la tanıştıktan sonra 2015 yılında Türkiye’de maksi single çıkarmaya karar verdi.

Pop şarkılar besteleyen Tuğçe Tayfur ve Taner Şafak maksi single’da , ‘Kalp Dayanmaz’, ‘Köle Olup’, ‘Yok Olsam’ şarkılarının söz ve bestelerini hazırladı. Ferdi Tayfur, maksi single’da yıllarca dillerden düşmeyen ‘Huzurum Kalmadı’ şarkısını kızı Tuğçe Tayfur ile birlikte okuyarak düet yaptı ve birde klip çekildi.

Tuğçe Tayfur, Mayıs 2009 yılında Tolga Ertuğrul ile evlendi. 17 ay sonrada Ekim 2010 ayında boşanma davası açtı ve boşandı.

ABD’de yaşadığı dönemde, kuzeninin arkadaşı Taner Şafak ile tanıştıktan bir müddet sonra ABD’de 2012 yılında evlendi. 8 Ekim 2016 tarihinde Taner Efe adında bir oğlu oldu.

Albümleri :
2015 - Kalp Dayanmaz


Kaynak
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
iyografi.info

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
tuğçe tayfur, tuğçe tayfur biyografi, tuğçe tayfur doğum yeri, tuğçe tayfur fotoğraf, tuğçe tayfur hakkında, tuğçe tayfur hayatı, tuğçe tayfur kaç yaşında?, tuğçe tayfur kimdir?, tuğçe tayfur memleketi, tuğçe tayfur nereli, tuğçe tayfur resim, tuğçe tayfur video, tuğçe tayfur özgeçmişi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Tuğçe Tayfur - Babamın Şarkıları (2016) PySSyCaT Albüm Tanıtımları 0 18 Kasım 2016 17:27
Tuğçe Karabacak Kimdir ? (Aşk Laftan Anlamaz Didem) Ebru Oyuncular / Yönetmenler 0 01 Eylül 2016 14:24
Ferdi Tayfur Sır Sanatçılar 0 10 Eylül 2013 08:32
Ferdi Tayfur siroz mu PassioN Haber Arşivi 0 08 Mart 2012 21:35