![]() |
Fırında Peynirli Kabak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Fırında Peynirli Kabak Gerekli süre: 1 saat 30 dakika Gerekli malzemeler:
- Gravyeri, dil peynirini, eski kaşar peynirini zar biçiminde küçük parçalar halinde doğrayın. Hepsini bir kâseye koyun, üstüne süt dökün. Yumuşamaları için 30 dakika süt içinde bırakın. - Kabuklarını kazımadan kabakları temizleyin, yıkayın. Tuzlu kaynar suda 5 dakika tutarak ağartın. Sonra sudan çıkarın, sularını süzün. Uzunlamasına ikiye bölün. Bir kaşıkla içlerini alın. - Kabak içlerini bir tencereye koyarak çatalla ezin. Sütten çıkarıp süzdüğünüz peynir parçalarını ekleyin. Üzerine yumurta, rendelenmiş peynir, kekik, tuz ve karabiber katın. Düzgün bir hamur oluşuncaya dek karıştırın. - Dikdörtgen biçiminde, ateşe dayanıklı camdan pişirme kabını tereyağı ile yağlayın. Kabakları içine yerleştirin ve hazırladığınız harçla içlerini doldurun. Üstüne galeta unu serpin. Birkaç küçük parça tereyağı yerleştirin. Kabı 180° C’de ısıtılmış fırına sürün, 2ü dakika tutun. Kabaklar kızarınca hemen servis yapın. Alıntı |
| Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:49. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk