![]() |
Amerikan Mutfağı - Havuç Sote Tarifi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Amerikan Mutfağı - Havuç Sote Malzemeler: 500 gr küçük soğan 750 gr havuç 50 gr margarin Tuz ve karabiber Toz şeker 1/2 demet maydanoz 2 demet taze soğan (Amerika'daki okuyucularımız taze soğanı Asyalılar'ın marketlerinden bulabilirler) Tarifi: Soğanları soyun ve havuçları temizleyin. Soğanları yağda çevirin tuz karabiber ve 1 tutam şeker koyup ağzı kapalı olarak 5 dakika kendi suyunda pişirin. Havuçları ilave edin ve yine tuz karabiber ve bir tutam toz şeker ilave ederek tatlandırın. Yarım bardak su ilave edip 10-12 dakika arada karıştırarak pişirin. Taze soğanları ayıklayın yeşil kısımlarını kesin. Beyaz kısımlarının üzerlerine çizik atın havuçların üzerine koyarak 3 dakika beraber pişirin. Sotenin suyu 6 yemek kaşığı kalacak kadar kapaksız kaynatın. Maydanozu irice kıyın ve üzerine koyup karıştırın. Havuç soteyi her türlü et yemeği ile servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Alıntı |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:23. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk