![]() |
Ayçiçek Yağlı Bakla Tarifi Ayçiçek Yağlı Bakla Tarifi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Malzemeler: 1 kilo taze bakla 1 tane soğan 1 yemek kaşığı, un taze soğan tuz,şeker Ayçiçek yağı. Üzeri için: 1 tutam dereotu Tarifi: Önce baklayı, ayıklayalım sonra yıkayalım. Karıştırma kabına su alalım üzerine limon suyu ve unu ilave edelim, baklaları bir süre bu suda bekletelim. Bir tencereye taze ve kuru soğanı, yemeklik doğrayıp alalım, üzerine baklayı sudan cıkarıp alalım. Dereotunun yarısını, ince doğrayıp baklanın üzerine alalım. Tuz ve şekerini ayarlayalım, az su ilave edelim ve tencerenin ağzını kapatalım, hiç açmadan pişmeye bırakalım. ocaktan aldıktan sonra en aza birkaç saat dinlendirelim, tencerenin kapağını açalım, baklayı servis tabağına alalım, dereotunun kalan yarısını yanına alıp servise sunalım. Afiyet olsun. |
| Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:52. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk