![]() |
![]() |
![]() | #1 | |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Kütahya güveci tarifi Kütahya güveci tarifi malzemeler: 2 kg kemikli kuzu eti ½ kg domates 1 yemek kaşığı domates salçası 10 adet arpacık kuru soğan 1 tatlı kaşığı tuz Kütahya güveci tarifi hazırlanışı: Toprak güvecin içine bir sıra kuzu eti, bir sıra iri doğranmış domates ve bir sıra arpacık soğanlar dizilir. Üzerine 1 su bardağı su ile sulandırılmış salça ve tuz ilave edilir. 175 dereceye ayarlı fırına sürülür. 1,5-2 saat kadar pişirilir. Sıcak olarak servis yapılır.
__________________ kar havası gibisin dışarda, içimde elmanın dişlenişi. | |
| ![]() |
Etiketler |
güveci, kÜtahya, tarifi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Ciğer Güveci Tarifi | Amelia | Et Yemekleri | 0 | 25 Ocak 2014 01:01 |
Bamya güveci (şanlıurfa) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 24 Ocak 2011 22:27 |
Ev güveci (çankırı) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 24 Ekim 2010 08:40 |
Bilecik güveci | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 23 Ekim 2010 12:52 |
Harput Güveci | YapraK | Yemek Tarifleri | 0 | 11 Ocak 2010 17:19 |