![]() |
Zeytinyağlı İç Bakla Malzemeler: 500 gr ayıklanmış iç bakla 1 Çaybardağından 1 parmak eksik zeytin yağı 5 dal taze sarımsak 5 dal taze soğan Yarım demet dereotu Sıcak su Tuz ve şeker Baklayı ayıklayıp,her taneciğin üzerine bir çizik atıyoruz. Sarımsak ve taze soğanı ayıklayıp ince kıyıyoruz. Tencereye zeytin yağını alıyoruz,yeşillikleri kısık ateşte hafif kavuruyoruz. Baklaları da ekleyip 1-2 dakika kavurmaya devam ediyoruz, tuz ve 1 tatlı kaşığı kadar şekeri ekliyoruz, ardından 2 çay bardağı sıcak su ekleyip pişmeye bırakıyoruz. (yaklaşık 20 dk) |
| Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:20. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk