![]() |
Çıtır Kabak Dilimleri Tarifi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Çıtır Kabak Dilimleri Tarifi İçin Malzemeler 1 kilogramkabak1 su bardağıun1,5 paketçıtır pane harcı3 adetyumurta1 tatlı kaşığıtuz1 çay kaşığıkarabiber2 su bardağıkızartma yağı1 paketkabartma tozu Çıtır Kabak Dilimleri Tarifinin Püf Noktası Kabakların buzdolabında dinlenmesi, unlu koruyucu kabuğun daha çıtır olmasına yardımcı olur. Harcına kabartma tozu ilave etmek ise pane harcıyla çıtırdayan kabuğun daha dayanıklı bir çıtır tabaka olmasına yardımcı olur. Çıtır Kabak Dilimleri Tarifinin Pişirme Önerisi Dilerseniz üzerine zeytinyağı gezdirerek 180 derecelik fırında da pişirebilirsiniz. Çıtır Kabak Dilimleri Tarifi Nasıl Yapılır? Kabakların kabuklarını soyun ve halka halka dilimleyin. Buzdolabı poşetine unu, tuzu, kabartma tozu, tuz ve karabiberi koyun. Dilimlenen kabakları buzdolabı poşetine yerleştirin ve ağzını kapatıp sallayarak kabakları unlayın. Unlanan kabakların fazla ununu temizleyin ve buzdolabında 1 saat dinlendirin. Kızartma yağını ısıtın. Yumurtaları çırpın. Dinlenen unlanmış kabakları önce yumurtaya sonra çıtır pane harcına bulayarak kızgın yağda kızartın. Fazla yağını süzdürerek servis edin. İşte bu kadar, afiyet olsun! Alıntı |
Cevap: Çıtır Kabak Dilimleri Tarifi Bak buna hayır demem işteeee güzel görünüyor :tatli: |
| Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:45. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk