![]() |
Taze Fasulye Kızartması Tarifi Taze Fasulye Kızartması Tarifi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tarifi: Önce fasulyeleri yıkayalım ve sap kısımlarını ayıklayalım, sonra kırmadan bütün şekilde derince bir tencereye alalım ve tuzlu suda yaklaşık 10 dakika fasulyeler yumuşayana dek haşlayalım. Haşladığımız fasulyeleri süzelim ve soğuk sudan geçirelim. Yağı bir kızartma tenceresine alalım ve kızdıralım. Bir tepsiye unu serpiştirelim ve ılıklaşmış olan fasulyeleri teker teker bu una bulayıp kızgın yağa atalım, altlı üstlü çevirerek kızarttıktan sonra havlu kağıt serdiğimiz bir tabağa alalım. Fazla yağının süzülmesini sağlayalım. Tüm fasulyeleri bu şekilde kızarttıktan sonra bir servis tabağına alıp üstüne sarımsaklı yoğurt gezdirelim ve dereotuyla süsleyip servis edelim. Afiyet olsun ! [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Alıntılar |
Cevap: Taze Fasulye Kızartması Tarifi Ay çok nefis oluyor son zamanlarda favorim |
Cevap: Taze Fasulye Kızartması Tarifi Hiç sevmem |
Cevap: Taze Fasulye Kızartması Tarifi Alıntı:
Ayrıca fasulye folik asit, potasyum içermektedir. Kötü kolesterolün (LDL) düşmesinde yardımcıdır. Taze fasulye antioksidan özelliğe sahiptir. Alıntı:
|
| Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:13. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk