IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Konu Kapatılmıştır
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Mart 2017, 09:03   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Google Penguen 4.0 Algoritması




Son zamanlarda Google sıralamalarında birtakım dalgalanmaların yaşandığının farkında mısınız? Peki bu dalgalanmaların sebebinin ne olduğunu ve [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile etkisini hiç düşündünüz mü? Tabi ki Google Penguen 4.0 Algoritması! Yani arama motoru sonuçlarındaki bu hızlı değişimlerin ve şaşırtıcı dalgalanmaların sebebi artık belli oldu.

En son yapılan Penguen güncellemesinin üzerinden tam 2 yıl geçti; şimdi Google, Penguen 4.0 Algoritması ile karşımızda! Google, yeni algoritma ile anlık değişimlerin sürekli olarak yaşanacağının haberini verdi.

23 Eylül 2016 tarihinde Google tarafından yapılan resmi açıklama neticesinde, penguen 4.0 algoritma güncellemesi getirilmiştir. Gerçek zamanlı google penguen algoritması artık sürekli dinamik olarak kendisini güncelleyecek ve artık google yeni bir penguen güncellemesi getirmeyecektir. Real-time update olarak da geçen 4.0 güncellemesi doğrultusunda google algoritmasında bulunan filtreleri sürekli açık tutacak ve anlık olarak algoritmayı web sitelerine olumlu / olumsuz olarak yansıtacaktır.

Google Penguen 4.0 Güncellemesi henüz çok yeni olduğu için etkilerini görmeye başlamamış olabilirsiniz. Fakat ilerleyen zamanlarda görülecek olan etkilerden bahsetmemiz gerekirse şunları söyleyebiliriz; Penguen Algoritması artık gerçek zamanlı ve eskisinden çok daha ayrıntılı! Artık yapılan çalışmalar, Google tarafından çok daha hızlı bir şekilde algılanacak ve gerçek zamanlı olarak yansıyacak.

Diğer bir özellik ise ayrıntıların artması. Yani bu özellikle birlikte kalitesiz backlinkler Google tarafından daha ayrıntılı bir şekilde incelenecek, tespit edilecek ve bulunan kalitesiz backlinkler web sitenizin kalitesini yüksek oranda düşürecektir. Backlinklerinizi analiz ederek, bunları temizlemenin en doğru yolu [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hizmeti almaktan geçer. İlgili firma web sitenize gelen tüm backlinkleri analiz ederek, kalitesiz linkleri ayıklayacak ve web sitenizin değerini yükseltecektir.

Özetlemek gerekirse Google Penguen 4.0 Güncellemesi ile hayatımıza giren değişiklikleri göz önünde bulunduracak olursak; backlink seçimimize özen göstermeli ve daha sağlıklı, daha kaliteli yerlerden link almalıyız. Güncellemenin getireceği diğer yenilikleri ise ilerleyen zamanlarda birlikte göreceğiz.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
kurumsal seo, seo


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Google Penguen Güncellemesi ByaSiL Google 0 01 Ekim 2016 10:46
İpucu: Google'nin Penguen 4.0 Testleri Nokta Google 1 16 Ocak 2016 21:17
Google Penguen ve Google Panda Arasındaki Farklar Soner Arama Motorları Haberleri 0 25 Ocak 2015 00:56
Google Penguen 2.0 Güncellemesi Risk Swat Google 1 25 Kasım 2014 23:28
GoogLe 2008 Algoritması Hakkında biLgiSi oLan vaRmı ? HarbiCe Google 0 24 Mayıs 2008 00:06