IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Serbest Kürsü (https://www.ircforumlari.net/serbest-kursu/)
-   -   Kim Demiş Alkol,Uyuşturucu Zararlı Diye.Biz Herşeyimizi Ayıkken Kaybettik !.. (https://www.ircforumlari.net/serbest-kursu/177509-kim-demis-alkoluyusturucu-zararli-diyebiz-herseyimizi-ayikken-kaybettik.html)

KartaL 05 Şubat 2009 22:45

Kim Demiş Alkol,Uyuşturucu Zararlı Diye.Biz Herşeyimizi Ayıkken Kaybettik !..
 
ArkadaşLar Buqun öle bir sıkıntı Varki üzerimde Bilemesiniz.. Bazen Düşünyorumda Acaba Ölsem yada Kendimi bir şekilde intear Etsem..
Bunu bir kaç kez Denedim ama olmadi. bazen Okadar bunalıyorum ki Net geliyorum olmuyor geziyorum olmuyor egleniyorum olmuyor bazı şeyleri Kafamdan Silemiyorum unutmak istiyorum ama unutamıyorum.. hafızamdan Bazi şeyleri Silmek istesemde silemiyorum Dertlerimi paylacka kişiler arıyorum hepsi menfeatci. yapamıyorsun kime Güvencegimi kimle dertleşcegimi bilemiyorum..
bunu Sizinle paylaşmam Kendimi Bazen Cok yanLız Hisetmem..

Kusra bakmayin iyi geceler..

Süslü 05 Şubat 2009 22:48

Cevap: Kim Demiş Alkol,Uyuşturucu Zararlı Diye.Biz Herşeyimizi Ayıkken Kaybettik !..
 
Ne alkol ne uyusturucu .. ßen gißi yap ßak cok daralinca Selavat getir.. Raßßime sigin inanki iyi gelir , olmadi 2 rekat namaz kil..
+ Sanalda da derman arama ..
Raßßim kolaylik versin SahinCan ..

Sükût 06 Şubat 2009 12:21

Cevap: Kim Demiş Alkol,Uyuşturucu Zararlı Diye.Biz Herşeyimizi Ayıkken Kaybettik !..
 
Öncelikle sahincan, senin gibi neşeli birisine böyle umutsuz cümleleri yakıştıramadım. İnsanın hayatı boyunca tüm günleri neşeli, mutlu, sağlıklı geçmez ki. Elbette yalnız hissettiğin, mutsuz hissettiğin, acı çektiğin günlerde olacak. Bazen kendini bu dünyaya ait hissetmezsin normal bu. Unutamıyorum diyorsun, inan bana zamanla unutursun. Zaman neleri unutturmuyor ki insana. SunShine arkadaşımızın dediği gibi bu durumlarda insana güç veren en büyük unsur inancıdır. Seni seven insanlarla vakit geçirmeye, yapmaktan hoşlandığın işlerle uğraşmaya çalışmalısın. Sakın nasihat ediyormuşum gibi düşünme. Sen derdini yazmışsın bende elimden olmadan düşüncelerimi paylaştım. İnşallah tez zamanda düzelirsin...

KartaL 06 Şubat 2009 12:29

Cevap: Kim Demiş Alkol,Uyuşturucu Zararlı Diye.Biz Herşeyimizi Ayıkken Kaybettik !..
 
öncelikle Yorumlariniz icin Tşk.. SunShine Arkadaşımızın Dedigi Gibi. yaptım bazi Şeyleri azda olsa unttum.. herşey icin tşk..


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:25.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net