IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Serbest Kürsü (https://www.ircforumlari.net/serbest-kursu/)
-   -   Hadise KimdiR? (https://www.ircforumlari.net/serbest-kursu/183874-hadise-kimdir.html)

ExMorN 01 Mart 2009 16:56

Hadise KimdiR?
 
Hadise 22 Ekim 1985 günü Belçikada bir Türk ailenin kızı olarak dünyaya geldi. İlk, Belçikadaki Pop Idol, Idool 2003te farkedildi. Yarışmayı birincilikle bitirmese de hemen yeteneği görülerek albüm çıkarmak için kendisine teklif geldi. Daha sonra ilk singleı Sweat (tatlı) çıktı ve hit oldu; televizyona klibi çıktı. İkinci singleı Stir me up tüm Avrupada farkedildi, kıtanın en seksi yeni müzik sanatçısı yaptı.

Hadise kendisine örnek olarak Christina Aguilera, Janet Jackson, Alicia Keys, Brandy ve Beyonceyi görüyor. Hadise akıcı bir şekilde Türkçe, Flemenkçe (Hollandaca), Fransızca, Almanca ve İngilizce konuşabiliyor. Milk chocolate girl (Süt çikolata kızı) adlı singleından sonra lakabı bu oldu.

Dördüncü single’ı Ain’t No Love Lost (13 Ocak 2006) albümündeki Ain’t No Love Lost adlı şarkının Burdayım adıyla Türkçe bir versiyonu oluşturuldu. Hadise’nin beşinci single’ı Bad Boy (Kötü Çocuk - 4 Ağustos 2006), yazın piyasaya sürüldü ve diğer albümler gibi o da dinleyici kitlesinden olumlu tepkiler aldı.

Bu sene sık sık Türkiye’ye gelen Hadise başta Beyaz Show olmak üzere pek çok program ve etkinliklerde yer aldı. Bu sırada hayranı olduğu Tarkan’la sahneye çıkma fırsatı yakalayan Hadise, bundan dolayı çok mutlu oldu. Popstar adlı yarışma programında sunuculuk yaptı. Esquire, Tempo ve Aktüel dergilerine kapak oldu.

Kendisine örnek olarak Christina Aguilera, Brandy ve Beyonce’yi gördüğünü belirten Hadise; Prince, Janet Jackson, Tina Turner, Alicia Keys, Toni Braxton, Jamiroquai ve U2′nun da, yaptığı müziği etkilediğini söylüyor. Şarkılarında klasik, rock, soul ve diğer dünya müziklerini harmanlamaya çalıştığını belirtiyor.

Hadise, müzikal kariyerinin yanı sıra akıcı bir şekilde Flemenkçe, Fransızca, Almanca, Türkçe ve İngilizce konuşabiliyor ve Hasselt‘te Marketing alanında ihtisas yapıyor. Tüm boş zamanlarında müzikle ilgilenen Hadise, genellikle söz yazıyor, müzik besteliyor, stüdyo kayıtları ve konserler arasında koşturuyor. Bunların yanında spor yapmayı, arkadaşlarıyla takılmayı ve iki kız kardeşi, erkek kardeşi ve annesiyle zaman geçirmeyi de seviyor.

Hadisenin Resimleri;
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Shirin 06 Nisan 2009 02:29

Cevap: Hadise KimdiR?
 
:D Kendisni ezelden beri sevmem ama Sarkilarini begeniyorum zenci girtlagi var

Feronia 16 Ekim 2009 17:47

Cevap: Hadise KimdiR?
 
Ne kendisini nede sarkilarini .. sevmem.

Odullerde yabancilara karsi.. sirf bikini ile cikan, Turk insanlari temsil eden sanatcilara karsiyim .

Ryc 16 Ekim 2009 22:03

Cevap: Hadise KimdiR?
 
Ek OLarak Belirteyim, Kendisi Sivas'dır :)

SuNSeT 16 Ekim 2009 22:04

Cevap: Hadise KimdiR?
 
hep merak ederdim, bu hadise kim diye, tşk ederiz.

Hayat 16 Ekim 2009 22:31

Cevap: Hadise KimdiR?
 
İğrenç kadın. Yazıklar olsun ki bu ülke eurovisonda bunu çıkardı üstelik birde ingilizce şarkıyla bu nasıl ülke temsil etmeyse anlamadım gitti !


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:02.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net