IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Serbest Kürsü (https://www.ircforumlari.net/serbest-kursu/)
-   -   ßu 5 Cümleyi Asla Kullanmayın. (https://www.ircforumlari.net/serbest-kursu/207184-ssu-5-cumleyi-asla-kullanmayin.html)

»Dєηiz« 09 Mayıs 2009 12:59

ßu 5 Cümleyi Asla Kullanmayın.
 
Bir şey söyleyeceğim, konuşmamız lazım"

Belli ki ciddi bir şeyden söz etmek istiyorsunuz. Ya ilişkinizde bir sorun var ya da yapılması gereken angarya bir iş! Bu cümleden sonra karşınızdaki adamın "Canım, söyle ne istedin" demesini sakın beklemeyin. Bu görüşmeyi ertelemek için elinden geleni yapacak!

"Başım çok feci ağrıyor"

Bir erkeği dünya döndükçe çıldırtacak bir durum varsa, o da partnerinin başının ağrıması! Bunu duyan erkek bilir ki, o gece sevgilisinden hayır gelmez! İlişkiyi gerginleştirmemek için iyisi mi bir ağrı kesici alın ve ağrının geçmesini bekleyin. Geçmezse, başka bir bahane bulunur elbette!

"Bak bakalım, ne değişiklik göreceksin?"

"Bakmak" ve "görmek" aynı şeyler değil hiç şüphesiz. Ayrıntıları "fark etmek" konusunda bütün erkeklerin başarılı olacağını sanmayın. Sarı saçlarınızı siyaha boyatmak elbette fark edilmeyecek bir değişiklik değil. Ama gözünden kaçarsa da onu suçlamayın. Bu tür sorularınız kendisini zor duruma düşürüyor, dikkat edin!

"Eski sevgilim de böyle yapardı"

İlişkide açılmaması gereken bir konu varsa, o da eski defterlerdir, unutmayın! Hiçbir erkek bir önceki rakibiyle kıyaslanmaktan hoşlanmaz. Bu cümleyi sarf ettiğinizde kopacak fırtınaya hazırlıklı olmanızda yarar var.

"Ne düşünüyorsun?"

Hiçbir erkek iç dünyasını ele vermekten hoşlanmaz. İç dünyasındaki çelişkileri öğrenmek için onu boşuna kasmayın. Bu yüzden, birlikte attığınız her adım sonrasında "Ne düşünüyorsun?" "Ne oldu?" gibi sorular yöneltmeniz, onu bunaltmaktan başka bir işe yaramaz!


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:27.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net