IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Serbest Kürsü (https://www.ircforumlari.net/serbest-kursu/)
-   -   System Of a Down ( My server is down (: ) (https://www.ircforumlari.net/serbest-kursu/26889-system-down-my-server-down.html)

ParaboLa 28 Ocak 2007 07:36

System Of a Down ( My server is down (: )
 
Ermeni rock grubunu Sytem Of A Down şarkısında Türkiye?ye ve Atatürk?e büyük hakaretler yağdırıyor.. Grubun konser biletlerinde ise, "Köpekler ve Türkler giremez" yazıyor..

Amerika"da 1993 yılında kurulan Ermeni Heavy Metal grubu System Of A Down, 2005 yılında çıkardığı Hypnotize albümündeki "Holy Mountains (Kutsal Dağlar)" isimli şarkıya klip çekti.

Son çekilen klibi izleyen herkes şoke oldu.Grup şu anda internet üzerinde yayınlanana klipte ve konserlerinde Türklere karşı ağza alınmayacak küfür ettikleri için de bazı hayranlarından tepki çekmişti.

Klipte sözde Ermeni soykırımı konusu işleniyor. Olay klipte başta Atatürk olmak üzere Enver Paşa, Talat Paşa soykırım mimarları olarak gösteriliyor. Sultan Abdülhamid ve Ermeni teröristler tarafından öldürülen Cemal Paşa için de "killer (katil)" deniliyor. Özellikle Mustafa Kemal Atatürk"ün portresi klipte gözüktüğü zaman fonda "katil", "yalancı" sözleri söyleniyor.

TÜRK HAYRANLARI ŞAŞKIN

Grubun hayranları, internet sitesinde yayınlanan klibin ardından büyük bir şok yaşarken, bazı hayranları görüntülere inanmak istemedi. Fun Club"ta görüşlerini belirten hayranları grubun başta Atatürk olmak üzere Enver Paşa ve Talat Paşa"ya yaptıkları haraketlere inanmak istemeyerek, "kulaktan dolma bilgi" olarak değerlendirdi. Ayrıca siteye yüzlerce hakaret maili atıldı.

ABD"DE PROTESTO KONSERİ

Grubun hayranlarının oluşturduğu Fan Club sitelerinde grubun İstanbul"da konser vermesi isteniyor. Grup üyeleri özellikle Türkiye karşıtı şarkıları nedeniyle İstanbul"a gelmeye yanaşmıyorlar.

Grup ayrıca 2005 yılında MTV Avrupa"dan "En iyi alternatif müzik" ödülü almış. "System Of A Down"un temmuz ayında Kanada"dan başlayacak olan turnesi ABD"nin çeşitli eyaletlerinde ve Avrupa"da sona erecek. Bu arada grup üyelerinin Washington"daki Türk Büyükelçiliği önünde geçtiğimiz 21-25 Nisan tarihleri arasında 3 gün süren eylemlerde sahneye çıkarak sözde Ermeni soykırımını protesto ettiği de ortaya çıktı.

"KÖPEKLER VE TÜRKLER GİREMEZ"

Ünlü heavy metal grubu Slayer"ın bir yurtdışı konseri sırasında alt grup olarak sahne alan System Of A Down"un hazırladığı biletlerde, "Köpekler ve Türkler giremez" yazısı büyük tepki çekmişti. Slayer"ın 2004 İstanbul konserinde alt grup olarak Türkiye"ye gelmesi beklenen Systeam Of A Down, Türklerin tepkisinden korkutları için konsere gelmemişti. System Of A Down grubu Serj Tankian (vokal+keyboard) , Daron Malakian (gitar+vokal) ve Shavo Odadjian (bass) ve John Dolmayan"dan oluşuyor. Kadrosu ile 1993 yılında Soil adıyla çalmaya başlayan grup daha sonra 1995"te Daron Malakian"ın bir şiirinden esinlenerek, System Of A Down adını aldı.

İŞTE OLAY ŞARKI

Holy Mountains (Kutsal Dağlar)

Onların akıldan çıkmayan görünüşlerini hissedebiliyor musun?

Yalancı, Katil, Şeytan

Aras Nehri"ne dön

Birinin anlamsız bakışları kendini savaşta hissetti

Yalancı, Katil, Şeytan

Aras Nehri"ne dön

Özgürlük, Özgürlük, Özgürüz, Özgürüz

Kutsal dağları duyabiliyor musun?

Yalancı, Katil, Şeytan

Aras Nehri"ne dön

Biri hepsini kana boyayın dedi... öldürün dedi onları

Yalancı, Katil, Şeytan

Aras Nehri"ne dön

Özgürlük, Özgürlük, Özgürüz, Özgürüz

Onların hepsi geri döndü

Dağın yamacında dinleniyorlar

Öğrendik ki sizde hiç gurur yokmuş, katiller, i.neler

Aras Nehri"ne dönün

Onların hepsi geri döndü

Dağın yamacında dinleniyorlar

Öğrendik ki sizde hiç

Gurur yokmuş, katiller, i.neler

Aras Nehri"ne dönün

Özgürlük, Özgürlük, Özgürüz, Özgürüz



Bu da o klibin adresi :

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

--------------------------------------------------------------------
Not: System of a Down (SOAD) bu hareketlerinden oturu kınıyoruz..Türk oldugum için degik INSAN oldugum için..
Saygılarımla.

moonshield 29 Ocak 2007 18:19

Cevap: System Of a Down ( My server is down (: )
 
1- Baskta Köpekler ve Türkler Giremez Konusuna Diyorum Ben Bu Lafı Bi Yerden Hatırlıyorum Yanılmıyosam Söyleydi Galiba Domuzlar ve Ermeniler Giremez Nerelerde Yazıyodu Bu Yazı K.Maraş/Kayseri vs. Bu İllerin Her Sokağında Her Caddesinde Yazıyordu Aklınızca Bunamı Nispet Ediyonuz Ancak Bunu Yapabilirsiniz. Ayrıca Siz Daha İyi Biliyorsunuz Biz Bi Yere Girmek İçin İzin Almayız Girmek İstediğimiz Yere En Kral Sekilde Yarar Gireriz. Örnek Verim Dicem Ama Buraya Sığmaz.
Domuzlarada hakaret oldu ama neyse.
Parabola Cok Tskler. Böyle bi Konuyu Buraya Taşıdığın İçin Abi Aslında Bunu Heryerde Duyurmak Lazım ki Dinleyen Arkadaşlar Neleri Dinlediğini Bilsinler Diye.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

MyhtoLogy 30 Ocak 2007 01:21

Cevap: System Of a Down ( My server is down (: )
 
Alıntı:

Ayrıca Siz Daha İyi Biliyorsunuz Biz Bi Yere Girmek İçin İzin Almayız Girmek İstediğimiz Yere En Kral Sekilde Yarar Gireriz. Örnek Verim Dicem Ama Buraya Sığmaz.
ben örnek vereyim :) Cin Seddini aşmış bir miLLetiz :)

herneyse biLdiğim kadarıyLa Soad'ın soListi biz öyLe şeyLer söyLemedik gibisinden bişiLer demişLer bir röportajında..

ParaboLa 30 Ocak 2007 07:31

Cevap: System Of a Down ( My server is down (: )
 
Alıntı:

uLtrAsLan Nickli Üyeden Alıntı
ben örnek vereyim :) Cin Seddini aşmış bir miLLetiz :)

herneyse biLdiğim kadarıyLa Soad'ın soListi biz öyLe şeyLer söyLemedik gibisinden bişiLer demişLer bir röportajında..

Video'yu izleyebilirsin link verdim.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:54.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk