IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 08 Nisan 2007, 13:22   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Okul ekliyoruz Sizde katılın!




Türk halkının yapacağı bağışlarla UNICEF ve NTV Türkiye’nin her yanına 10 bin çocuğun gideceği 100 ek okul yapmayı hedefliyor. Tüm operatörlerden cep telefonuyla 3005’e boş SMS gönderin. Her mesajınız kampanyaya 5 YTL katkı sağlayacak.

Eğitim Türkiye’nin en önemli sorunu. Türkiye’de yaklaşık 1,5 milyon çocuk okula gitmiyor. Doğuda bir sınıfta ortalama 80 çocuk eğitim görüyor. Hızlı artan nüfus ve yaşanan göçler nedeniyle okul ihtiyacı sürekli artıyor. Okul yetersizliği nedeniyle özellikle kız çocukları okula gidemiyor. Şu anda Türkiye’de 5 bin 500 dersliğe ihtiyaç var.
Türkiye’nin çok acil okul ihtiyacı var. UNICEF, en hızlı ve ucuz çözümün prefabrike derslik olduğunu söylüyor; NTV destekliyor. Türk halkının yapacağı bağışlarla UNICEF ve NTV Türkiye’nin her yanına 10 bin çocuğun gideceği 100 ek okul yapmayı hedefliyor.
KAMPANYAYA SEN DE KATIL
Kampanyaya katılmak çok kolay. Hemen tüm operatörlerden cep telefonuyla 3005’e boş SMS gönderilmesi yeterli. Her mesaj kampanyaya 5 YTL katkı sağlayacak.

Daha büyük bağış yapmak isteyenler için ise Garanti Bankası Ankara Çankaya şubesi 629 00 00 ve Türkiye İş Bankası Ankara Çankaya şubesi 500, banka hesap numaraları.

23 NİSAN’DA NTV’DE ÖZEL YAYIN
NTV ve UNICEF, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, günü gün boyu sürecek bir yayınla okul yapımı için bağış kampanyası düzenliyor. “Okul Ekliyoruz” kampanyasında SMS ve banka hesabı yoluyla hem vatandaşlardan hem de Türkiye’nin önde gelen şirketlerinden ve hayırseverlerinden bağış toplanacak.

Gündüz kuşağında NTV stüdyosundan sürecek yayında ünlüler ve yetenekli çocuklar yer alacak. Canlı bağlantılar, yarışmalar, performanslarla gün boyu kampanya için bağış toplanacak.

‘ÇOCUKLAR İÇİN ŞARKI SÖYLEMEK LAZIM’
Kampanyanın en önemli kısmı ve finali ise Med Yapım’la beraber gerçekleştirilecek ‘Çocuklar İçin Şarkı Söylemek Lazım’ yarışması olacak. Kampanyaya bağış sağlamak için yapılacak programda bu kez ünlü isimler, çocuklarla birlikte şarkı söyleyecek. Türkiye’nin ünlü sesleri yetenekli çocuklarla beraber sahne alacak ve elde edilen tüm gelir yine UNICEF’e aktarılacak.

Ünlüler bu defa Türkiye’nin aydınlık geleceği için çocuklarla beraber şarkı söyleyecek. Yapılan tüm bağışlar eğitim için kullanılacak ve daha iyi bir Türkiye’ye hizmet edecek.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
ekliyoruz, katilin, katılın, okul, sizde


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Windows'a Sekme Ekliyoruz Liaaa Bilim Dünyasından Son Haberler 0 06 Kasım 2012 14:08
Cem Uzan'ın Vaatleri (Oyuna Sizde Katılın) CariSma Serbest Kürsü 11 06 Haziran 2010 01:09