IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Serbest Kürsü (https://www.ircforumlari.net/serbest-kursu/)
-   -   Akp? (https://www.ircforumlari.net/serbest-kursu/311830-akp.html)

Heidi 22 Ocak 2010 09:39

Cevap: Akp
 
O kadar izah ediyoruz (ediyorsunuz) hala bir arpa boyu yol alamadık. O kadar ısrarcısınız ki kendi beyanlarınızı kabul ettirmekte. Özelleştirmenin başlangıç tarihi nedir ya, önemli olan kısmı bu mudur sence? Yani adamlar satmışlar bir bir toprakları (kurumları) sizin tartıştığınız 1 ay içinde mi aldılar, 5 ay içinde mi sattılar.. Sonuçta SATTILAR. Konu o kadar saçma bir yere gidiyor ki, aklıma mizansel şöyle bir diyalog bile geldi artık müsadenizle :)

Duygu: Ülkenin topraklarını satıyorlar.
Asimavi: Rahat ol, başlangıç tarihleri yayımlanmadı resmi gazetede..
Duygu: Ama satıldı, mal adamların artık. Bugün yarın ne fark eder?
Asimavi: Araştır Duygucum araştıır, ne kadar at gözlüğüyle bakıyorsun, tek bu devletin suçu mu? Geçmişten beridir satıyorlar. Yeni birşeymiş gibi gelme banaa..Hem rahat bırak beni bak daha önemli işlerim var benim;s43
Duygu: Hö.;shocked

Yani inan Asimavi bu kadar trajikomik bir diyaloğa kadar girdi yorumlar kafamda. Yani anladığım kadarıyla siz özelleştirmeden yanasınız "Özelleştirmeyelimde öyle mi devam etsin" cümlenizle, yaşadığı ülkenin yollarına, köprülerine kadar yabancılara satışa sunuyor adamlar ve siz bunda ne var diyebiliyorsunuz. Düşüncelerinize saygı duymak lazım bu da bir bakış açısıdır. Herkes benim gibi ya da sizin gibi düşünecek diye bir kaide yok elbetteki. Araştırma konusunda sizinle hem fikiriz, bence sizde bu araştırma konusunu bir deneyin. Geçmişten gelen borçları ödeyemediğimiz gibi, gün geçtikçe hem bu ülkeye, hem yabancılara, hem de her geçen gün sayısı artan şehitlerimize borcumuz artıyor. Neyse çözüm özelleştirme zaten, halleder bu devlet, diyip ense yapmak bu fikri savunanlara göre daha mantıklı geliyor demekki. Neyse dediğim gibi bu konuyla ilgili düşüncelerimi , ne demek istediğimi tam anlamıyla açıkladığımı düşünüyorum. Yorum yapan herkese teşekkürler, kolay gelsin.

ZekiCan 22 Ocak 2010 10:22

Cevap: Akp
 
ÖzeLLeştirme :
  • Kamu kurum ve kuruluşlarının özel kesime kiralanması,
  • Bir mal ya da hizmetin üretim ve dağıtımını sağlamak üzere özel kişilere imtiyaz verilmesi.
açıkLamadada görüLdüğü gibi özeLLeştirme kurumun müLkiyetinin veriLmesi değiLdir , beLLi bi zaman öLçüsünde kiraya veriLmesidir.Örneğin ;KocaeLi terminaLi 10 yıLLığına kiraya veriLmiştir .özeLLeştirmeLerin devLete faydaLarına bakarsak ; 2002 yılından itibaren 2009’un eylülüne kadar gerçekleşen özelleştirmeler 50 milyar dolar oldu. 2010 yılı için belirlenen özelleştirme gelir hedefi ise 10.4 miLyar doLardır yani devLetimiz bu durumdan ciddi bi geLir sağLamaktadır ..

Asimavi 22 Ocak 2010 12:54

Cevap: Akp
 
Duygu Hanım Sadece Ben Tarih Açısından Şunu Belirtmek İstedim Hani Bu Cevap Yazdığımız Konu Varya Şu An İçinde Olduğumuz Akp'nin Karalandığı Gözlerini Kapatmış Ezberinden Okuyan İnsanların Yorum Yazdığı Konu Yani Akp'yi Bırakın Madem Özelleştirmeye Karşıysanız Özelleştirme Taslağını Hazırlayan Akp Öncesi Partilere Söyleyin Bu Sözlerinizi.

Zeki Hocam Çok Güzel Bir Cevap Yazmış Takıldığınız Yer Olursa Beraber Heceleyerek Tekrar Tekrar Okuruz :)

Özelleştirmek Devletimize Çok Katkı Sağlıyor Çokkk. Ayrıca Zeki Hocamın Dediği Gibi, Satışı Yapılmıyor Kiralık Olarak Veriyorlar.

Son Bir Şey Daha Bunu Yurt Dışındaki Şirketler Vs Alıyor diye Yakınıyorsunuz Duygu Sen Al Sana Versinler Seninde Paran Vardır :) Sen Aldında Niye Alıyorsun Duygu mu Dediler Sana ? :)

Stranger 22 Ocak 2010 13:30

Cevap: Akp
 
Önce kiralanır sonra satılır 10 yıl sonra sen Önünü görebiliyormusun ? Bırak 10 Yılı geçtik yarın neler olacağini biliyormusun hayır. Ne kadar ne yorum yaparsak yapalım ama haklı ama yanlış AKP hükümeti geldi geleli Türkiye bataktan çıkamadı çıkamazda. Ben Hayatımda Sol partiye oy vermedim yanlış anlaşılma olmasın sağ sol ayırımı olarak kastedmedim fakat bundan 10 sene geriye bakarsak yani 2000 yıllarına Türkiyenin gelir kaynakları olsun , insanların yaşantıları olsun herşey 4/4 lüktü Ecevit döneminde Bunu gönülden söylüyorum mekanı cennet olsun. Şimdi sene 2010 Sağ , SoL , Kürt , Çerkez , tatar , alevi , sünni Diye herkezi ayırdılar herkez kendi cumhuriyetini kurma peşine düştü ve halen bunları görerek du***** AKP yi savunmakta olan arkadaşlar var saygı duyarım herkezin görüşüne. Kos koca Başbakan PKK liderine Sayın: Öcalan' Sayın : Öcalan diye hitap ediyor kardeşlerimizin kanını akıtan türkiyenin canını yakan adama sayın diye hitap ediyor Recep Tayyiperdoğan! [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bakın Burda CHP millet vekilinin biir konuşması var dikkatle izleyelim belki bişeyler çıkarırız hep birlikte. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

beston 22 Ocak 2010 15:10

Cevap: Akp
 
Alıntı:

paris , aldiana
sizin neyi savunduğunuz belli değilki benim görüşlerimden rahatsız oluyorsunuz.. :)

bu bir ses kayıdı başbakan değil bu seside başbakana benzettinizya helal olsun..

bu ülkede yaşıyan herkezin görüşüne saygı duyalım..

qXp 22 Ocak 2010 15:28

Cevap: Akp
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Süslü 22 Ocak 2010 15:54

Cevap: Akp
 
Daha kisisellesmeden tartisamiyor[sun]uz , süslenmis anlamsiz cümlelerle ona buna tas atiyor[sun]uz.Böylemi birseyler düzelecek ? Kim kimi örnek almissa onun yolunda ilerliyor iste :)

"Anlayana sivri sinek saz - anlamayana davul zurna az."



Asimavi 22 Ocak 2010 16:42

Cevap: Akp
 
"Daha kisisellesmeden tartisamiyor[sun]uz " Evet Mesela Ben Kişiselleştirmeden Tartışamıyorum :) Çünkü Kişiselleştirmeden Tartışma Olmaz.
"Bir grubu (veya çoğunluğu) ilgilendiren, daha önceden belirlenen bir konu hakkında farklı düşünceleri olan kişilerin konuyla ilgili görüşlerini açıklamak, konuyu (veya sorunu) çözmek, muhatabın zayıf yönlerini aramak amacıyla bir araya gelerek yaptıkları karşılıklı konuşmaya tartışma denir."

Süslenmis anlamsiz cümlelerle ona buna tas atiyor[sun]uz.
Sizce Sizin Bu Cümleniz Yazmış Olduğunuz Gibi Süslenmemiş Bir Cümlemi ve Hatta Kimseye Taş Atmıyor mu :)
-Böylemi birseyler düzelecek ?
Tabiki Hayır.Öncelikle Konu Başlığını Değişerek Nezih Bir Ortamda Tartışma İmkanı Sunabilirsineniz Belki Daha Faydalı Bir Tartışma Olur Buda Ne Dersiniz ?

Ben Yine Kişiselleştirdim Yahu :)
Ne Güzel Demiş Yunus Emre;
"ilim ilim bilmektir,
ilim kendin bilmektir,
sen kendini bilmez isen,
bu nice okumaktır?"

Süslü 22 Ocak 2010 16:48

Cevap: Akp
 
Dikkatini cekerim Akp ? yaziyor Soru isareti mevcut.

Kacinci sayfayi devirdik suan bilemicem ama , bazi arkadaslar gibi onun bunun iletisinden alinti yapmadan fikirlerimi beyan ettim.Hatta ve hatta takip ettiyseniz , herkes istedigi partiyi tutmakta özgürdür dedim :)

Bir konuyu enine boyuna tartisirsiniz , lakin kimseyi öznel olarak hic bir konum altinda koymamak sartiyla.Ona tartisma derler ..

Herkes verdigi kadar alir.

Asimavi 22 Ocak 2010 17:17

Cevap: Akp
 
Soru İşaretini Ben mi Göremiyorum Yoksa Sen Halen Ne Yaptığını Bilmemektemisin Bahar "?" :)
İnsanların Hatalarını Fazla Yüzlerine Vurmayı Sevmem Lakin Hala Yapmadıkları Şeyi Yapmış Gibi Göstererek ve Hatta Benim Hatalarını Düzeltmemden Rahatsız Olarak Yazan Arkadaşlardan Alıntı Yapıyorum Bahar :)

Öznel Demek Her Kişinin Değer Yargılarına Saygı Duymak Demektir.Alıntı Yapmamak Demek Değildir.Fikirlerini Savunurken Sana Karşı Bir Saygısızlığımız olduğunu Düşünmüyorum ki Zaten Olduysada Biz Olgun İnsanlarız Özür Dileriz :)

Japonların Ata Sözüyle Devam Edelim :)
"Sis , Yelpaze İle Dağıtılmaz."

Süslü 22 Ocak 2010 17:30

Cevap: Akp
 
Alıntı:

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Akp
AKP sayesinde neleri öğrendik

Umarim yeterlidir , Ismet. :)

Ilk sayfaya bknz; [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

help24-7 22 Ocak 2010 17:38

Cevap: Akp
 
Akp Turkiye icin ne yapti?
=> Hicbirsey yapmadi , sorunda burda zaten! hicbirsey yapmamasi..

Asimavi 22 Ocak 2010 17:39

Cevap: Akp
 
Ona Konu Başlığı Denmez ki Bahar :) Semboli Denebilir Belki Evet Haklısın. Ama Yinede Seni Haklı Buldum Bu Konuda Bir Kez Özür Dilemek İstiyorum.
Yinede Ben Hani Sembol Kısmına Değilde Konu İçeriğiyle Bağdaşması Bakımından Burda Tüm Partileri Veya Başka Bir Söyleyişle Türkiye'nin Geçmişini , Şimdiki ve Gelecekteki Durumunu Tartışıyoruz veya Tartışmaya Çalışıyoruz.

kup{a}pazl 22 Ocak 2010 20:17

Cevap: Akp?
 
Arkadaşlar görüşlerinizi burada beyan ederek bir yere varılmaz. Sadece can sıkar, atışıp didişip durursunuz. :) Anlamıyorum ki agrasifliğinizi neden bu kadar ön plana çıkartıyorsunuz :) Forumdasınız ahali eğlencenize bakın. Satranç biliyosunuzdur umarım. Zamana göre taş çıkartın. Kolay gelsin hoş İF'Ler.

ZekiCan 23 Ocak 2010 10:59

Cevap: Akp?
 
Alıntı:

DeLiGeNnC Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1040302849)
Arkadaşlar görüşlerinizi burada beyan ederek bir yere varılmaz.

Eğer bi görüşün varsa bunu medeni bi şekiLde beLirtiLmesi lazım , forum siteLerinin amaçLarından birisininde bu oLduğu kanısındayım .

Alıntı:

DeLiGeNnC Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1040302849)
Satranç biliyosunuzdur umarım. Zamana göre taş çıkartın

Konu:Akp? , cevaplar :135 , görüntüLenme :2460 gaLiba zamanı geLmiş ki bu kadar üzerinde duruLuyor ..

help24-7 23 Ocak 2010 12:57

Cevap: Akp?
 
Hala Akp'ye Oy verenler varyaaaaa...

Nickolas 23 Ocak 2010 14:00

Cevap: Akp?
 
Alıntı:

help24-7 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1040303262)
Hala Akp'ye Oy verenler varyaaaaa...

Herşey bir yana bu başlıkla beni epey güldürdün :)) Allah 'da seni güldürsün :)

єzєℓ 23 Ocak 2010 14:23

Cevap: Akp?
 
Ben Akp li değilim ama Akp ilk zamanlar iktidar olduğunda yine de umudumuz vardı, sevinmiştik. Belki güzel şeyler yapar diye düşünüyorduk.

Bilmiyorum ön yargı ile bakmıyorum ama yaptıkları;

1) Faturalarda yapılan zamlar: Fazlasıyla dikkat çekici zamlı oluyor sürekli. Bizim evimizde doğalgaz var ama yakmıyoruz. Neden mi sebebi faturalar? Ki yakmadığımız halde 50 milyondan aşağı fatura gelmiyor. Elektrikli soba kullanıyoruz fatura 300 400 TL geliyor? Bizim ailede 3 kişi çalışıyorken, yine de başedemiyorsak? Ailesini geçindiren evlatları olan çocuk okutan bir asgari ücretli kişi nasıl geçinir ? Şimdi bunu okuyan Akp liler şey diyebilir: Sosyal aktiviteleri azaltın diye. Bende şöyle bir not düşeyim: Hiçbir sosyal aktivitemiz yok, Mümkün olmuyor. Tek sosyal aktivitemiz Evden işe, işten eve gelme durumu? O da mecburi :)

2) Emekli ve asgari ücretli maaşları: Zam geliyor ama asla halkı tatmin etmiyor, etmez, çünkü verilen zamlar çok komik. Faturalarda yapıldığı gibi dikkat çekici bir zam yapılmıyor? Neden? Dün haberlerde izledim birde başbakan diyorki biz işçimizle çok yakınız, bizim aramızı kimse bozamaz. Güldüm.O kadar komiktiki. Sen işçine ne verdin ki nasıl yakınız diyebiliyorsun birde. Madem çok yakınsın haftalardır bu soğukta grev yapan feryat eden işçileri insanları neden görmüyorsun!

3)Milyonlarca şehidimizi öldüren pkk yı güle oynaya kabul ettiler, kucak açtılar. Bunun hesabını kim vericek? Olan yine halka oluyor.

4) Halkına son derece saygısız bir başbakan. Yanına gelen çiftçisine olmadık hakaretler yapan bir başbakan. Bir toplantıda derdini anlatan bir işçiyi, bir babayı daha derdini bile dinlemeden yaka paça dışarı attıran bir başbakan.

Bunlar sadece aklıma gelen halkla ilgili yaptıkları. Bunların dışında yaptığı olumlu bir olaylarını gösterin Allah aşkına.

Enchanting 23 Ocak 2010 14:59

Cevap: Akp?
 
yapılan yorumlarda insanların siyasi görüşlerinin başkalarının gözünde nasıl bir izlenim oluşturduğunu gördüm o kadar :) tarafsız bir başlık olmaktan çıkmış, hepsi bu..

єzєℓ 23 Ocak 2010 15:13

Cevap: Akp?
 

Burda yapılan yorumlar tarafları ve taraf olmayanları göstermeli zaten. Tarafsız olunmasını bekleyebilmen mantık dışı.

Enchanting 23 Ocak 2010 15:20

Cevap: Akp?
 
çok doğru söylemişsiniz ancak mantığınızı kullanıp cümlemin altında yatanı anlayamamışsınız.

hoş; arif olan anlar diye de boşa dememişler.

єzєℓ 23 Ocak 2010 15:25

Cevap: Akp?
 

Ben her şeyi anlayabilecek kapasiteyim hiç şüpheniz olmasın.

Siz başkalarını arif olup olmamakla suçlamak yerine, benim yanlış anladığımı doğru anlatıp yazsaydınız daha "arifce" olmaz mıydı?

Enchanting 23 Ocak 2010 15:32

Cevap: Akp?
 
ilk mesajınızdaki üslubunuza biraz daha dikkat etseydiniz, -daha açık konuşayım- iğneleyici bir üslup kullanmasaydınız ben de size gereken cevabı kibar bir dille verirdim.

neyse artık, yanlış anladık birbirimizi demek ki. konuya daha fazla amacı dışında mesaj yazmak istemiyorum. keyifli forumlar ezel.

qXp 24 Ocak 2010 10:19

Cevap: Akp?
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]








[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

paSaLi 24 Ocak 2010 12:06

Cevap: Akp?
 
Ahmet Hakan adam mı? Bu ülkeyi o aydınlar(!) mı kurtaracak?


Bknz: Akp taraftarı değilim.

help24-7 24 Ocak 2010 12:26

Cevap: Akp?
 
Turkiyeyi bolmeye calisanlar , karis karis topragini satanlar varya iste onlar bunlar! Akpye oy verenler. Hizbullahcilar <= yoksa Akp hayatta oy kazanamaz. Hizbullahcilar dedim bu forumda kendilerini biliyor o kisi.

Ya dusunebiliyormusun? Ya Sev Ya Terk <= Sozune bile adamlar bi *** buldular. Daha ne beklersin ki , Amerikanin usaklari bunlar , Tek amerikayla kalsa yine iyi , Akp ve yoldaslari ; Isin icinden cikamadilar mi napiyorlar? Donuyorlar dine , BIZ DIN KARDESIYIZ de soylede boylede. Herseye Dini alet etmeyin.

Silencer 24 Ocak 2010 13:05

Cevap: Akp?
 
Din sevgisi, yurekte olur, dilde degil. Dil'lere dusmusse din sevgisi, bu sevgi degil istismarciliktir, insanlari kullanmaya calismaya yeltenmektir. Her aciklamasinda 6 lafindan biri " Allahin izniyle " olan bir basbakandan ne hayir bekliyorsunuz ki ? Bu 1. " Hem Musluman hem Laik olunmaz " diyen bir basbakan'dan ne hayir bekliyorsunuz ? Bu AKP'e oy verenler bunlari gormedi mi izlemedi mi duymadi mi ? Hiç mi iciniz sizlamiyor be ? Adam yavas yavas ulkemizi satiyor. UYANIN. Ben hem musluman'im hemde Ataturk'un bu vatan'i emanet ettigi laik genclerden sadece 1 'yim. Herkezi ATA'miza dusman etmeye calisiyorlar ama,
HİÇ BİRŞEY YAPAMAZSINIZ... Biz Ampul'le degil, Cumhuriyet isigiyla aydinlandik bugune kadar, bundan sonrada oyle olacak!

qXp 24 Ocak 2010 13:29

Cevap: Akp?
 
Süslü ne hakla benim yazdığım yorumu degiştiriyorsun anlamadım. Bunu bir açıklarsan sevinirim doğru konuşanı 9 köyden kovarlarmış zaten.

----------

Ben lafı ortaya attım Asimavi belliki eşekliğini kabul etmişsin hemen sazan misali atlamışsın. Bende merak ediyordum zaten AKP ye hangi eşekler oy verdi diye 1. eşek sensin evet öteki eşeklerde kendini açıklarsa sevinirim :)

Shadow 24 Ocak 2010 13:30

Cevap: Akp?
 
Devam devam daha 16. sayfadasiniz, 30'u 40'i bulsun ha gayret...

Konu son bir kac post disinda cok guzel ilerlemis. AKP'yi destekleyenler ve desteklemeyenler olarak ikiye bölünmüs bir haldesiniz (haldeyizde diyebilirim, malum yorum yapmamak icin kendimi zor tuttum ama dayanamayacagimi anladim.) E gayet normaldir, tartismanin geregi bu.

AKP'yi destekleyenler, genel olarak 3 gruba ayrilabilir.

1) Gercekten AKP'nin görüslerine birebir katilanlar,

2) Secim zamani kandirilan (ne oldugunu biliyorsunuz, aciklamayayim) cahil vatandaslar,

3) Daha onceki iktidarlarin yaptiklarindan memnun olmayip AKP'den medet umanlar. (denize düsen yilana sarilir mantigida diyebiliriz, "digerlerini gördükte ne oldu varsin bir de onlar basa gecsinde, bu sefer onlari gorelim belki iyi bir seyler yaparlar" seklinde olan görüste diyebiliriz.)

Forumda AKP yanlisi mesaj atan arkadaslar, umarim 1. sirada yazdigim gruptan degildirler. Umarim sirf tartismanin geregi yerine gelsin diye bu tür seyler yazmistirlar. (Hani ilkogretim yillarindaki, munazaralar gibi...) Cunku, 2. ve 3. olarak yazdigim gruptaki insanlari anlamak mümkün olabilir ama AKP ile görüsleri birebir örtüsen zihniyette olanlarin fikirlerini, ömrüm boyunca kimse bana hakli olarak gösteremez.

"Sayin" basbakan kendisi söylüyor, "bir dahaki secimde oy kaybi yasayabiliriz" diye. Siz hala yanlisi yok, hep dogrudur diyorsunuz ya, bende size PES diyorum.

Müslüman bir ülkeyiz evet. Fakat bu demek degildir ki, "dil allah diyorsa yol dogrudur, gerisi teferruat, lazim degil icraat..." Bu cumleye o kadar alismislar ki bazi insanlarimiz, forumda bile görmek mümkün oluyor. Her neyse dinî karistirmak istemiyorum. Siyasi konu hakkinda konusuyoruz. Hani bilirsiniz, din ve devlet islerinin birbirinden ayrilmasi olarak tanimlanan bir kelime vardi AKP'lilerin bir türlü anlamadigi? (Laikligin ne demek oldugunu bilmeyen, "müslüman biri laik olamaz" diyip laikligi kisi ile bagdastirabilen, "Sayin" basbakan'in TBMM'yi fatiha ile acmak istemesi... Musluman ulkede boyle laflar soylemek kolay, bu lafa yorum yapmak zor... Simdi hakli olarak, basbakanin kullanmis oldugu söylem yanlis dersiniz, dinsiz damgasi yersiniz!)

Her neyse bu konulara fazla girmek istemiyorum, Ergenekon korkusu var icimde. Maazallah gelirler evden alirlar falan...

Kim yazmisti bilmiyorum ama bir kac sayfa geride bir arkadas "Atatürk'ü karistirmayin" seklinde bir cümle kurmustu.

AKP baskani, "sayin" basbakan; "Ata'ya saygi durusunda sap gibi ayakta durmaya gerek yok" diyecek,

Cok degil, gectigimiz sene, 2009 kasim ay'inda TESADUFEN acilim ile ilgili savunma yapilacak ve o gün 10 kasim'a denk gelecek,

AKP'li bir milletvekili, "10 kasim'a ne olmus, 10 kasim resmi tatil degilki?" tarzi bir cümle kuracak,

Ve biz, Atatürk ile ilgili bir sey yazarsak, "Her konuya Atatürk'ü karistirmayin!" olacak.

Yok ben almayayim. 10 kasim ve Atatürk bu insanlar (AKP' ile birebir ayni fikirde olanlar) icin onemli olmayabilir ama en azindan benim icin onemli.

AKP ve AKPciler ile ilgili o kadar cok sey yazmak istiyorum ki anlatamam, buraya yazmamda dogru olmaz zaten. Hem dedim ya, icimde ergenekon korkusu var, tam bir seyler yazacagim, parmaklarim bile geri geri gidiyor (:

Bu konu günlerce acik kalsa, uzlasamayacaksiniz. Cünkü bu tür konularin konusulmasi icin uygun ortam buralari degil. Neden? her ortamda insan fikir alisverisi yapmali diyebilirsiniz ama en azindan insan kimle tartistigini bilmek ister... Argo basladi, küfürde gelir ilerleyen sayfalarda. Mesajlar silinir, bir kac sayfa sonrada konu kilitlenir.

Sonuc itibariyle konu basligindaki partinin, partiyi 1. derece destekleyenlerin hedefleri belli. Bunu görmemek icin ya kör olmak lazim ya da cikarci. Herkeste akil var fikir var, olmayanada ALLAH akil fikir versin, ne diyelim.

Süslü 24 Ocak 2010 13:31

Cevap: Akp?
 
Alıntı:

qXp Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1040303945)
Süslü ne hakla benim yazdığım yorumu degiştiriyorsun anlamadım. Bunu bir açıklarsan sevinirim doğru konuşanı 9 köyden kovarlarmış zaten.


Sanirim 1234567890 milyon kez kisisellesmeden yorum yapin diyoruz , ama yok siz kalkip rumuz vermeyi gecin adama hakaret ediyorsunuz.
Bence ceza puani yemedigin icin sükret , sadece iletini silmekle kaldim.

Ayni islemde bulunacak olursaniz ceza-i islem uygulanacaktir.

Iyi IF'ler.

Sanirim konu birsüre Kilit'lernise hepimiz icin en iyisi olcak.


Süslü 24 Ocak 2010 15:40

Cevap: Akp?
 
Konuya Co-Admin'lerimiz tarafindan el atilmistir , kisisel/hakaret V.b iceren iletiler editlenmistir.
Kural ihlali halinde Ceza-i Islem uygulanacaktir.

Iyi IF'ler.

help24-7 24 Ocak 2010 15:42

Cevap: Akp?
 
Nerde kalmistik usta?

KartaL 24 Ocak 2010 15:43

Cevap: Akp?
 
benim sıkıntım maaş :) doktor aliyor %80 zam işci aliyor %2 zam :)
hakkımı verin ulen :)

help24-7 24 Ocak 2010 15:49

Cevap: Akp?
 
Doktor hakkediyor bence adamlar okadar can kurtariyor ve senelerdir okuyorlar , bos bos gezmiyorlar zamaninda => benim gibi.

GemLik 24 Ocak 2010 15:52

Cevap: Akp?
 
arkadaşlar konu 16 sayfa her sayfayı her mesajı okudum lütfen tartışmalarımızı görüşlerimizi, düşüncelerimizi kurallar çervesinde devam ettirelim konunu acık ve seyrini değişmemek için konu dışına cıkmamaya özen gösterelim

iyi forumlar..

KartaL 24 Ocak 2010 15:52

Cevap: Akp?
 
Alıntı:

help24-7 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1040304102)
Doktor hakkediyor bence adamlar okadar can kurtariyor ve senelerdir okuyorlar , bos bos gezmiyorlar zamaninda => benim gibi.


Can mı kurtariyor benim annem 9 yıldır Kanser ve doktorun bir hatasi yüzünden. 9 yıldır cekiyor bumu can kurtarmak.
Benim Kardeşimin başında timür var bumu can kurtarmak. doktora göturuyorsun bronşit diyip yolayan mı can kurtariyor. Şu bir gercek Türkiyede doktor yok. sahte ilac yazıp pirim alan doktor cok. Kardeşim. benden iyi bilemsin..

help24-7 24 Ocak 2010 15:56

Cevap: Akp?
 
Alıntı:

KartaL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1040304106)
Can mı kurtariyor benim annem 9 yıldır Kanser ve doktorun bir hatasi yüzünden. 9 yıldır cekiyor bumu can kurtarmak.
Benim Kardeşimin başında timür var bumu can kurtarmak. doktora göturuyorsun bronşit diyip yolayan mı can kurtariyor. Şu bir gercek Türkiyede doktor yok. sahte ilac yazıp pirim alan doktor cok. Kardeşim. benden iyi bilemsin..

Tabii buda bilmedigimiz yonler , Cekmeyen bilmez Tabii. Ama avrupada yasiyorum ben avrupadada en az okadar kotu doktorlari , bilgisayar ne diyorsa onu yapiyolar , benim bir tanidigim var avrupada bulamamislardi cok ta basit birseyi vardi sanirim. Yani Doktorlar cok secici olmali , hepsi cok iyi degil , Avrupa avrupa deniliyor ama buranin doktorlari daha berbat..

Allah acil sifalar versin kardesim.

Pentagram 24 Ocak 2010 17:21

Cevap: Akp
 
Alıntı:

ZekiCan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1040302387)
ÖzeLLeştirme :
  • Kamu kurum ve kuruluşlarının özel kesime kiralanması,
  • Bir mal ya da hizmetin üretim ve dağıtımını sağlamak üzere özel kişilere imtiyaz verilmesi.
açıkLamadada görüLdüğü gibi özeLLeştirme kurumun müLkiyetinin veriLmesi değiLdir , beLLi bi zaman öLçüsünde kiraya veriLmesidir.Örneğin ;KocaeLi terminaLi 10 yıLLığına kiraya veriLmiştir .özeLLeştirmeLerin devLete faydaLarına bakarsak ; 2002 yılından itibaren 2009’un eylülüne kadar gerçekleşen özelleştirmeler 50 milyar dolar oldu. 2010 yılı için belirlenen özelleştirme gelir hedefi ise 10.4 miLyar doLardır yani devLetimiz bu durumdan ciddi bi geLir sağLamaktadır ..


Özelleştirmenin gerçek amaçları
Özelleştirmenin temel hareket noktası ne ekonomik verimlilik sağlamak ne de tüketiciye daha iyi hizmet sunmaktır. Özelleştirmenin başlıca amacı, kaynakları sosyal eşitsizlikleri ortadan kaldırmak için kullanabilecek olan kamunun cüzdanını açıp, serveti k*****n özel sektöre aktarmaktır. İngiltere’de olsun, diğer ülkelerde olsun, özelleştirilen kuruluşların hisselerinin önemli bir kısmı, daha sonra finansal kuruluşların ya da çok büyük yatırımcıların eline geçmiştir. British Telekom’un hisselerinin sadece yüzde 1’i, British Aerospace’in hisselerinin ise yüzde 1,3’ü çalışanları tarafından alınabildi. Bayan Thatcher’in açtığı “cihat”tan önce, İngiltere’deki kamu sektörü kuruluşlarının pek çoğu kâr ediyordu. Sonuç olarak 1984’de kamu kuruluşları hazineye 7 milyar pound katkıda bulunmuştu. Bu paranın tümü artık özel sektördeki hissedarlara gitmektedir.

alıntıdır.


help24-7'den inciler..
Alıntı:

Turkiyeyi bolmeye calisanlar , karis karis topragini satanlar varya iste onlar bunlar! Akpye oy verenler. Hizbullahcilar <= yoksa Akp hayatta oy kazanamaz. Hizbullahcilar dedim bu forumda kendilerini biliyor o kisi.

Ya dusunebiliyormusun? Ya Sev Ya Terk <= Sozune bile adamlar bi *** buldular. Daha ne beklersin ki , Amerikanin usaklari bunlar , Tek amerikayla kalsa yine iyi , Akp ve yoldaslari ; Isin icinden cikamadilar mi napiyorlar? Donuyorlar dine , BIZ DIN KARDESIYIZ de soylede boylede. Herseye Dini alet etmeyin.
ben 2002 seçimlerinde büyük umutlarla AKP'ye oy verdim(umudum bitti..) Ne yani ben şimdi vatanı mı satmış oldum, hizbullahcı mı olmuş oldum ya da ben gibi diğer oy verenler..?? bu kadar dar kalıplar içerisinde eleştiri yaparsan bir yere varamayız.biraz bilgilen eleştiri dünyanı genişlet ondan sonra bence her ne partiye oy veren olursa olsun o kişileri ancak o şartlar altında etiketle.. tutturmuşsunuz bir akp türküsü gidiyorsunuz vatanı sattı vatanı böldü şunu yaptı bunu yaptı (yapmadı demiyorum demedimde demeyeceğimde...) ama bunu yapan sadece yakın Türk tarihinde sadece akp iktidarıymış gibi hareket edipte sovenistlik yapmak milliyetçilik üzerinden prim yapmaya çalışmak birilerini sırf o partiye oy verdiye diye etiketlemek tartışmanın ruhuna aykırıdır. akp için abd uşağı felan filan demişsin peki soruyorum sana 12 Eylül ihtilali ve diğerleri kim kimden istediği için yapıldı bu darbeler?? ya da kimlerin zamanında bu ülkenin zengin bor yataklarına kısıtlama getirildi ve yabancılara işletme hakkı tanındı?? önce bunları araştır sonra git akpye oy verenlere laf eyle... akp sadece bütün bu olumsuzluklardan birisidir.bütün suçu akpye atmak çok ama çok yersizdir.

BaRoN 24 Ocak 2010 19:02

Cevap: Akp
 
Alıntı:

stonecypher Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1040299543)
"Bu millet sizi de tarihe gömer. Akünüz tükendi, bak ampül söner. Deniz Fenerinde fırıldak döner, hainin pislikten nasibi vardır."

Ampülleri söndürün cok az kaldı güneşe..

Vaybeee forumumuzda ne şairler varmış ...

Denizfenerinide bu konuya alet ettinizya helal olsun! bu ülkenin en güzide kurumunu bu şekil karalayıp milletin gözü önünde küçük düşürdüğünüz için o mazlum insanların ahhh ları sizi kahru perişan edecektir!!!

Merak etmeyin; Millet olarak bu sefer % 50 ile iktidara getireceğiz AK Partiyi!..

Supervisor 24 Ocak 2010 19:06

Cevap: Akp?
 
Olmaz sahtekârlığı yapan kurum mu güzide? O sahtekârlığın üstünü örten parti mi %50'nin üzerine gelecek. Bu seçimlerde bu parti %50 ve üzeri oy alırsa yazıklar olsun oy verenlere.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:49.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk