IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Serbest Kürsü (https://www.ircforumlari.net/serbest-kursu/)
-   -   Kaybolmalar... (https://www.ircforumlari.net/serbest-kursu/366362-kaybolmalar.html)

Lady 20 Kasım 2010 22:36

Kaybolmalar...
 
Henüz küçük bir çocuktun. Evden tek başına ayrılmana yeni yeni izin verilen yıllar... Evin içini avucunun içi gibi bilirdin[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] belki evinizin bulunduğu sokağı da. Peki ya mahalle? Koca şehir? Adres denen şeyden haberin yoktu.
Birbirine bağlanmış mahalleler[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] caddeler[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sokaklar[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kapı numaraları senin dünyana ulaşmamıştı.
Daha önce hiç görmediğin bir yerdeydin. Evler sizin sokaktaki evlere benziyordu[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ama aynısı değildi. Amcalar ve teyzeler de[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bildiğin amca ve teyzelerdi[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ama sen tanımıyordun.
O kısacık hayatında kimleri tanıdıysan; mesela gidip dizlerine sığındığın annen[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kapıda beklediğin baban[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] aklına bir şey takılınca sorduğun ağabeyin[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ablan[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sana bir aşinalık duygusu veren komşunuz[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mahalledeki arkadaşın; hiçbiri yoktu.
Bilmediğin bir yerdeydin. Yalnızdın. Çaresizdin.
Ne yaşadıysan[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] o iki haneli bile olmayan ömründe[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hepsi bir anda gözünün önünden geçti. Geleceğe dair hiçbir hayal kuramadığını fark ettin.
Belki biraz ağlamaklı oldun[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ama dik durman gerektiğini düşünüp vazgeçtin; belki “ben daha küçük bir çocuğum” cümlesine sığınıp bırakıverdin kendini.
Her birini tanıdığın birine benzettiğin amcalar[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] teyzeler[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ağabeyler ve ablalara yaklaşıp[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] titreyen sesinle yardım istedin.
Sana önce ismini sordular[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sonra kimin oğlu ya da kızı olduğunu. Nerede oturduğunu da bilmek istediler.
Evet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kaybolan birine bunlar sorulurdu. Belki daha önceden öğütlemişlerdi sana. Kaybolursan ne söyleyeceğini ezberletmişlerdi.
Sonra o bambaşka[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] o yabancı dünyadan[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kendi ailenle[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşlarınla yaşadığın dünyana gittin.
Belki yine kayboldun[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ama her kaybolduğunda evini daha çabuk buldun.
Sonra büyüdün[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bir çocuk gibi değil[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ama koca adam gibi kayboldun. Adres soracak birini aradın etrafında. Bir küçük yanlış anlama yüzünden kilometrelerce yolu boşu boşuna yürüdün.
Her defasında[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] artık kaybolmam dedin. Ama hep kaybolmaya devam ettin.
Bazen mekânda[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bazen zamanda kayboldun.
Bazen sıkıntılar o kadar boğdu ki seni[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hayatın içinde[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dostlarının[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşlarının[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ailenin arasında[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bildiğin sokaklarda kayboldun. Yıllarca küçük bir meselenin gittikçe büyüyüp seni daha çok hapsettiği bir dünyada yolunu bulmaya[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mutlu[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] huzurlu bir yuvaya ulaşmaya çalıştın. O küçük çocuktan daha çaresiz[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] daha kimsesiz[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] daha zayıf ve daha hayalsizdin.
Oysa bilmen gerekenler aynıydı: Sen kimdin? Bu hayatta kimin vardı? Ve kendini nereye ait hissediyordun?
Kimse sana bunları sormadı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sen de düşünmedin. Yıllarca her gördüğün hayatı mutlu bir hayata[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] her gördüğün yuvayı huzurlu bir yuvaya[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] her gördüğün insanı dosta[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sevgiliye benzetip[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kendini o çocuktan daha çok kandırarak ve bir kayıp olarak yaşadın.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:58.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net