IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 03 Mart 2011, 19:01   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İnternette Aylarca Dolaşan Çoğu İnsanın Kandığı Yalan Fotoların Gerçek Hikayeleri






Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Eminim Bu Resmi Hatırlamışsınızdır İnternette Bir Süre Yayınlanmıştı Ve Hikayesi Şöyleydi:
Ürdünlü Yaşlı Bir Kadın Evinde Kur'an-ı Kerim Okumaktadır. O Sırada, Yan Odada Yüksek Volümde Müzik Dinleyen Kızını Teybin Sesini Kısması İçin Uyarır. Ancak Genç Kız İnançsız Biridir; Annesini Bu Uyarısından Dolayı Azarlar Ve Elindeki Kur'an-ı Kerim'e Saygısızca Vurur. Fakat, Bunu Yapar Yapmaz Bir Anda Bütün Vücudu Alevlerle Kaplanır Ve Odanın Ortasında Cayır Cayır Yanmaya Başlar. Dehşet İçindeki Anne Hemen Yakınlardaki Bir Battaniyeyi Kapar Ve Kızını Saran Alevleri Söndürebilmek Amacıyla Onu Sıkıca Sarıp Sarmalar. Biraz Sonra Battaniyeyi Açtığında İse Fotoğrafta Görülen İnsan-Köpek Karışımı Korkunç Yaratıkla Karşılaşır. Kız, Biraz Önceki Çirkin Hareketi Nedeniyle "Çarpılmıştır".


Peki Ya Doğrusu Nedir???


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bu Bir Heykeldir Ve Heykel Tasarımcısı Patricia ****inini'nin İnternet Sitesinden Çalınmıştır.


HZ. ADEM'İN DEV İSKELETİ YALANI


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Aslında Tamamen Bir PhotoShop Ürünüdür.

Peki Ya Gerçeği Nedir???


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Üstte, son aylarda internet sitelerinde "Hz. Adem'in iskeleti" mahreciyle dolaşan etkileyici fotoğraf, aşağıda ise bu montaj görüntünün bilgisayarda üretilmesini sağlayan gerçek fotoğraf görülüyor. Fotoğrafın kaynağı ise Cornell Üniversitesi arkeologlarının 2000 Yılında New York-Hyde Park'ta yaptıkları bir kazı…


Eminim Bu Resmide Hatırlamışsınızdır. Bir Çoğumuz Hayretler İçinde Bakmıştık Bu Resme Öyle Değil Mi?


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Üstte, maket cinin yıllardır internet sitelerinde dolaşan ünlü fotoğrafı, altta ise muhabir tarafından 22 Aralık günü İngiltere'de çekilen son fotoğrafı görülüyor. Yakından bakıldığında da hemen farkedileceği üzere, fotoğrafın internette dolaşan versiyonunda cinin elindeki bıçak bilgisayar programı aracılığıyla silinmiş, inandırıcılığı azaltan bazı gövde ve yüz detayları da daha puslu hale getirilmiş. Elinde bıçak olmamasına karşın, internet fotoğrafındaki varlığın sağ elinin yumruk pozisyonunda kalmış olması ise dikkat çekici. Şakacılar bıçağı daha beter bir mantıksızlığı ortadan kaldırmak için silmiş olmalılar. Öyle ya, böylesine inanılmaz doğaüstü güçlere sahip olan bir varlık, neden kendini savunmak için bıçak kullansın ki?


Kabir Azabı Gören Ceset! Yalanı..



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Fotoĝrafta Ommanın devlet hastanesinde ölen 18 yaşlı gencin resmi. Gencin cesedi gömüldükten sonra üç saat sonra babasının talebi üzerine kabirden geri çıkarılmıştı. Hastanede vefat eden genç aynı gün hoca tarafından yıkanmış, cenaze kılınıp defnedilmişti. Görgü tanıkların, akrabaların ve doktorların ifadelerine göre genç siyah saçlı, hiç bir yerinde kırık, dövülme veya işkence yeri olmadıĝı şekilde defnedilldiĝini ifade ediyorlar. Fakat gömüldükten üç saat sonra babası doktorların oĝlunun ölüme sebep olan dianoza şüphe eder ve oĝlunun kabirden çıkartılıp otopsi yapılmasına talep etmişti.


Üç saat önce defnedilen genç çıkarıldıktan sonra, onu gören aile fertleri ve tüm akrabaları şok olmuşlar. Çünkü kabire koydukları genç idi, fakat üç saat sonra önlerinde yatan saçları bem-beyaz olan, sanki çok ihtiyar bir insanın cesedi idi. Saçları beyaz, bütün bedenine inanılmaz seviyede işkence ve azab vermenin izleri bulunuyordu. Ellerin, kolların ve ayakların kemikleri kırık vaziyette. Kaburga kemikleri kırık ve bedenin içeresine inanılmaz bir şiddetle basık durumdaydılar. Bütün bedeni ve yüzü yekpare bir morluk hale gelmişti. Kurtuluşu artık ummayan ve sonsuz acıya mazhar olduĝu açık gözlerinden ve kurumuş kandan gencin inanılmaz bir işkenceye tutulduĝunu gösteriyor.


Ve gerçek :


Şu kadarını söyleyeyim ki yukarıdaki anlatılanların istisnasız hepsi "yalan"...


Fotoğrafların, anlatılan kişiler ve mekanlarla uzaktan yakından hiç bir ilişkisi yok. Olayın kahramanı durumundaki kişi ise ne aslen Ummanlı, ne Müslüman, ne de esmer olan biriydi. Kırsal bir bölgede cinayete kurban gitmiş olan sarışın ve orta yaşlı bir Amerikalıydı bu...


Birileri bu talihsiz adamı katletmiş, sonra cesedini yarı çıplak bir durumda yakınlardaki ormana atmış ve güvenlik güçleri de cesedi bir kaç hafta sonra bulmuşlardı. Açık hava koşullarında uzunca bir süre kaldığı için de doğal olarak cesette gözle görülür deformasyonlar ve renk değişimleri başlamıştı.


Sarışın kişilerin saçlarına bu rengi veren pigmentler, bedenin ölümünden sonra sert güneş ışığı altında yavaş yavaş beyaza dönüşürler. O yüzden, fotoğrafları gördüğümde dikkatimi ilk çeken şey de kurbanın saçlarının sarıdan beyaza çalar bir görünüm alması olmuştu. Ve herşeyden daha önemlisi de, "Babası tarafından hastanede gusül abdesti aldırıldı, sonra da cenaze namazı kıldırılıp toprağa verildi" denilen bu kişi, böyle bir dinî ritüelden sonra herhalde "slip" tarzı bir iç çamaşırı ile gömülmüş olamazdı. Ama bizim Ummanlı Müslüman mevta, her nedense fotoğraflarında beyaz iç çamaşırıyla poz vermekteydi. Sanırım, bütün dikkatlerini "Nasıl daha korkutucu olabiliriz" konusuna verdikleri için, bu ayrıntı öyküyü hazırlayan kişinin gözlerinden kaçmış.

IH

__________________
Rakı geçmişe, bira şimdiye, şarap geleceğe içilir..
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
codu, fotoların, gercek, hikayeleri, internette, kandığı, yalan


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
”Gerçek” İnsanın Yüzünde Yazar mı? - Dr. Erol Göka ve Dr. Murat Beyazyüz Afrodit Kitap Tanıtımları 0 13 Ağustos 2013 20:14
Ağrı kesici, Yaşanmış gerçek hayat hikayeleri Ay Komedi ve Mizah 0 23 Haziran 2010 11:45
İnternette satılan çoğu ilaç sahte Collettivo Sağlık Köşesi 1 30 Temmuz 2008 12:40