IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 15 Kasım 2007, 16:03   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Türk Askerinin Teslim Olduğunu Ne Zaman Gördün !!!




İçi vatan sevgisiyle dolu olan bir uzman çavuş, hain saldırının olduğu gün kendisini teslim almaya gelen PKK’lı teröriste bu sözlerle karşılık verdi ve vuruldu. Şimdi ölüm-kalım mücadelesi veriyor. İşte okurken sizi hem gururlandıracak, hem içinizi acıtacak bir kahramanlığın öyküsü.

Yüreğimizi yakan Dağlıca baskınında içi “vatan sevgisiyle” dolu bir Mehmetçik, şehit olma pahasına PKK’lı hainlere teslim olmadığı için kurşunlara hedef olup yaralandı. O Mehmetçiğin adı Komando Uzman Çavuş Sadık Atılmış’tı... Diğer yaralı askerlerle birlikte tedaviye alınan Sadık Çavuş’un, insanın yüreğini kabartan kahramanlık öyküsü şöyle yazıldı:

TÜRK ASKERİ BUDUR

Diğer yaralı askerlerin doktorlara anlattığına göre; Dağlıca Taburu’nun uzak emniyetini sağlayan iki üs bölgesinden birinde görev yapan Uzman Çavuş Sadık Atılmış, K.Irak’tan sızan 200 kişilik PKK’lı terörist grubunun ilk roketatar saldırısında ayağından yaralandı. Atılmış, mevziye sızan bir teröristin “teslim ol” çağrısına, “Sen Türk askerinin ne zaman teslim olduğunu gördün *********” diye karşılık verdi.


GÖZÜ DÖNMÜŞ TERÖRİST

Gözü dönmüş terörist, bu sözler üzerine teslim olmak istemeyen çavuş Atılmış’ın kafasına kurşun sıkıp diğer mevzilere yöneldi. Kafasından vurulan ve ayağından yaralanan kahraman çavuş, saldırıdan sonra helikopterle Hakkari Dağ Komando Tugayı içerisindeki 30 yataklı seyyar cerrahi hastanesine getirildi. Şehit olma pahasına PKK’lı teröriste teslim olmayan Sadık Atılmış, Azrail’e de teslim olmadı

ASKERLERİ ANLATTI

Aynı mevzide yaralanan erbaşlar komutanlarının gösterdiği kahramanlığı, tedavilerini yapan cerrahlara anlattı. Seyyar cerrahi hastanesinde görevli doktorlar, ağır yaralı Atılmış’ın hayatını kurtarmak için seferber oldu. Cerrahlar, gözyaşları içerisinde yaralı çavuşu ameliyata aldılar. Saatler süren ameliyattan sonra genç komutan hayata döndürüldü. Azrail’e direnerek hayata döndürülen Sadık Atılmış ameliyattan sonra ambulans uçakla Ankara GATA’ya sevk edildi.


BUNUN ADI VATAN SEVGİSİ

Dağlıca Taburu’nda görevli Komando Uzman Çavuş Sadık Atılmış’ın hayata döndürülmesini sağlayan cerrahi ekipteki bir doktor, ameliyattan sonra tabip arkadaşlarına gönderdiği bir elektronik postada, “Bu kahramanlık öyküsü ile vatan sevgisinden daha bir yüce sevginin olmadığına bir kez daha tanık oldum” dedi.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 16 Kasım 2007, 12:01   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yanıt: Türk Askerinin Teslim Olduğunu Ne Zaman Gördün !!!




akıllara son kaçırılan askerlerin pkk la bir ilişkisimi vardı geliyor abuk subuk beyanalrda bulunmuşlar ama :S:S

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
askerinin, gordun, gördün, olduğunu, oldugunu, teslim, turk, tÜrk, zaman


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil Konuyu değerlendir
Konuyu değerlendir:

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık