IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  vaybe sohbet

>
+
Etiketlenen Kullanıcılar

20Beğeni(ler)
  • 6 Post By glu
  • 4 Post By Liaaa
  • 4 Post By Melodram
  • 3 Post By Ein
  • 2 Post By Liaaa
  • 1 Post By toXic

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 15 Mayıs 2012, 02:19   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Engelliler Haftası




Uzun uzun birşey yazmaya gerek yok başlık tamamiyle konuyu anlatıyor.İçinde bulundugumuz hafta Engeliler Haftasi, sizin için çok ufak bir şey onları dunyanın en mutlu insanı yapabilir, mavi kapakları cöpe degil onlar için konulmuş kutulara atmanız bu insanlara verebileceginiz en iyi hediyedir.

Kimsenin tercihlerini sorgulamak istemiyorum ama uyduruk bi anneler gününde uyduruk bi babalar gününde milyonluk hediyeler alırken bazen insanlıktan cıkıyoruz, kendimizi kaybediyoruz ne hediye alabiliriz diye bakın buradaki durum hiç öyle değil sadece ufacık bir mavi kapak zaten suyu içiyorsunuz kapagını cıkarıp bir kenara koyun, bu kampanya 2010 yılından beri devam ediyor bazı illerde bitmiş olabilir ama şuan hala kapak toplanan yerlerde var eger ki bulundugunuz yerde böyle bir kampanya yoksa insanlık namına o kapakları toplayıp bana gönderebilirsiniz tüm kargo masrafları şahsıma ait. Kapak vermiyorsunuz veya veremiyorsunuz o halde böyle engeli olan bir insan gördügünüzde yüzüne gülün halini hatrını sorun inanın çok çok mutlu olurlar maddi manevi hiç bir karşılık beklemeden hemde. Son olarak istedigimizi yapabiliriz ama insan oldugumuzu unutmamak şartıyla.

 
Alıntı ile Cevapla

 

Etiketler
engelliler, haftası


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
10-16 Mayıs: Engelliler Haftası vioLeta Özel Günler 1 10 Mayıs 2019 14:01
Engelliler Haftası Yazı Liaaa Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 19 Mart 2012 16:56
Engelliler Haftası İle İlgili Şiirler Liaaa Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 1 19 Mart 2012 16:55
Engeliler Haftası - Engelliler Haftası Ne Zaman - Engelliler Haftası Hakkında Liaaa Engel Türleri Ve Hastalıklar 0 06 Mart 2012 17:45
Engelliler Haftası lolaBunny Genel Paylaşım 0 15 Mayıs 2010 19:55