IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  odeaweb

>
+
Etiketlenen Kullanıcılar

17Beğeni(ler)

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 07 Eylül 2012, 18:41   #11
Pentagram
Misafir
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Mühim'mat | Yılmaz Özdil




glu'cum severim sayarım yorumlarını; ama her gün Yılmaz Özdil'in yazılarını okuyan birisi olarak sanırım bu sefer az çuvallamış gördüm seni.

1. Ergenekon ve Balyoz davalarının güya delilleri çürütüldü. TÜBİTAK raporları savcılığa gönderdi. Zaten artık cümle alem duydu bu bir operasyondu ve AKP'ye karşı duracak tek kurumda TSK'idi ve bu engeli ABD sayesinde -ki zaten ABD koltuğa oturtmuştur AKP'yi- ortadan kaldırdı. Sence de komik değil mi TSK'da ne kadar üst düzey rütbeli general varsa alayı Silivri'de. Bence çok garip geliyor.

2. Direk isim vermese de ülke gündemini meşgul eden olaylarla alakalı bir durumda Yılmaz Özdil gerekirse gazete adı verip eleştirir. Kendi çalıştığı gazete nihayetinde özel. Ki Aydın Doğan'a da iktidar yüklüce bir vergi geçirdikten sonra yine de Yılmaz Özdil hedef haline getirilse de bazı bakanlar tarafından susmadı.

3. TCDD olayında ise galip taraf Yılmaz Özdil olmuştur. Çünkü en son Yılmaz Özdil'in yazısı üzerine -Binali Yıldırım'ın açıklaması üzerine kalema aldığı- TCDD bir nevi Yılmaz Özdil'den özür dilemiştir. Çünkü TCDD, hem bakanı hemde başbakanı doğrulamak için saçmasapan bir istatistik yayınlamıştır. Örneğin yapılan hatları 2004'ten itibaren göstermiştir ki oysa AKP 2002 yılında iktidardı. Ve ayrıca Başbakan da 1950 yılına kadar olan zamanı baz alıp güya Atatürk'e laf sokmaya çalışmıştır ki Atatürk 1938 yılında vefat etmiştir. O yüzden bu durumda da Yılmaz Özdil haklı çıkmıştır.

Ama nedense çoğu kişi bu adamı şoven olarak görüyor. Ama en azından iktidarı her icraatında yağlayıp yıkayan. iktidarın totosunu yalayan gastecilerden olmamıştır. Böyle adamlar her devirde vardır. Mutlaka birilerinin arı kovanına çomak sokması lazımdır. Yazdığı çoğu yazı sizlere çok itici gelse de gerçekten mantıklı ve doğru tespitlerdir.

 
Alıntı ile Cevapla

 

Etiketler
mühimmat, yılmaz, Özdil, |


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yılmaz Özdil - Yılmaz Özdil pyracantha Makaleler 0 13 Haziran 2011 19:54
Re re re | Yılmaz Özdil Luis IF Ekstra 2 19 Ocak 2011 02:43
Yılmaz Özdil/den JB Genel Paylaşım 1 16 Ocak 2011 10:30