IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Serbest Kürsü (https://www.ircforumlari.net/serbest-kursu/)
-   -   Özgecan'ı Unutma!!! (https://www.ircforumlari.net/serbest-kursu/681116-ozgecani-unutma.html)

SimHa 14 Şubat 2015 13:11

Özgecan'ı Unutma!!!
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Bir can daha gitti...20 yaşında hayatının baharında...Herkes gibi endişeliyim ben yarınlardan...Ateş düştüğü yeri yaktı geçti yine... Hepimiz unutup gideceğiz bunu da.. Ya Özgecanın ailesi...Onlar ömür boyu taşıyacaklar bu acıyı yüreklerinde...Yasalar suçluyu korumaktan çıkıp masumun yanında olmadığı sürece sokakta karısını bıçaklayanların da kızlara tecavüz edip yakanların da sonu gelmeyecek...Ne diyeyim lanet olsun bu düzene...

Coldman 14 Şubat 2015 13:25

Cevap: Özgecan'ı Unutma!!!
 
bi berkin elvan kadar ses çıkartmayan ülkeme diyecek laf bulamıyorum. başı sağolsun ailesine sabırlar diliyorum.

dreamy 14 Şubat 2015 13:50

Cevap: Özgecan'ı Unutma!!!
 
tek suçu kadın olmaktı;

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Numune 14 Şubat 2015 16:02

Cevap: Özgecan'ı Unutma!!!
 
TECAVÜZ İNSANLIK SUÇUDUR
ÖZGECAN'I


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

"Tecavüz ederken suçüstü yakalanan adam, henüz tecavüz gerçekleşmediği için “yarım kaldı” indirimi aldı bu memlekette…

Tecavüzünü kameraya kaydeden sapık “eski sevgilisiymiş” indirimi aldı..

“Tecavüzde bağırmıyorsa, rıza göstermiş sayılır” indiriminden faydalanan var..

Üvey kızına tecavüz edip, “kızın ruh sağlığı bozulmadı raporu”yla indirim alan var..

Ormanda saldıran, döve döve çırılçıplak soyan, ancak, astım krizi geçirerek bayılıp yakalanınca, “orası ıssız bir yer, isteseydim yapabilirdim” indirimi alan var..

Tecavüz edip, hamile bırakan, sonra da “zaten bakire değildi” indirimi alan var..

Tanımadığı birine saati soran eşini delik deşik ederek öldürüp “cilve yaptı” indirimi alan var..

Eşini katledip, “kot giyiyordu, piercing takıyordu, çantasında doğum kontrol hapı buldum” indirimi alan var..

Kadın programında, “babam bana tecavüz etti” diyen kızını öldürüp, “babasını kamuoyunda mahcup etti” indirimi alan var..

Mahkemeye takım elbiseyle geldi diye “iyi hal” indirimi alan seri tecavüzcü var..

Harabi 14 Şubat 2015 16:12

Cevap: Özgecan'ı Unutma!!!
 
Cennet Anaların Ayakları Altındaysa Geleceğin Annelerine Neden Cehennemi Yaşatıyoruz Bu Ülkede Bir Can Bu Kadar Ucuz Mu Kimse Böyle Ölümü Hak Etmez Etmemeli Yazıklar Olsun Diyorum


TECAVÜZ INSANLIK SUCUDUR !!!

yeLda 14 Şubat 2015 16:31

Cevap: Özgecan'ı Unutma!!!
 
Merak ediyorum, sizi böylesine canavarlaştıran sebebi? Vicdanınızı körelten hislerinizi insanlıktan uzak tutan nedenleri? Bir insanı hunharca katledebilecek kadar canileştiren sebepleri? Bir hayatı iğrenç arzularınız uğruna hiçe sayarken kaç hayattan çaldığınızı düşünemeyecek kadar iradesizliğinizi? Bir annenin tırnağına zarar gelse canının yanacağını, bir babanın en kıyamadığı göz ağrısını, bir ablanın en mahremine dahi tereddütsüz sırdaşını, onlardan mahrum bırakma sebebinizi merak ediyorum? Yaşama dair nice planları vardı kim bilir? Mesleğini eline aldıktan sonra hayata anne sıfatıyla atılmaktı en büyük dileği belki de.. Bir hayatı hunharca yok etmediniz sadece, bir çok yaşam çaldınız yanında, bir çok hayal, bir çok mutluluk, bir çok anı..
Özgecan kadın olmanın faturasını en ağır bedelle, canıyla ödedi. Bunu yapan caniler Allah size hakettiğiniz sonu elbetteki yaşatacaktır. Fakat siz vicdanınızın sesiyle sağır olun, boğulun ama ölmeyin! Ölüm en kısa yol, kurtuluş yolu olmasın sizin için.. Her gün ölün, dirhem dirhem acısın canınız dünyada çekeceğiniz kahır bitmesin. Fakat bir anda ölmek, öldürülmek huzurunu yaşamayın.

Adem 14 Şubat 2015 18:40

Cevap: Özgecan'ı Unutma!!!
 
Sabah haber sitelerini incelerken bu habere denk geldim, kanım dondu. İnsanlıktan utandım, ülkemden nefret etmem için bir sebep doğdu gözlerimde, düşlerimde. Hastalıklı karaktersiz insanlar, nasıl kıydınız o masum kıza.. Nasıl bir yüreğiniz var ki ailesinin ocağına ateş düşürdünüz. Bu olay bir vahşettir.. Ve bu vahşeti işleyen şêrefsizlere edilen her türlü küfür kifayetsizdir.

Olan sadece o öldürmüş oldukları masum kıza ve ailesine oldu... Sonuç, yitip giden pırıl pırıl bir hayat.. Bu hastalıklı ruhlu, olayı işleyenlerin hakkı; idamdır. Bu hasta ruhlu insanların, Allah bin belalarını versin.

Desmont 14 Şubat 2015 20:51

Cevap: Özgecan'ı Unutma!!!
 
'Kötülüklerin büsbütün egemen olduğu namussuz bir çağ bu biliyorsun..'

Cemal Süreya

Lcia 14 Şubat 2015 21:15

Cevap: Özgecan'ı Unutma!!!
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


..

Coldman 14 Şubat 2015 21:33

Cevap: Özgecan'ı Unutma!!!
 
kıssa çok sağlam. fakat ülkemizde bi emek calan cocukla, bi can alan insan aynı yargılanmıyor. emek calana daha fazla ceza verildiğini geçmişte görmüştüm. buna yapılacak şey, kafasını koparttıp şehirin göbeğinde sallandırmak. varsa maçası yiyen yapsın. hadı hodri meydan diyebilmeliyiz idam gelsin, gram acırsam insanliğimdan utanırım. üstüne halay çekerim halay. ülke bi pislikten bi virüsten, mikroptan yarattıktan adını sen koy işte neyse arınmış olacak..

Seth 14 Şubat 2015 22:54

Cevap: Özgecan'ı Unutma!!!
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

JuDGe 14 Şubat 2015 23:16

Cevap: Özgecan'ı Unutma!!!
 
Sizin gibi karektersizlerin yüzünden cinsiyetimden utanıyorum!

deathLy 14 Şubat 2015 23:34

Cevap: Özgecan'ı Unutma!!!
 
"Bir erkeğin daha eli değmesin diye Özgecan Aslan'ın naaşı kadınların omzunda taşındı. Bu ayıpta bize bi ömür yeter, erkekliğimden utanıyorum.."

BeLa 14 Şubat 2015 23:36

Cevap: Özgecan'ı Unutma!!!
 
Demin nette bir yazıda okudum. Cezaevine girmiş çıkmış bir vatandaş, bu tür sapık ********lerin cezaevinde aynı muameleye defalarca maruz kaldığını, sonu gelmeyen işkencelerle inim inim inletildiğini yazıyordu. Gerek mahkumlar gerekse görevliler tarafından. Umarım doğrudur, inşaallah derini yüzerler onun bunun evladı.

Birine yan gözle baksam babam kemiklerimi kırar, bu ******** gidip yardım ediyor. Ulan Allah belanızı versin. Üstüste koysunlar sizi.


Allah binbir türlü belanızı versin.

Violent 14 Şubat 2015 23:39

Cevap: Özgecan'ı Unutma!!!
 
Böyle bir acının tarifi yok Rabbim ailesine sabır versin. Sabahtan beri çok üzgünüm keşke gücüm yetseydi de protestolara katılabilseydim. Bu katliyamı yapan kişileri idam etsinler bu kişiler bu dünyada hiç bir sıfatla anılamaz benim gözümde! Küfür! Küfür!

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]



Rüzgar 15 Şubat 2015 00:16

Cevap: Özgecan'ı Unutma!!!
 
Bu bir katliam olmakla beraber caniligin ve insanligin dibe vurdugunun en belirgin ornegidir. Bu, guclunun gucsuzu nefs ugruna kirlettigi, kalbini yerinden soktugu ve artik vahsiligin her yerde kol gezdigini gosteren apacik bir ispattir.
Bu bir insanlik ayibidir ve benim utanc kaynagimdir.

Düş 15 Şubat 2015 00:51

Özgecan'ı Unutma!!!
 
Bu caniliğin içine bile siyaseti karıştıran arkadaşlar var yapmayın. Vicdanınız var ise yapmayın.
Hiçbir ölümün bedelini siz çekmiyorsunuz, her gencin ölümü ailesine,sevdiklerine zarar. Kim ölmüş kim kalmış olayına döndürmeyiniz. Şayet ufacıkta olsa bir vicdanınız var ise..



1 yıl önce A, 1 ay önce B, 1 hafta önce C, 11 şubatta Özgecan. Yapılan muamele aynı, sadece zaman,mekan ve isim farklı. Ve hiçbir aman sistem değişmiyor. Sanki ülkede tecavüz,işkence,sapıklık serbest gibi. Elini kolunu sallayan bir çok erkek kadınları zevk objesi olarak görüyor. Peki neden bu algı? Sırf giyindiği giysi yüzünden mi, ya da kahkaha attığı için mi, ya da sadece kendi halinde olduğu için mi? Neden sürekli bu tür olaylarda soru soruyoruz ve polisler suçluları yakaladığı zaman soru soruyorlar? Dna örnekleri, kamera kayıtları ya da herhangi bir eşyasında olaya ilişkin bir şey çıktığı zaman infazını yapmıyoruz? Bu insanlarla konuşarak mı düzgün insan haline getirmeye çalışıyoruz? Ya da olayı anlatmaya başladığı zaman kanımız donsun, onun gözlerindeki anlamsız, miskin,cani bakışları görmek için mi? Annesi acaba gözlerini her kapatışın da hangi anını görüyor, sabah okuluna uğurladığı anını mı yoksa yakıldığı anımı?
20 yaşında bir çocuk! Biz büyüdükçe 20 yaşındaki bir kızın, bir erkeğin hala çok küçük olgusunu ben hissediyorum.Ve yaşını biri söylediği zaman "aa çok küçük diyorum". 20 yaşında bir genç kız, sapık gözlerin, cani bakışların, pis ellerin arasında gökyüzüne son bir defa bakarak gidiyor. Yok oluyor. Neden bu insanlarda vicdan yok? Neden bu insanlar sadece kendi 1dakikalık zevkleri için öldürüyorlar?
Hani deriz ya hep ibreti alem olsun diye asalım. Hayır asmayalım. Onları yakalım.
Özgecanın katili yakılsın, tecavüze uğrasın, kolları kesilsin! İliklerine kadar o acıyı hissetsin.
A'nın, B'nin hatta C'nin katilleri de kızlarımıza, çocuklarımıza, bayanlarımıza ne yapmış iseler, ona göre ceza alsınlar. Bitsin artık.

Lcia 15 Şubat 2015 17:05

Cevap: Özgecan'ı Unutma!!!
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Run 15 Şubat 2015 22:54

Cevap: Özgecan'ı Unutma!!!
 
Yarın tüm kadınlar siyah giyinecek bilginiz olsun arkadaşlar, eğer sokağa çıkan olursa lütfen siyah giyinip destek versin. Nasıl bir ülkede yaşıyoruz biz, lanet olsun böyle insanlara, gencecik bir kızın geleceğini, hayallerini, umutlarını çalmaya kimin hakkı var ********ler. Maalesef toplumun kanayan yarası kadına şiddet, faili meçhul tecavüzler, çocuk istismarları.. Hiç bir caydırıcı cezanın olmadığı, hukukun, adaletin düzgün işlemediği, eğitim sisteminin berbat olduğu bir ülkenin bireylerin den ne beklenir ki.. Özgecan canım kardeşim, mekanın cennet olsun..

Soner 15 Şubat 2015 23:56

Cevap: Özgecan'ı Unutma!!!
 
Alıntı:

Coldman Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1041615162)
bi berkin elvan kadar ses çıkartmayan ülkeme diyecek laf bulamıyorum. başı sağolsun ailesine sabırlar diliyorum.

Dostum malesef bu durum böyle. Sol parti yada iktidar karşiti biri olarak bilinseydi ortaligi yikarlardi. Bunlarin insanliklarida bu kadar daha fazla zorlamayalim çünkü kapasiteleri bu kadar..

CanDostu 16 Şubat 2015 01:27

Cevap: Özgecan'ı Unutma!!!
 
Böylesine bir olayda konuyu ona buna getiren bazı arkadaşların yaptığı yorumları okurken ben utandım. Sanırım onlar yazarken utanmadı. Allah rahmet eylesin, yakınlarına ve vicdanı olanlara da sabır versin.

Faraway 16 Şubat 2015 01:51

Cevap: Özgecan'ı Unutma!!!
 
Şerefini s******m
Her saniye kanımı donduruyor.
Toplum içine geri salsalarda günlerce linç etsek/edilse.

Soner 16 Şubat 2015 02:30

Cevap: Özgecan'ı Unutma!!!
 
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sen sen ol bazilarinin yazdiklarina üzülme.

Erva 16 Şubat 2015 04:05

Cevap: Özgecan'ı Unutma!!!
 
Günlerdir yüreğim dağlaniyor gözyaşlarimi tutamiyor ölüm haberlerini duydukça kalp atişlarim hizlaniyor..Bugün özgecan'in başina gelen olay yarin bizlerinde başina gelecek düşüncesi korkularimi gün geçtikçe arttiriyor. Gerçek ve aci olan şudur ki bizim ülkemizde kadina değer veren erkek orani bu kahrolasi cağ ilerleyip edep ahlak kavramlari azaldikça kadina bakiş açilari masum olan kizlarin masum gelinlik hayallerini ana olabilme umutlarini baltaliyor.. kadinlara karşi bu şiddeti bazen anlayamiyorum? Neden kadin aldatilir? neden kadin dövülür? neden kadin asağlanir? En acisi neden kadin cinsel bir obje olarak algilanir ve öldürülür? Cehalet demek istemiyorum buna çunku bu yapilan vahşet ülkemizdeki bazi erkeklerin hayvansi iç güdülerine, nefsine hakim olamayişi yüzünden gencecik kizlar uğradiklari tecavüzler yüzünden ya başi önde geziyor yada toprak altinda yatiyor. Bunun bu şekilde daha da çok ilerleme sebebi toplumun görmedim duymadim bilmiyorum diyerek 3 maymunu oynamasida zeminin altinda yatan sebeblerinden biridir. Neden olani görmüyoruz diyorlar neden bildiklerini anlatmiyorlar niye bu ülkede susuluyor? neden herkes cami cerceveyi kapatip evinin içine girip saklaniyor?
Ben kayitsiz kalamiyorum bazi insanlar gibi belkide benim annem 13 senedir bu davanin pesinde olan bir kadının kizi olduğum içindir.Benim Annem kadin siğinma dernek başkani 13 yil önce kurduğu bu derneği avrupa kadin lobisinde ilk 10'na sokmuş öldürülen şiddet mağduru kadinlara yardim edebilmek için sabahlara kadar emniyetlerde o şiddet mağduru kadinlarin savaşini veriyor annemle beraber öyle manzaralara sahit oldum ki kanim dondu.. anlatilan hikayeler yaşananlar sizlere anlatamam. Annemin kadinlara sahip çikişi aldiği tehditler evimizin onunda polis korumalari liseye giderken bize zarar gelmesin diye sivil polislerle okula gittiğim çok zamanlarım oldu.. istanbul'a universite okumak için geldiğimde annemin bir kadinin kocasiyla kavgasindan sonra 'sen benden eşimi aldin kizin istanbulda okuyormuş bende senden onu alicam' tehditlerinden dolayı 1 sene okulumu dondurup evime geldim annemin dizinin dibine adamin mantiği kadin benim döverim severim sanane dusuncesinde olmasi ama siğinmaya gelen o kadinlar varya inanin bana agziyla burnu yer değistirmiş bi şekilde can havli ile geliyorlar 1 senede 536 kadin siğinmaya geldi rakama bakin hepsi ölümden korkarak geliyorlar. Okadar çok sey gördümki annem sayesinde kanim cekildi bu ülkenin iste aci gerçeği bu. Kadınlar hayvan değil dayaği haketsin ki hayvanlar bile dayaği haketmiyor can taşiyorlar nihayetinde biz kadinlarin birakin kalplerini saclari bile kirilabilirken nasil bir insandir ki bazi erkekler hunharca bir kadina tecavuz edior
Öldürüyor... size tüm samimiyetimle söyleyebilirim ki aksam 6 oldumu eve girer kapimi kitler cam cerceveyi kapatirim. Disardan eve gelirken 50 kere arkama bakiyorum kalabalikta yurumeye ozen gosteriyor bilmediğim yollara girmiyorum koskoca kizim hala taksiye binmeye korkuyorum bazen arkadaslarim Nesli ne ödleksin bin taksiye gel diyor plakasini al diyorlar fakat öyle bir ülkede yaşiyoruz ki adam niyeti bozmuşsa plakayida alsan senden giden gittikten sonra kiymeti yok.. bir kiz kardeşim var günde 50 kez o okuldayken mesaj atarim iyimisin bir sorun oldumu hemen ara ablacim diyorum çunku biz iki kiz kardeş istanbul gibi bi yerde ailemizden uzakta yaşiyoruz ve her gunumuz boyle kansiz herifler yüzünden korkuyla yasayarak geçiyor. Her aksam polisi arayip devreye gezmeleri talebinde bulunuyorum ... bu duruma söylenecek çok ama çok söz var fakat kör olmuş zihniyetler yüzünden kadinin geldiği nokta içler acisi... masum bir genç kiz namusunu korumak adina öldü bu ülkede herkes sus pus yada ağzi olanlar mini etek giymeseymiş haketmiş diye konuşuyor yazik yazik bir can gitti tek derdiniz mini etekle tahrik oluyoruz savunmasimi? Özgecan unutulmayacak rabbim cennetine kabul etsin huzur içinde yatsin insallah... bugun özgecanimiz gitti yarin kimbilir kim belkide biz... Lanet olsun özgecana kiyan serefsize lanet olsun bu ülkenin adaletine...

Enchanting 16 Şubat 2015 15:04

Cevap: Özgecan'ı Unutma!!!
 
gunlerdir gerek yazili ve gorsel, gerekse sosyal medyadan takip ediyorum konuyu ve sonrasinda yasananlari. millet olarak uzuntulu ve kabul edilmesi de bir o kadar zor olan bir surecten geciyoruz.

olay zaten butunuyle igrenc ancak olayla ilgili bizim insanimizin yaptigi yorumlar da bir o kadar igrenc, adeta mide bulandirici cinsten. kimisi siyasetten, bir otekisi dinden, bir digeri hukumetten dem vuruyor. ben, elimden geldigince yapilan yorumlari anlamaya calisiyorum, ancak kabul gormelidir ki herkesin empati seviyesi farklidir. herkes bir baskasi yerine koyamaz kendini ve bununda otesinde hic kimse, bir baskasinin yureginde, zihninde olan biteni bilemez. lakin, bizim hala anlayamadigimiz ve az once soylediklerimin aksine kabul gormeyen gercekler var ki, iste bunlar cok aci. yapilan bu canice saldirinin dinle, siyasetle, efendim sununla bununla bir ilgisi yok, bunu herkes kafasina soksun. mesele bilgi ve ahlak sahibi, okuyan, arastiran, ozumseyen, zit dahi olsa dusuncelere saygi duyan, yine ayni goruslere sahip olunmasa bile karsisindaki otekilestirmeyen, sagduyulu bir insan olabilmek. insan diyorum, ozellikle de altini ciziyorum ki; irki, dili, dini, rengi, inanci, mezhebi vs. gibi seyler hic onemli degil. yobazlasmis, ahlaktan, sereften, tum insani duygulardan uzak zihniyettir bunun sorumlusu!

tabii bir onemli nokta daha var ki, bu canilere verilen tepkilerle ilgili ve aslinda durumu da bir o kadar ozetleyici. yine sosyal medyada bir hayli fazla goruyorum; toplumumuz, bu vahseti gerceklestirenlere tepkilerini gosterirken bile, farkinda olarak veya olmayarak kadinlari kullaniyor. bu zulme maruz kalan gencecik bir kadin, ancak edilen kufurlerin basinda yine analar, bacilar, kadinlar ve kizlar var. oyle saniyorum ki bu cumleden sonra soylenecek hic, hicbir sey kalmiyor.

basimiz sagolsun.
#ozgecanaslan

Feragat 17 Şubat 2015 00:02

Cevap: Özgecan'ı Unutma!!!
 
Ben hayatımda bu güne kadar bir karıncayı bile incitmedim ama bu canileri elime verseler yemin ederim o kızcağıza yaptıklarının bin katını gözümü kırpmadan onlara yapardım. Allah mekanını cennet etsin. Ailesine sabırlar versin.

Erva 18 Şubat 2015 16:41

Cevap: Özgecan'ı Unutma!!!
 
Günlerdir haberleri kapatiyorum izlememek adina... hazmedemiyorum, konuşamiyorum yutkanamiyorum içim aciyor ağliyor özgecan'in her adini duyduğumda yarim saatimi ayirip yasin okuyorum ruhuna... Ben bir ablayim benimde kiz kardeşim var ve düşünüyorum ya bende ya benimde kiz kardeşim böyle bir vahşete kurban gitseydi ne yapardik diye elimden dua etmek ve lanetlemekten başka hiç birşey gelmiyor ve hala daha birşeylerin yapilmamisi çıldırtiyor beni...
ozgecan'in acisi bukadar taze iken bugün bir vahşet daha yaşandi bu ülkede! Cocuklariyla kar topu oynamak için dişari çikan ve bir esnafin camina yanlişlikla kar topu çarpti diye öldürüldü bugün bir Baba! Ne var ki kartopu çarptiysa camina caminmi kirildi ******** herif neyin öfkesiydi bir babayi çocuklarindan ayiracak kadar bir cana kiyacak kadar... Bugün Bir baba öldü ve geriye yine gözü yaşli bir eş ve babasiz kalan çocuklar kaldi... insanlarin bu öfkesini bir cana bukadar kiyabilmelerini anlayamiyorum... bu ülkede şunu yapalim bunu yapalim demeyin adaleti en iyi ve en ağir şekilde yerinde kullanabilin... böyle canilerin ölmesi gereken bir ülkede masum insalarin ölmesini hazmedemiyorum...
#Ozgecan ve #Nuhkoklu mekanlariniz cennet olsun Rabbim merhametini üstünüzden eksik etmesin huzur içinde yatin hesabiniz eminim sorulacaktir... bu dünyanin adaleti olmasada ilahi adalet günü geldiğinde en adil bir şekilde hesabi sorulacaktir... Rabbimin merhameti sevgisi üzerinizde olsun... herkes hiç değilse bu güzel insanlara allah rizasi için bi fatiha okusun. ..

Feronia 26 Nisan 2015 02:04

Cevap: Özgecan'ı Unutma!!!
 
Ne ozgecanlari kaybettik .. Kaybetmeye devam ediyoruz. dunyada bykadar pislik varken insanin guven duygusu kayboluyor.. her gun bir vahset, her gun aci haberler- idami tekrar geri getiripmeli dusunuyorum, bir kac sene yatip cikarlar.. Kadinlara vahset devam..

CanDostu 26 Nisan 2015 10:28

Cevap: Özgecan'ı Unutma!!!
 
Unutuldu bile. Birilerinin belirlediği günübirlik konularla yaşayan ülkem, acıya alisan ve bundan zevk alan sadist milletim, elbet birgün hatirlarsiniz kendi canınız yandiginda.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:06.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net