IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 03 Haziran 2017, 06:01   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bir Fikrim Geldi Baylar Bayanlar Toplanın ! Artık Ban - Zline - Glined YEMEYE SON !




Bir fikrim geldi! Baylar Bayanlar toplanın bakayım!

Evet, arkadaşlar bir sunucu düşünün ki hiçbir op size haksız ban, hiçbir admin size haksız zline atamasın. Kurduğunuz hiçbir cümle için zline yemeyin, hiçbir user size salça olamasın! Siyaset yasak değil, din konuşmak yasak değil, istiyorsanız arayış yapmak serbest, dilerseniz argo, dilerseniz küfürlü cümleler kurun kimse sizi durduramayacak! Spama takılan kelimeler son! Özelinizi okuyan yetkililere son! Dilediğiniz nicki dilediğiniz ASCII karakterini kullanabilin…

Bu nasıl olacak demeyin. Bu karışıklığa yol açar, kargaşa olur, orada nizam olmaz demeyin.
Ben size aslında birazdan açıklayacağım tek bir komut ile onlarca admin, oper, sop, op’un tamamen etkisiz eleman olduklarını açıklayacağım peki nasıl diyeceksiniz ama biraz daha sıkın dişinizi!

Artık hiçbir arkadaşınızı yetki aldı diye değiştiğini düşünmeyecek! Artık hiçbir user bir diğerinden üstün olmayacak! Hiçbir user canından çok sevdiği arkadaşını kurduğu cümlelerden ötürü banlamak zorunda kalmayacak!

İstediğiniz özel odayı açabilecek, sadece kendi istediğiniz oyun botunu kurabilecek, kendi radyo yayınızı yayınlayabileceğiniz, dilediğiniz reklamı atabileceğiniz, dilediğiniz kadar flood yapabileceksiniz!

Herkesin kendi kuralı olduğu fakat kimsenin buna bağlayıcı zorunluluğu olmadığı dilediği gibi at koşturduğu bir ortamı düşünün!

Farkındayım hala hayalini kuramıyorsunuz…. Nasıl olur diyorsunuz :d Tüm pislikleri yapacak fakat banlanmayacak nasıl olur? Buna kim nasıl tahammül eder diyorsunuz! Anlıyorum ve hak veriyorum… Yıllardır buna alıştırılmış 0p olmadan sohbetin edilemeyeceğini düşünmemiz normal… Çobansız bir sürü nasıl zap edilir! Fakat sıkılmadık mı bu çobanlardan sıkılmadık mı koyun olmaktan sürü olmaktan! Bizler demiyor muyuz Reel de görsem yüzüne bakmam burada kahrını çekiyoruz diye !!!

Size tüm bunların fırsatını tek komut ile vereceğim … Hala o komutu düşünüyorsunuz biliyorum :dd.d.d.d Çıldırın a.ğ banane daha anlatıcam ben :d

Arkadaşlar bir sunucu düşünün ki hiç canınız sıkılmayacak! Her userin bir fikri olacak o sunucu için emeği olacak. Kimse ona sen kimsin lan diyemeyecek! Nasıl derseniz bu sunucu size amaç verecek! Size hedef vericek… Sizi kamçılayacak… Sadece sohbet değil gerçekliğe de el atıcaz Sadece sanaldan ibaret olmadığımızı göstereceğiz! Gün gelecek sosyal medyalara konu olacağız, gün gelecek haber sitelerinde dillendirileceğiz! Her nick bir yıldız olma fırsatı kazanacak!

Peki zeki müren’de bizi görecek mi diyen olursa ….
Görecek ağabeycim görecek! :d

Burada bitireyim mi lan? Aklınızı kurcalayım mı? Hayal gücünüz ile baş başa bırakayım mı? .d.d::d

Hahaha evet evet tam burada kesiyorum…

Fakat not düşeyim bu büyük proje için sponsorlar aranacak kiminin parası bol olacak kiminin gönlü … Gerçekçi olmak içinde bir müddet parası bol olanlara ihtiyacım olacak. :d He bu arada parası olan sponsor olan sanmasın ki sunucunun sahibi olacak dilediği gibi at koşturacak :d.d.d:dd:d.d onun sıfatıda USER olacak! Buna rağmen tamam ulan diyen babayiğit biri çıkıncaya kadar bu proje askıda kalacak. Ama şu kadar güzelliği yapabiliriz sanırım sponsor olan kişi aylık bir gelire sahip olacak belki 1 ay da belki 1 yılda parasını geri alacak :d.d.d.d Çokta tın yani …

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
fikir


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık