IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Servisler (https://www.ircforumlari.net/servisler/)
-   -   Serverime Girerken Banlndım ve Bir Daha Giremiyorum (https://www.ircforumlari.net/servisler/5653-serverime-girerken-banlndim-ve-bir-daha-giremiyorum.html)

Blueee 16 Temmuz 2005 08:45

Serverime Girerken Banlndım ve Bir Daha Giremiyorum
 
Arkadaşlar Serverim Beni gererken Şu Neden den Banladı:

irc.e-matrak.net: *** You are banned from e-matraknet (Your host is listed as an Open Proxy. Please visit the following website for more info: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...])
Kelebek
Closing Link: BluE[85.97.144.143] (User has been banned from e-matraknet (Your host is listed as an Open Proxy. Please visit the following website for more info: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]))


Ve Bundan Sıonra Hep Bu Mesajdan Dolayı Giremiyorum Yardım Please

Blueee 16 Temmuz 2005 10:46

Arkadaşlar sorunu Çözdüm.. Procy korumları proxy Tespit Etmiş Banlamı. Halbuıki Porxy den bağlanmıyordum. Ve Araştırmarıma Göre Turk Telecom Proxy Kullandırmaya ya mı Ne Başlamış. Hatta Sitenizdeki Yayınladığınız Bağzı Google Reklamtaına Tıklmalar bile Geçersiz Kalıyor. Eğer Sizde Böy le Bier Durumla Karşılarşırsanız ADSL Kullanıyor ve Sabit Bir ip Adresiniz Yoksa ADSL Modeminize Re-Start Atın Sorun Halleder. Bu Ara Aranıza YEni katıldım. Bu Arada kezinlikle İRCD Hacke Desteklemiyorum. Bu Saldırı olayları Boş İşler. Lütfen Uğraşan arkadaşlarımızda Bunlardan Vazgeösinler. Şu Ortamda Mutlu Bir Şekilde Takılarım. Neyse Sözü Vazla Uzattım. Happy Chating...:cool:

AngeliyouS 17 Temmuz 2005 16:54

ßie daha OlurSa ./unreal restart yap :D:)

MaXveLL 24 Nisan 2006 20:24

Yanıt: Serverime Girerken Banlndım ve Bir Daha Giremiyorum
 
euehueuhe shenin sorunun aşılmaz bir durum bence de Restart at yada telnetten servisleri Kapat Sonra giridignde Gene Ac:Pgerci gene kline yiyecen ama:) olsun idare ediver:D


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:14.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net