IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 10 Mayıs 2009, 05:56   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Çifte Kavrulmuş Aşığındım Ben




Çifte Kavrulmuş Aşığındım Ben

Yanmıştım herkes gibi ama yalanım yok herkesten bir fazla yanmıştım hayata aşkla bakıyordum yalan yok toz pembe bakıyordum herkes bana güzeldi ama sen bir fazla güzeldin yaratandan ötürü herkesi çok severdim ama seni hep bir fazla sevmiştim herkesler bir gün çekiliverdi hayatımdan çok acılar çekmiştim ve sende benden gitmiştin gidişinle de herkesten çektiğim acının bir fazlasını senden çekmiştim..

Dedim ya ben senin çifte kavrulmuş aşığındım.yarenler birbirlerine can derlerdi ben sana can can can derdim birbirlerine hayran derlerdi ben sana hem hayran hem de kurban derdim canım seni seviyorum dediklerinde ise ben sana seni çooook seviyorum derdimher zaman herkesten bir fazla sana söyleyeceğim vardı onlar küçücük alemlere sığdıramazdı sevgililerini bense deryalar kadar geniş nice alemleri barındıran yüreğimi sana açmıştım..

Çifte kavrulmuş aşığınım ben herkes sevdiklerini kendine bir parça etmek isterken yüreğini bana ver derken ben kendimi sana ait bir parça hissedip yüreğimi de düşünmeden senle doldurup kapında bırakıp gitmiştim.

Çifte kavrulmuş aşığınım ben sen “seni sevmiyorum” dediğinde de ben yüzümü ekşitmeden “ben seni seviyorum” dedim. Hayatta çıkmazlara girdiğimde seni kendime kapı bilirdim içim daraldığında alemi senden seyretmeye başlar hüzün bulutlarını toz duman ederdim..

Ben senin çifte kavrulmuş aşığınım sana bakar seni seyrederdim bıkmadan saatlerce…
Sonra karşı tarafa yani sana geçer ve bu seferde senden kendimi seyrederdim yine saatlerce seni seyrederken aşığındım karşıda kendimi sende hisseder maşukum kesilirdim hayatı hep çift kişilik yaşadım hep çift kişilik mutluluk yaşadımçift kişilik acı çektim..

Ve hepsinden de önemlisi ben aşkı hem kendi yerime hem de senin yerine yaşadım. Sana öyle bir aşık oldum ki sanırsın ki cennet kesilmiş her bakışım senden de öyle bir kendimi seyre daldım ki gıpta ettim ve dedim ki; keşke beni böyle seven biri olsa da gül olsam ve kollarında solsam diye az geçirmedim içimden..

Ben razıydım yaşadığım hayattan senin bakışında çifte mutluluk hüznünde çifte hüzün yakışında çifte yanmak bulmuştum hayatım dolu dolu geçti sayende ben hep çift kişilik yaşadım..
Dedim ya ben senin çifte kavrulmuş aşığınım sen çok aşığın varmış sanırsın halbuki aldanmışsın sana aşık zan ettiklerin aklını yüceltip en büyük darbeyi yüreğine indirirken ben hem kendi acımı hem de senin acını çektim. Bir yandan seni sevdim bir yandan da göstermen gereken nefretini ben çektim işte o yüzden ben senin çifte kavrulmuş aşığınım..

Gel ey yarrr! aldanma yeni yetmelere kendilerine faydası olmayan biçarelere bak ben senin yerine de severim senin yerinede nefret ederim..


Sen gel yeter İSTERSEN SEVME YERİNE KENDİMİ DE SEVERİM..

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
asigindim, ben, cifte, kavrulmus


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kavrulmuş Turşu tarifi oneofgirl Turşular 0 07 Ağustos 2013 17:54
Çifte kutlama Zen Haber Arşivi 0 01 Haziran 2013 12:48
Abd'ye çifte Tehdit Asimavi Haber Arşivi 0 06 Eylül 2008 14:37