IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler (https://www.ircforumlari.net/siir-hikaye-ve-guzel-sozler/)
-   -   Hiç inanmamıştım (https://www.ircforumlari.net/siir-hikaye-ve-guzel-sozler/389213-hic-inanmamistim.html)

Sır 07 Nisan 2011 13:09

Hiç inanmamıştım
 
Hiç inanmamıştım [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ım[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hem de hiçbir zaman inanmamıştım. Beni kendime düşman edip kalbimin bir yarsını söküp alıp gideceğine... Benden b[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]a herkes biliyordu oysa[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] senin günün birinde beni yarı yolda bırakıp gideceğini. Şu kahrolası dünyada bir ben vardım zaten sana inanan[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] güvenen[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] seven ve her zaman her şartta destek olan. Ama sen sana inanmayanları haklı çıkardın ve beni terk ettin.

Seninle birlikte kurduğum dünyayı yerle bir edip gitmene ne sebep oldu bilmiyorum. Ben yalnızca sana aşık değildim sen benim en iyi dostumdun. Neler yapacaksam danışırdık birbirimize[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hayatımızı paylaşırdık. Ağlamaktan korkmazdım. Biliyordum ki ağladığımda sen yanımda olup göz yaşlarımı silerdin. Artık ağlamıyorum bile. Seninle ilgili her hatıra acıtıyor yüreğimi. . birden aklıma geldin ve ben boğulacağımı sandım. Tıkandım. Nefes alamadım. Ağlayamadım.. Bütün resimlerimizi kaldırdım. Kimsenin senin hakkında konuşmasına izin vermiyorum. Ve günde bir paket sigara içiyorum. Hayatta en nefret ettiğin şeyi yapıyorum yani. Artık uzun yıllar yaşamanın pek anlamı yok öyle değil mi?Ne için yaşayacağım ki!

Seninle birlikte hayallerimi de kaybettim ben.Tek katlı bahçeli ve bahçesinde köpekleri olan bir evim olmayacak artık..Sana sürpriz yapacaktım[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] evimizi sana yazdığım [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mektuplarıyla ve en güzel [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ımızla süsleyecektim. Bütün hayallerime evime çocuklarımıza[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mutlu geleceğimize emin olduğum geleceğimize veda etmek kolay mı olacak sanıyorsun. Seni aramıyorum diye[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu kez peşinden gelmedim diye unuttuğumu zannetme. Her zamankinden daha çok seviyorum seni. Şu an şu saniye uğrunda ölebilecek kadar çok seviyorum. Öfkem de [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ımda dinmek bilmiyor. ...

Senden sonra ben nasıl yaşarım bilmiyorum[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ama senin hep mutlu olmanı isterim. Birlikte geçirdiğimiz yıllar içinde seninle yaşadığım her an özeldi[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] her anı doyasıya yaşadım. Beni çok mutlu ettin. Zaman içinde kızgınlığım geçince seni hep o güzel günlerimizdeki hatıralarla anacağım. Yıllar sonra ben eğer aklına gelirsem bil ki pencerenin önünde en sevdiğin [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]yı mırıldanıyorumdur yıldızlara “Dün akşam yine benim yollarıma bakmışsın...”


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:47.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net