IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler (https://www.ircforumlari.net/siir-hikaye-ve-guzel-sozler/)
-   -   GÜlÜmsemek zordur bazen (https://www.ircforumlari.net/siir-hikaye-ve-guzel-sozler/394126-gulumsemek-zordur-bazen.html)

Sır 19 Mayıs 2011 08:55

GÜlÜmsemek zordur bazen
 
Gülümsemek zordur bazen; boğazındaki düğüm varlığını sıkça hissettirirken. Göz pınarların dolu[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kalbinde sürekli bir sızı varken.



Gülümsemek zordur bazen; en güvendiğin insanlar seni terk etmiş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kalabalığın orta yerinde yalnızlığı kendine can yoldaşı edinmişken.



Gülümsemek zordur bazen; Sevdiklerin birer birer boşlukta yitip giderken ve sesin arkalarından haykırmak için cılız kalmışken.



Gülümsemek zordur bazen; hayat omuzlarında bütün ağırlığıyla kendini hissettirirken ve yaşamak sadece nefes alıp vermek olmuşken.



Gülümsemek zordur bazen; ağlayan bir çocuğun gözyaşlarında boğulurken ya da bir insana yardım edememenin ezikliğini yaşarken.



Gülümsemek zordur bazen; bu dünyada bir kütle olmaktan öteye geçemediğin sıkça hatırlatılmışken.



Gülümsemek zordur bazen; sevenlerin sevdiklerine[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dostların dostlarına[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kardeşlerin kardeşlerine[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] insanların insanlara yaptıklarına şahit olmuşken.



Gülümsemek zordur bazen;
gerçekleşmemiş eski bir düş gözlerinde canlanmışken. O düşü tekrar
canlandıracak gücünün kalmadığını fark etmişken. Ve her şey artık bir
düş olmuşken.




Gülümsemek zordur bazen; güzel günlerini sessizce düne teslim edip[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yarına umutsuzca bakarken ve bugünü[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] pişmanlık içinde[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yaşayamazken.



Gülümsemek zordur bazen; sevdiğin yaban ellerde çaresiz kalmışken ve vuslat gençlik kadar uzakken.



Gülümsemek zordur bazen; herkes üstüne gelip seni ezerken[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ezilmeye b[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]aldıramazken ve kendi gözünde bile küçülürken.



Gülümsemek zordur bazen; bütün hüzünlü [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]larda kendini görüp içten içe ağlarken.



Gülümsemek zordur bazen; maziyi anmak acı verirken. Ve geçmişe baktığında sadece hataları görürken.



Gülümsemek zordur bazen; yaşam ile ölüm arasında tercih yapma noktasına gelmiş ama yaşamı seçmemişken..


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:49.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net