IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler (https://www.ircforumlari.net/siir-hikaye-ve-guzel-sozler/)
-   -   Bırak ki Gidebileyim! (https://www.ircforumlari.net/siir-hikaye-ve-guzel-sozler/394129-birak-ki-gidebileyim.html)

Sır 19 Mayıs 2011 09:07

Bırak ki Gidebileyim!
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Bırak ki Gidebileyim!




Böyle yaşamak çok zor! Yüreğimle kavga etmekten yorgunum. Seni sensiz sevebilirim[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bununla baş etmek mümkün. Bir kılıf uydururum içimde[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] seni uzaklarda sayarım. Birini yokken de sevebilirim.

Sen ve ben arasında sürüp giden tatsızlığın ise[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] katlanılabilir yanı yok. Seviyorsak[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] seviyoruzdur. Sevmiyorsak[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] zaten neden yan yana olalım? Bizimki ne cennet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ne cehennem[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] araftayız!Hiçbir yere ait değilmiş gibi hissediyorum. Sonsuz karanlıkta beklemek gibi.. Ve neyi beklediğini bilmeden durmak[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] nasıl bir işkencedir[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] anlayamazsın!

Ne sana aidim[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ne sensizim; ne benimsin[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ne değilsin! O zaman biz neyiz?

Hem varlığın yüzünden adım atamıyorum[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hem yokluğundan boğuluyorum. Bir yabancının gülümsemesine kanmak istesem[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] aklımdasın. Hoyrat ve anlamsız bir sevişmede kaybedebilirim seni ama kitabıma uymuyor. Seninle nefes nefese yaşanacak bir geceye de kayıyor aklım; gel gör ki[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] o vakitlerde sen yoksun!

Ne zaman senden vazgeçsem[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bıraksam ipin ucunu[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ne olacaksa olsun desem; hissediyorsun sanki[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] elinde bir demet çiçekle çıkıp geliyorsun.

Benim gönlüm sana dünden teşne[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] her geldiğinde yine suya düşüyor yeni bir hayata başlama hayali. Ve ne acı ki[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu yıllardır böyle sürüp gidiyor.

Beni sevdiğini söylüyorsun[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] o zaman bırak beni! Bırak ki[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gidebileyim. Artık bıçak kemiğe dayandı. Ya izin vereceksin[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yüz yüze bakabilir halimiz varken bitireceğim; ya bir gün öyle gideceğim ki[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kendimi senle tüketeceğim.

Senle ben[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adımız her ne ise[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] her ne olmuşsak şunca yıl içinde[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] eskidik! Artık anlamamız gerekiyor[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] biz bir alışkanlığın devamıyız. Hani çok tuttuğu için seri halinde çekilen filmler var ya[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] onlar gibi[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] üçüncüden sonra çok sevimsiziz. Seninle bir zamanlar efsaneydik[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] şimdi sıradan bir hikayeyiz. Bırak ki[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gidebileyim. Gideyim ki[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yüreğimde sana ait o sihri yaşatmaya devam edeyim….

Candan Ünal


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:04.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net