IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 16 Mayıs 2012, 00:05   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Neden Doğru Adamı Bulamıyorum?




Neden bir türlü doğru adamları seçemediğimizi sordu arkadaşım. Neden hep yanlış adrese gittiğini, hep duvara tosladığını sorguluyordu kendi içinde, yüksek sesle düşününce soruları bana dönmüş oldu.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bir cevap bekliyordu, bir mucize çözüm istiyordu. Oysa benim ona vereceğim yanıtların hiçbiri onu mutlu etmezdi. Söyledim de! Israr etti, duymak istedi….

Sen ne kadar doğrusun? Doğru adam ararken, kendinin ne kadar doğru olduğunu sanıyorsun? Sen doğru adam tanımlamasından ne anlıyorsun? Doğru yoldan mı gidiyorsun?

Pek çok kadın doğru düzgün bir adam aradığını söyler ama özünde asla onu aramıyordur. Doğru adam arasan, doğru adam bulursun. Sen yanlış adamlar bulup, onları kendince doğruya çevirmek istiyorsun. Konu bu kadar basit!

Aradığım adam dürüst, güvenilir, ihanet etmeyen, sağlam karakterli, sahiplenen, eli ekmek tutan biri olsun diyorsun. Sonra gidip yanında kadın varken sana bakan bir adamla sevgili oluyorsun… Sonra gidip kadın parası yiyen bir adama tutuluyorsun… Sonra gidip ihaneti hayat biçimi şekline getirdiği üstünden başından belli olan bir adamı barda tavlıyorsun…

Efendi olan, sakin, temiz aile adamlarına sünepe, sümsük diyorsun. Sahiplensin istiyorsun, sevgili diye aldığın adam çok kıskanç çıktı diye ayrılıyorsun. Ardından ahlaksızın birine aşık oluyorsun, yıllarca sana camdan dışarı bakmayı yasaklıyor, dövüyor, sövüyor diye seni seviyor zannediyorsun.

Hem cebinde parası olsun, sana iyi hayat yaşatsın, hem yakışıklı olsun, hem romantik olsun istiyorsun. Öyle bir adam bulunca çevresinde başka kadınlar olmasına şaşırıyorsun.

Bozuk adamlara aşık olup, onları düzeltip doğru adama çevirme ihtiyacımız var herhalde. Düzgün adama sığ, kılıbık, vasıfsız diyorsun. Nerede sana kötü davranan, ihanet eden, seni takmayan adam varsa, gidip ona aşık olup ardından ağlıyorsun. Seni defalarca aldatmış bir adamın arkasından hala ağlıyor, onu seviyordum diyorsun. Sonra geçmiş karşıma, neden doğru adam bulamıyorum ben, ne bahtsızım diye ağlıyorsun.

Sen ne kadar doğrusun? Sen aslında ne aradığını bilmiyorsun….

Candan Ünal

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
adamı, bulamıyorum, doğru, neden


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bütün Mesele Doğru Adamı Bulmak N999 Ah Kadınlar 1 28 Ocak 2012 22:46
Kürt Olmayan İş Adamı PKK ' ya Neden Yardım Etti ? LeyLa Haber Arşivi 0 03 Kasım 2011 13:55