IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By N999

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 01 Haziran 2012, 21:33   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Özlüyorum Hepsi Bu




Söyleyecek lafım yok, aslında çok ama susuyorum. Denizin dalgaları nasıl vuruyorsa kıyıya, öyle vuruyor hasret ömrüme; ben sadece seyrediyorum.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Karda izler bırakan hayvanlar gibi, avcıma izler bırakıyorum kalbimde demek ki! Yoksa sen nereden gelip bulabilirdin beni?

Unutmak istiyorum seni, unutmak iyidir diyorum içimden, sonra vazgeçiyorum. Aklımın her köşesine yayılmış anıları toparlıyorum. Bir kutuya koyup, anılarımın kütüphanesine kaldırıyorum. Zaten ne yapsam zaman çoğunu silecek, ben neden unutmak için uğraşıp duruyorum?

Yosunlu bir keder benimki, onca yıl sonra hafızamın orta yerinden fırlayıp kalbimin ortasına sıçrayan. Gri bir hüznü andıran bir anı bulutu… hepsi bu işte, sadece anımsamak…

Gülümseten hatırları tutabilsem keşke aklımda sadece, bütün kızgınlıklarımı, acılarımı, nefretimi, öfkemi yakıp yok edebilsem… Olmuyor!

Bazı anıları yakalamak için koştukça, benden daha çok uzaklaşıyor, daha hızlı kaçıyor. Bir zaman sonra vazgeçiyorum kovalamaktan. Her şeyi olduğu gibi kabul ediyorum.

Yaz akşamları geliyor aklıma. Mutfakta kızartma kokusu, balkona kurduğum rakılı sofralar ve seni sevişim el üstünde tutarak. Sonra gelmeyişlerin, ayrılışlarımız, kavgalarımız. Aynı balkonda sabaha kadar tek başına içtiğim kahveye damlayan gözyaşlarım…

Hepsini unutmak istiyorum çünkü iyi anılarımız da var, onlara haksızlık oluyor. Bir gece yarısı dans ediyoruz sigara dumanıyla boğulmuş ikinci sınıf bir lokalde. Çevremiz sarhoş, biz aşık. Hiçbir şey umurumuzda değil, dünya yansa bize ne?

Seninle her şeyi dibine kadar yaşadım ben. Sonuna kadar sevdim, ölümüne nefret ettim, öfkelendim, süründüm, aşık oldum, mutlu oldum. Ne varsa bir yürekte yaşanabilecek, hepsini seninle öğrendim. Sonrası… Sonrası hayat işte….

Akıp gidiyor günlerim kendi dinginliğinde. Mutsuz muyum? Hayır! Ama bazen bir kuş geliyor camın önüne veya bir yağmur damlası ve hiçbir ilgisi yokken, adın çıkıyor karşıma bir pastane tabelasında; işte o an, özlüyorum, hepsi bu….

Candan Ünal

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
hepsi, özlüyorum


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Onu Özlüyorum .. GueSt İtiraf Ediyorum 3 05 Eylül 2011 08:50
Özlüyorum Candy Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 01 Ekim 2010 01:32
Özlüyorum.. Dilaold Aşk ve Sevgi Köşesi 0 24 Mayıs 2010 12:43