IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 14 Temmuz 2014, 14:07   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Aşka Hazır mısın?




Uzun zamandır hayatında kimse yok. Zaten olmasını da istemedin. Çok kırılmıştın, yorulmuştun, düşünmen gereken daha ciddi şeyler olmuştu. Uzun süreli ciddi bir ilişkiden çıkmıştın, güvenin sarsılmıştı. Kendini başka birine anlatmak işkence geliyordu. Aşk, önce acı verdi, sonra seni hissizleştirdi... Tabii hayatının sonun kadar böyle gidecek değildin o yüzden acaba yeni bir ilişkiye hazır mısın değil misin diye bi bakalım mı? Aslında bakmaya gerek yok, kaşın gözün ayrı oynuyorsa zamanın gelmiş demektir de işte önemli olan ayrıntılar diyelim...

Radyoda önce Slow Turk dinleyip, kendini kesercesine ağladığın, arabada giderken klip üstüne klip çektiğin günler geride kaldı. O günlerin sonrasında bi süre müzik sesi bile duymak istemedin hatta. Ardından bi anda Metro fm, Radyo Fenomen derken cıstıkı cıstıkı müziklerle kafanı hindi gibi iki yana salladığın bi evreye girdin. Sonra nasıl olduğunu anlamadan, eski parçalara takıldın. Sibel Alaş, Deniz Seki'nin ilk zamanları, Sting, Muse... Hah işte, bu eskiye döndüğün an bil ki artık yeni bir aşka hazırsın. Müzik hafızası aşkla doğru orantıda gidiyor. Farkında olmadan bunları dinlemek istiyorsan zaten bilinçaltın 'hadi bize yeni aşk getir' diye seni zorluyor demektir.

Facebok önce senin için eski sevgilini takip ettiğin yerdi. Ardından eski sevgilinin yeni sevgilisini de takip etmeye başladın. Sonra onun eskisi, eskisinin yenisi, adamın fotoğrafına sürekli yorum yapan kız falan filan derken beynin iyice yandı. Bir süre sonra artık girmemeye başladın. Hatta şifreni bile unuttun. Bi anda artık deli dürtmüş gibi girmeye başladın. Üstelik eski sevgilinin profilini bile hatırlamıyordun. Arkadaşının fotoğrafının altında geyik çevirirken, size laf atan adamın fotoğraflarından karakter analizi yapmaya başladın. Ortalama bir senedir bir kelime bile yazmazken; bir anda gündeme dair olayları eleştiren biri haline geldin. Ha gayret, olacak merak etme!

İlk günler gece dışarı çıkmak senin için, arkadaşlarınla bir yerlerde iki kadeh bişi içeriz anlamını taşıyordu. Bütün gece kimsenin umrunda olmayan o iğrenç ilişkini anlata anlata miletin sabrını denedin durdun. Ardından bi kaç kez, kafamı dağıtmalıyım diye eller havaya yapmayı denedin. Ellerin havada ağlarken orada olmaman gerektiğini fark ettin. Şimdi ise planlar yapıyorsun, uzun zamandır görmediğin arkadaşlarınla görüşmek için fırsat yaratıyorsun. 'Hadi bu gece bir şeyler yapalım!' diye insanları sen organize ediyorsun...

Ayrılığın ilk günlerinde iç çamaşırı çekmecesinin önünde oturup ağladığın günler artık geride kaldı. Seksi çamaşırları, o çekmecenin gerisine itekleyip, önde duran pamuklu desenli külotları kendine en yakın arkadaş yaptın. Şimdi ise bi anda durup durup dururken eskileri çöpe atıp, kendine yeni çamaşırlar için yer açtığını fark ettin. Kredi kartı limitini coşturacak alışverişler yapmaya başladın. 'Bana hiç yakışmaz' diye düşündüklerinin aslında yakıştığını gördün.

Ayrılığın yine ilk evrelerinde saçlarını garip renklere boyattın. Ardından 5 aylık dip boyan seni hiç rahatsız etmedi. Rimel, allık dışarı çıkma dönemlerinden, gece kremlerini bile sürmediğin evreye girdin. Şimdi ise bakıyorum saçlarını kestirmişsin, o ruj baya yakışmış hani.

Sen farkında olmasan bile beden kendini yeni bir ilişki için mutlaka hazırlıyor. Korkmana da gerek yok üstelik, bi önceki kadar üzülmenin imkanı yok. Dil bi kere o kadar büyük yanınca, bi sonra hissettiğin acı, 'ben bunu tatmıştım' acısı oluyor. Onda da ölmediğini biliyorsun, o yüzden hayatın devam edeceğinin farkındasın. O yüzden bu kez, aşkın yaşarken hakkını ver. Bitince zaten uyuşturulmuş gibi olacaksın.


Pucca*

__________________
''Mükemmel olmamak, tek istediğim. Dünkü kendimden daha bir şey olayım yeter;
Daha yorgun, daha verimli, daha anlayışlı, daha umutlu, daha kırgın,
daha çok şarkı bilen, daha bile erken uyanan…
Mükemmel olmanın endişesinde muhteşem şeyleri kaçırmak istemem.''
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
aŞka, hazır, mısın


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil Konuyu değerlendir
Konuyu değerlendir:

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Baharın Renklerine Hazır mısın? AngeL Makyajın Püf Noktaları 0 07 Mayıs 2014 10:13
Ölüme Hazır mısın? Liaaa İslamiyet 0 30 Mart 2012 16:18
Aşk'a Hazır'mısın ? Deitra Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 27 Aralık 2011 15:09
Aşka Hazır mısın? Candy IF Ekstra 0 18 Aralık 2010 16:43
Ilk Görüşte Aşka Inanır Mısın? Süslü IF Ekstra 5 15 Şubat 2010 14:12