IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Sinema Dünyası (https://www.ircforumlari.net/sinema-dunyasi/)
-   -   8. Uluslar Arası Kukla Ve Gölge Oyunları Festivali çanakkale'de Yapılıyor... (https://www.ircforumlari.net/sinema-dunyasi/112875-8-uluslar-arasi-kukla-ve-golge-oyunlari-festivali-canakkalede-yapiliyor.html)

Kralice 26 Mayıs 2008 16:23

8. Uluslar Arası Kukla Ve Gölge Oyunları Festivali çanakkale'de Yapılıyor...
 
8.Uluslar arası Kukla ve Gölge Oyunları Festivali 26 - 30 Mayıs 2008 tarihleri arasında Çanakkale'de gerçekleştiriliyor. UNIMA Türkiye Milli Merkezi ve Çanakkale Belediyesi'nin işbirliği, Başbakanlık Tanıtma Fonu'nun maddi desteği, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü ve Çanakkale Valiliği'nin katkılarıyla gerçekleştirilen Festivale; Bulgaristan, Güney Afrika Cumhuriyeti, Gürcistan, İran, Rusya Federasyonu'ndan birer, Türkiye'den yedi olmak üzere toplam oniki Kukla ve Gölge Tiyatrosu katılıyor.

Geleneksel Türk tiyatrosunu ve başka ülkelerin kukla tiyatrosunu çocuklarımıza ve gençlerimize tanıtmak, değişik ülkelerden sanatçıları bir araya getirerek tanışıp kaynaşmalarını sağlamak, aralarındaki işbirliğini ve dostluğu geliştirmek, ülkemizin tanıtımına katkıda bulunmak amacıyla gerçekleştirilen Festival programında; kukla ve gölge oyunu gösterileri, atölye çalışmaları, sanatçılarla söyleşiler yer alacaktır. Gösteriler Süleyman Demirel Kültür Merkezi, Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü Nedime Hanım Salonu, Mehmet Akif Kültür Merkezi Salonu, Halk Eğitimi Merkezi, Güzel Sanatlar Lisesi, Nedime Hanım Kız Meslek Lisesi, Özlem Kayalı İlköğretim Okulu Salonları ile Çağlar Kaynak Basketbol Sahası (Morabbil Parkı) nda yapılacaktır.

Gösteriler ücretsizdir.
Festival süresince 26 oyun sergilenecek, iki atölye çalışması gerçekleştirilecektir.

Alıntı...


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:21.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net