IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Sinema Dünyası (https://www.ircforumlari.net/sinema-dunyasi/)
-   -   Vali ile Muro gişede yarışacak! (https://www.ircforumlari.net/sinema-dunyasi/112883-vali-ile-muro-gisede-yarisacak.html)

Gravity 26 Mayıs 2008 18:22

Vali ile Muro gişede yarışacak!
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Televizyonda beğenilen işlerin reytingini sinemada gişe hasılatına çevirme yöntemi çok tuttu. 'Kurtlar Vadisi'ndeki 'Muro' karakteri ve 'Köprü' dizisi bu yaz sinema filmi olarak izleyicinin karşısına


Televizyonun sinema sektörüne katkısı sadece parasal olarak değil reyting anlamında da devam ediyor. Televizyonda yayınlanıp sevilen iki dakikalık skeçten 'Recep İvedik' adlı 4 milyon 265 bin seyircili bir sinema filmi yapan Şahan Gökbakar'dan sonra televizyon yapımcılarının iştahı iyice kabardı. Sırada iki sezondur Star'da yayınlanan ve ilgiyle izlenen 'Köprü' dizisinin sinema filmi olma projesi var. Erdal Beşikçioğlu, Ayşegül Ünsal gibi isimlerin başrolünü paylaştığı dizinin finali sinemada olacak. Merhum Vali Recep Yazıcıoğlu'nun mesleki hayatını konu alan dizinin öyküsü ünlü edebiyatçımız Ayşe Kulin'e ait. Yapımcı Koliba Film bu yaz çekeceği filmde yine dizideki oyunculara rol verecek.

MURO DA FİLM OLUYOR

'Kurtlar Vadisi-Pusu' dizisine yeni katılan 'Muro' karakterinin de gördüğü yoğun ilgi üzerine sinema filmi olmasına karar verildi. İlginç replikleriyle son dönemin televizyon fenomenlerinden biri haline gelen 'Muro' ile yardımcısı 'Çeto'nun serüvenlerini anlatacak sinema filmi bu yaz çekilecek. Başrolü Mustafa Üstündağ oynayacak.

SINAV BAŞLATTI

Televizyonda sevilen karakterler üzerine film yapma geleneğini ülkemizde Osman Sınav başlattı. 'Deli Yürek' dizisi 'Bumerang Cehennemi' adıyla sinemaya uyarlandı ve büyük başarı elde etti. Daha sonra 'Asmalı Konak' da finalini sinema filminde yapmıştı.

Angel 27 Mayıs 2008 13:17

Cevap: Vali ile Muro gişede yarışacak!
 
Duymusdum Muronun Sinema FiLmi OLcagini KesinLikLe IzLerim Bence Cok Iyi
DüsünmüsLer Muro Cidden Cok ILgi Görüyo Ve Herkez Tarafindan SeviLiyo Suan
Köprü Hakkinda Pek Bi Fikrim Yok Ama Isin Icinde Muro OLursa Tutar Derim:)


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:28.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net