IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25 Haziran 2008, 14:22   #1
Kralice
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
'Geleceğin Sineması' Kapılarını Açtı




"Geleceğin Sineması", sinema öğrencilerinin eğitimleri sırasında yaptıkları kısa filmlere destek olmak amacıyla hayata geçiriliyor


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Kültür Bakanlığı'nın bir projesi olan "Geleceğin Sineması", sinema öğrencilerinin eğitimleri sırasında yaptıkları kısa filmlere destek olmak amacıyla hayata geçiriliyor

Türkiye’deki tüm İletişim ve Güzel Sanatlar Fakülteleri öğrencilerine açık olan “5. Geleceğin Sineması" projesine son katılım tarihi 2 Aralık 2008 olarak belirlendi. Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları ve Sinema Genel Müdürlüğü’nün bir projesi olan ve 4 yıldır, öğrencilerin yapacakları kısa filmlerine, proje ve senaryo aşamasında destek veren “Geleceğin Sineması", sinema öğrencilerinin eğitimleri sırasında yaptıkları kısa filmlere destek olmak amacıyla hayata geçiriliyor.

Türkiye Sinema ve Audiovisüel Kültür Vakfı (TÜRSAK) tarafından yapılan açıklamaya göre, vakfın danışmanlığında gerçekleşen projeye, devlet ve vakıf üniversitelerinin 4 yıllık sinema-iletişim bölümlerinde okuyan öğrenciler başvurabilecek. Herhangi bir tema ve tür sınırlaması olmayan yarışmaya, öğrenciler 15 dakikayı geçmeyecek imgesel, deneysel, belgesel ve animasyon gibi türlerdeki projeleriyle katılabilecekler.

Henüz çekilmemiş, ancak gerçekleştirilecek film projelerine destek vermesiyle diğerlerinden ayrılan “Geleceğin Sineması"na başvurmak için film projelerinin sinopsisini, senaryosunu, film ekibini, filmi gerçekleştirecek öğrencinin kişisel bilgilerinin yer aldığı formu ve öngörülen ayrıntılı yapım bütçesini içeren proje dosyalarının en geç 2 Aralık 2008 tarihinde TÜRSAK Vakfı’na ulaştırılması gerekiyor.

20 filme proje desteği

Kültür ve Turizm Bakanlığı ise bu yıl beşincisi gerçekleştirilecek "Geleceğin Sineması" yarışmasında, 20 projeye bütçe desteği sağlayacak. TÜRSAK Vakfı da birinci olan projeyi kamera, ikinci olan projeyi dizüstü bilgisayar ve üçüncü olan projeyi dijital fotoğraf makinesi ile ödüllendirecek.


timeturk



 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
açtı, geleceğin, kapılarını, sineması


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Microsoft, İlk Mağazasının Kapılarını Açtı xLine Windows 0 18 Ekim 2009 14:09