IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Sinema Dünyası (https://www.ircforumlari.net/sinema-dunyasi/)
-   -   Narnia Günlükleri Devam Ediyor (https://www.ircforumlari.net/sinema-dunyasi/122632-narnia-gunlukleri-devam-ediyor.html)

Kralice 06 Temmuz 2008 13:44

Narnia Günlükleri Devam Ediyor
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Narnia Günlükleri'nin ikinci ve üçüncü bölümü yola çıktı1..

Türk lokumunu dünyaya tanıtan “Narnia Günlükleri”nin ikinci bölümü 2008’de, üçüncü bölümü ise 2010’da sinemaseverlere sunulacak.

İlk iki bölümü cannes film festivali büyük ödülü altın palmiye’ye aday gösterilen “Shrek” filmlerinin ve “Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap”ın yaratıcısı olan Oscar ödüllü yönetmen Andrew Adamson’ın dev filmi “The Chronıcles of Narnıa: Prınce caspıan-Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan”ın çok özel ilk fragmanı dünya televizyonlarına ve internet sitelerine aynı anda dağıtılarak sinemaseverlerin dikkatine sunuldu.


“The Chronıcles Of Narnıa: Prınce Caspıan-Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan”ın yüksek çözünürlüklü,baskıya hazır, çok özel fotoğraflarını ise üye olarak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ’ten indirebilirsiniz.


180 milyon dolara malolan ve dünya sinemalarında 744 milyon dolar hasılat elde eden oscar ödüllü “Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve dolap”ın devamı olan “Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan” 11 temmuz 2008’de türkiye sinemalarında gösterilmeye başlanacak.


“Narnia Günlükleri”nin yapımcısı Mark Johnson 1989 yılında yılın en iyi filmi, yönetmeni, erkek oyuncusu ve özgün film senaryosu dallarında Oscar kazanan “Yağmur Adam-Raın Man”i de gerçekleştirmişti.


“Narnia Günlükleri”nin kitap hakları ise ülkemizde iş bankası yayınları’ndan doğan egmont yayınları’na geçmişti.

haber3


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:01.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net