IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Temmuz 2008, 14:15   #1
Çevrimdışı
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Afişteki bikinili kız imajından rahatsızım




Afişteki bikinili kız imajından rahatsızım

İlk sinema filmi "Recep İvedik", 4 milyon 300 bin izleyiciyle tüm izlenme rekorlarını altüst eden "Recep İvedik"in seksi güzeli Fatma Topbaş, "İnsanların kafasında 'Recep İvedik'in afişindeki bikinili fotoğraf var. Ama bundan sonra yüzüme bakılsın istiyorum" diyor. "Fatma Topbaş" , "Recep İvedik"e yapılan eleştirilere kızgın.

Hayalleriniz arasında oyuncu olmak var mıydı?

İlkokul, ortaokul ve lisede hep tiyatro kolundaydım. Erkek çocuklara, "Göster bakalım şeyini" derler ya, bana da "Göster oyununu""derlerdi. Ama oyuncu veya ünlü olmak gibi bir hedefim yoktu. İstanbul’a geldiğimde 18 yaşındaydım ve ağabeyim gibi polis olmak istiyordum. Üç yıl sonra kafama dank etti. Müjdat Gezen Tiyatro Okulu’nda iki yıl eğitim aldım. Bölüm oyunculuğu, reklam derken, "Recep İvedik" ortaya çıktı.

"Recep İvedik" ile bir anda çıkış yaptınız. Oyunculuğunuzu nasıl buluyorsunuz?

Ben henüz sıfır kilometre bir oyuncuyum. Birçok insan, bu sektöre dizilerde oynayarak girmeye çalışıyor. Sonra sinema filminde belki oynuyor. Bense gişe rekoru kıran bir sinema filmiyle giriş yaptım. Bizim dönemimizde, oyunculuk ve medyatiklik televizyondan kazanılmaya başlandı. Bense sinemadan ün kazandım.

Filmin başarısı sizi şaşırttı mı?

Kafamdaki rakam 1.5 milyon civarındaydı. Çok eğlendik ve "Eğer biz bu kadar eğleniyorsak, insanlar da eğlenir" dedik.

Şahan Gökbakar ile çalışmak nasıldı?

Çok başarılı biri. Bu projenin betonunu döken de o, duvarını ören de... Bana çok destek oldu. Bu piyasaya girdiğimde başıma gelebilecekleri söyleyecek kadar açık yürekli.

"Recep İvedik"in ikincisinde oynayacak mısınız?

"Recep İvedik 2"de ben yokum. Zaten ilkinde Sibel görevini tamamlamıştı. Film virgülle bitmedi. Yani kavuşmadılar. Gerçi bana "Oynar mısınız" diyen olmadı. Deselerdi de herhalde "Hayır" derdim. Çünkü ben birinciyi çok keyifli bitirdim. Bu bir dram veya sanat filmi değil. Komediyse, seri halinde devam etsin. Bu şekilde daha başarılı olacaktır.

Oyuncu olarak bundan sonraki hedefiniz nedir?

Sadece, 4 milyon 300 bin kişinin izlediği bir filmde oynayan kız olmak istemiyorum. Başarılı olduğumu gösterebileceğim bir filmde yer almak istiyorum. "Recep İvedik" büyük bir oyunculuk gerektirmiyordu. Sibel hep aynıydı. Oyunculuğu çok ön plana çıkarmaya imkan yoktu.

Ne tür projeler var önünüzde?

Daha çok benim üzerime olan bir sinema projesi var. Oyunculuğumu gösterebileceğim. Ben insanların bikiniyle görüp, "Vay, ne güzel kadın" dedikleri biri olmak istemiyorum. Benim için "karizmatik kadın", ama özellikle "çok iyi oyuncu" demelerini istiyorum. İlk izlenim çok önemlidir. Yargılar sonradan çok kolay değişmez. İnsanların kafasında "Recep İvedik"in afişindeki bikinili fotoğraf var. O Fatma Toptaş değil, Sibel. Sibel filmde hep bikiniyleydi ve afişte kapalı bir fotoğrafını koymak doğru olmazdı. Ama bundan sonra insanlar yüzüme baksın istiyorum.

Recep İvedik gibi bir adamla beraber olur musunuz?

Recep’in ruh halinde bir adamla beraber olurum. Recep saf, inişleri ve çıkışları olan, her şeyi insanın yüzüne söyleyebilen bir adam. Böyle bir adam bulursam, beraber olurum. Recep, kadınına düşkün biri. Yıllarca cebinde bir bilyeyi taşımış. Bir gün Sibel’e o bilyeyi verme umuduyla yaşamış. Böyle bir adam olursa, başımın üstünde yeri var.

Dış görünüşün hiç mi önemi yok?

Söylediğimin dış görünüşle ilgisi yok. Tabii ki böyle bir tiple beraber olmam. Dış görünüş de önemli. Ama beni güldürebilen, eğlendirebilen biri olmalı. Soytarılık, şempanzelik anlamında söylemiyorum.

Peki, geğirme gibi özellikleri?

O kadar da değil. Aslında bunlar bence gayet doğal. Bunu anlamıyorum, insanız sonuçta. Avrupa’ya gidiyoruz. İnsanlar gözümüzün önünde neler yapıyor. Biz Müslüman olarak temizliğimize, inancımıza düşkün olduğumuz için, bunlar bize ters geliyor. İnsan olarak gaz çıkarabiliriz de, geğirebiliriz de, küfür de edebiliriz. En tutucusundan en açığına kadar biz böyleyiz. Recep İvedik de bence doğru yaptı. Ona "kıro" deniyor. Bence kesinlikle değildi.

Recep İvedik kıro değilse, sizce kıro kimlere denir?

Bence kıro, paraya sonradan kavuşmuş, görmemiş insanlara denir. Koluna Rolex saat takıp, cipine biner. Üzerinde takım elbisesi, yüzünde sakalı, elinde de altın tespihi olur. Bazen "Para yanlış insanların elinde" deniyor. Bence de bu çok doğru bir söz. Eğitimlerindeki veya kültürlerindeki boşlukları doldurmak yerine, "Ben bu ortama girdim" demek isteyen insanlar var. Paralarını kadınlara harcıyorlar. Bence kıro onlar.

Peşinizden koşan böyle tipler var mı?

Olsa da benim altıncı hissim çok kuvvetli. Sinsice yaklaşan insanları sevmem. İşin ucunda başka bir şey varsa, sırtımı döner giderim. Beni etkilemek için pırlanta yüzüğe, son model arabaya gerek yok. Mesela, sırtımda bir tane gül dövmesi var. En çok çiçekleri severim. Benim için doğru adam olsun. Adam gibi adam olsun, onun için yapamayacağım hiçbir şey olmaz. Bana paranla, şöhretinle gelme. Özünle, sevginle gel.

Filminiz neden bu kadar eleştirildi?

Boşuna 4 milyon 300 bin kişi izlemedi "Recep İvedik"i. Birileri "Recep İvedik sanat filmi değil" diye bağırıyor. Biz hiçbir zaman "Çok iddialıyız, rekor kıracağız, milyon dolar harcadık, sanat filmi yaptık" demedik. Biz keyifli bir proje yaptık. Şahan yazarken çok eğlenmiş. Biz de çekerken çok eğlendik. Bu kadar insan da seyrediyorsa, bir bildikleri vardır.

Aslında izleyenler de eleştirilmiş olmuyor mu?

Bu kadar eleştiriyorlar; ama sen aslında halkı eleştiriyorsun. Ne Şahan’ı, ne de ekibi... Sen, bu filme giden her Türk vatandaşını eleştiriyorsun. "Niye gittiniz kardeşim bu filme?" diyorsun. "Özgürlük, özgürlük" diye bağırıyorlar. O zaman sen, bir insanın bu filme gitmesine de mani olamazsın. O da bir özgürlük. Çok beğenmiş, üç kere gitmiş. Sana ne?

Filmle ilgili son olarak ne söyleyeceksiniz?

Biz gerçekten kötü bir şey yapmadık. Bence sadece susup bizi alkışlamaları gerekir. "Helal olsun Şahan’a ve ekibe! İnsanların bu sıkıntılı döneminde, onları güldürecek, eğlendirecek güzel bir proje yapmışlar" desinler.

Üşümemem için sıcak su döküp beni haşladılar

Recep’in beni havuza düşürdüğü sahnede, normalde Şahan ile beraber havuza girecektik. Onun üzerindeki kıllar suda döküleceği için senaryo değişti. Kurban olarak, havuza sadece benim düşmeme karar verildi. Mayokini giydim. Kasıklarıma yakılar yapıştırıldı. "Bu, seni soğuktan korur" dediler. Sonra aralarda, üşümemem için üzerime sıcak sular döküldü. Resmen piştim. Her tarafım su topladı. İki gün duş alamadım. Meğer yakının üzerine sıcak su dökmemek gerekiyormuş.

Kaynak:Hurriyet.com.tr

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
afişteki, bikinili, imajından, kız, rahatsızım


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
'Yabancı postallardan rahatsızım' Seth Haber Arşivi 0 01 Kasım 2014 17:41