IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Sinema Dünyası (https://www.ircforumlari.net/sinema-dunyasi/)
-   -   Terminator 4 geliyor (https://www.ircforumlari.net/sinema-dunyasi/124851-terminator-4-geliyor.html)

Collettivo 22 Temmuz 2008 00:53

Terminator 4 geliyor
 
Sinema tarihinde çığıraçan serinin şimdilik son halkası 'Salvation'.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Yazar-yönetmen James Cameron, 1984 yılında çektiği ilk Terminator filmi ile büyük sükse yapmış ve bilimkurgu filmleri tarihine geçmişti. Ayrıca bu film Arnold Schwarzenegger'i sinema tarihinin unutulmazları arasında soktu.
7 yıl sonra 1991'de çektiği devam filmi "Terminator 2: Judgment Day" ile hem ilk filme başarılı bir devam çekmiş, hem de görsel efektlerde o güne kadar görülmemiş teknikler kullanarak bu alanda da standartları değiştirmişti. Kısa sürede kült mertebesine çıkan Terminator 2'den sonra serinin devamı için hayranlar 2003 yılına kadar beklemek zorunda kalmışlardı.
Bu 12 senelik uzun bekleyiş sonunda Terminator'un babası James Cameron'un yönetmenlik koltuğuna oturmayışı büyük hayal kırıklığı oluşturmuştu. Cameron'un yokluğu birçok sinema severi tedirginliğe düşürse de "Terminator 3: Rise of the Machines" hikayeyi başarılı bir biçimde devam ettirmiş ve beklenen kıyametin kopmasıyla son bulmuştu.
Heyecanla beklenen kıyamet sonrası için ise Mayıs 2007'de serinin tüm haklarını satın alan The Halcyon Company şirketi yeni bir üçleme için kolları sıvadı. Üçlemenin ilk halkası olan "Terminator Salvation: The Future Begins" 22 Mayıs 2009'da vizyona girmek üzere hazırlanıyor.
BAŞROLDE CHRISTIAN BALE
Skynet ve Terminator ordusuna karşı insanların direnişine liderlik eden John Connor'ı en son Batman, Christian Bale canlandırıyor. Ancak bu sefer terminator serisinin demir başı Arnold Schwarzenegger kadroda yok. Birçok sinema sever Schwarzenegger olmadan bir Terminator filmi çekilemez diye düşünselerde 61 yaşındaki oyuncunun filmde oynaması gerçekten çok zor. Belki yapımcılar ufak bir sürpriz yaparak kendisine küçük bir rol verirler diye umuyoruz.

read-only 22 Temmuz 2008 01:17

Cevap: Terminator 4 geliyor
 
Bence kesinlikle üzücü bir haber. :) Benim için Dünya'nın en muhteşem film serilerinden biri olan Terminator filmini, üçüncüsünü çekerek zaten mahvettiler. 4. filmde bundan farklı olmayacaktır bana göre.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:43.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net