IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Kasım 2008, 10:12   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kırmızıgül 'Güneşi Gördüm'ü çocuklara adadı




Mahsun Kırmızıgül, 6 çocuğun hikayesini anlattığı 'Güneşi Gördüm' adlı ikinci filminin çekimlerine Kars'ta devam ediyor. Kırmızıgül, çok sevileceğine emin olduğu filmini çocuklara ve umuda adıyor.

Yazıp yönettiği ve başrolünde oynadığı ilk filmi 'Beyaz Melek'le geçen yıl büyük başarı yakalayan Mahsun Kırmızıgül, ikinci filmi 'Güneşi Gördüm'ü, 12 Mart 2009'da sinemaseverlerle buluşturacak. 'Beyaz Melek'te olduğu gibi 'Güneşi Gördüm'de de senarist, yönetmen ve oyuncu olarak izleyicinin karşısına çıkacak olan Kırmızıgül, şu sıralar Kars'ta 2400 metre yükseklikteki bir sınır köyünde filmin çekimlerine devam ediyor. Filmin çekimleri, Kars'tan sonra İstanbul ve Danimarka'da devam edip, Norveç'te son bulacak.


6 HİKAYE...
Yapımcılığını Murat Tokat'ın üstlendiği, çeşitli sosyal kategorideki çocukların dramını anlatacak olan filmde, 6 çocuğun hikayesi işleniyor. Yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen umut kapısını hep açık tutan filmin kahramanları, gerçek hikayelerden yola çıkarak sinema perdesinde hayat bulacak. 'Güneşi Gördüm'de Mahsun Kırmızıgül'ün yanı sıra şu oyuncular rol alıyor: Ali Sürmeli, Ali Tutal, Alper Kul, Altan Erkekli, Cezmi Baskın, Cihat Tamer, Demet Evgar, Emre Kınay, Erol Günaydın, Hande Subaşı, Itır Esen, Kamil Sönmez, Menderes Samancılar, Murat Ünalmış, Nurseli İdiz, Sarp Apak, Şerif Sezer, Yiğit Özşener ve Zafer Ergin...

CESARETLİYİZ!
Yapımcı Tokat, 'Güneşi Gördüm'de son 25 yıla dair; bugüne kadar cesaretle söylenmeyen sözlerin yer aldığını ve yüksek sesle tartışılamayan konuların işlendiğini söyledi: "Her türlü ayrımcılığa ve ötekileştirilmeye karşı duran, savaşın, kavganın, kendine benzemeyeni hor görmenin, sorunun ta kendisi olduğunu anlatan bu film. Bir anlamda Türkiye'nin hikayesi... İnsana dair her şeyi samimiyetle içinde barındıran filmi çocuklara ve umuda adıyoruz."

__________________
Rüzgarda savruk, Başına buyruk ~
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
adadı, cocuklara, güneşi, gördümü, kırmızıgül


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Mahsun Kırmızıgül’ün yeni filmi "Güneşi Gördüm" en çok kadınlarıyla konuşulacak. Jady Sinema Dünyası 0 20 Kasım 2008 12:33